Πώς μπορεί να λάμψει το κάθε ζώδιο

Όλα τα ζώδια μπορούν να ξεχωρίσουν. Ωστόσο, το καθένα έχει τον τρόπο του για να το πετύχει αυτό.
Πώς μπορεί να λάμψει το κάθε ζώδιο
Κριός

Σου αρέσει να βοηθάς του άλλους και να αναγνωρίζεται αυτή σου η προσπάθεια. Και γι’ αυτόν τον λόγο είσαι αξιόπιστος. Χρειάζεσαι τη δύναμη των κοντινών σου φίλων και τα οικογένειάς σου για να λάμψεις. Και αυτή τη δύναμη την παίρνεις όταν τους βοηθάς.

Ταύρος

Η καλλιτεχνική σου πλευρά είναι αυτή που σε αναδεικνύει και σε κάνει να λάμπεις. Φυσικά δεν περιορίζεται στο να τραγουδάς ή να ζωγραφίζεις, έχεις και πολύ ιδιαίτερο στυλ. Σου αρέσει η πολυτέλεια, ακόμα κι αν ισχυρίζεσαι ότι δεν την αποζητάς.

Δίδυμοι

Όταν είσαι αυτός που ξεχωρίζει, τότε νιώθεις μοναδικός. Ο κόσμος θαυμάζει τον τρόπο σκέψης σου και τις απόψεις σου. Το πρόσωπό σου λάμπει όταν οι γύρω σου ζητούν τη γνώμη σου, καθώς είσαι αυθεντία σε ό,τι αφορά την έρευνα και επικοινωνία.

Καρκίνος

Νιώθεις περήφανος όταν οι γύρω σου εκτιμούν τις προσπάθειές σου. Τα παρατάς εύκολα όταν νιώθεις εξουθενωμένος. Κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό. Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Είσαι θαρραλέος και αποφασιστικός, κι αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Λέων

Μπορεί να μην το δείχνεις, αλλά όταν ο κόσμος εκτιμά αυτά που κάνεις, παίρνεις δύναμη να βελτιωθείς και να εξελιχθείς, αντί να βολευτείς. Κι αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση και θέλεις και οι φίλοι να σου έχουν καλή διάθεση. Όταν το πετυχαίνεις αυτό, πραγματικά λάμπεις.

Παρθένος

Οι φίλοι σου μπορούν να βασίζονται σε εσένα. Σου αρέσει να βλέπεις τους κοντινούς σου ανθρώπους να εξελίσσονται και να νιώθουν αυτοπεποίθηση, αλλά εσύ δεν μπορείς να δεις το μεγαλείο του χαρακτήρα σου. Κάποιες φορές ζορίζεσαι, αλλά όταν κάποιος κάνει ειλικρινή και θετικά σχόλια, μέσα σου εκστασιάζεσαι.

Ζυγός

Είσαι ένα ζώδιο που δε δυσκολεύεσαι να δείξεις στον κόσμο ότι η προσωπικότητά σου είναι θαυμάσια. Δεν ενθουσιάζεσαι όταν κάποιος σου λέει ότι είσαι όμορφος ή ότι έχεις ωραίο  στυλ, αλλά αν κάποιος σου πει θετικά σχόλια για το πνεύμα σου, τότε λάμπεις.

Σκορπιός

Δύσκολα μπορεί κάποιος να σε κάνει να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, αν κάποιος σου πει ότι έχεις άδικο, «σπας» και  γίνεσαι εγωιστής. Λάμπεις όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και ότι σε αγαπούν.

Τοξότης

Σου αρέσει να γίνεσαι ο δάσκαλος της παρέας, κι αυτό κάποιες φορές μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι λίγο δογματικός. Αν θέλει κάποιος να σε κάνει να λάμψεις, θα πρέπει να μπει στη διαδικασία να ξεκινήσει συζητήσεις γι’ αυτά που σε παθιάζουν. Αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμα καλύτερα είναι να γελάνε με τα αστεία σου.

Αιγόκερως

Εσύ αυτό που αγαπάς είναι να δουλεύεις κι όταν το επιτρέπει το πρόγραμμά σου να ασχολείσαι με αυτά που σε κάνουν να περνάς ωραία. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις δυνατός και με αυτοπεποίθηση είναι να κάνεις τους φίλους σου να νιώθουν δυνατοί. Τι γλυκό.

Υδροχόος

Εσύ δε χρειάζεται και πολλά για να νιώσεις ότι λάμπεις, γιατί δεν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση κανενός –ξέρεις ότι έχεις κάτι μεγαλειώδες στην προσωπικότητά σου, το οποίο λίγοι καταλαβαίνουν. Αν κάτι μπορεί να σε κάνει να λάμψεις περισσότερο είναι η πιθανότητα αυτή σου η μοναδικότητα να φέρει την αλλαγή.

Ιχθείς

Έχεις την τάση να επισκιάζεσαι από τη λάμψη των άλλων. Χρειάζεσαι δίπλα σου δυνατούς και καλόκαρδους ανθρώπους για να φτάσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Αυτοί οι άνθρωποι θα σε κάνουν να νιώσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να λάμψεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v