ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια με το καλύτερο χιούμορ

Θα σε κάνουν να κλάψεις από τα γέλια… εκτός κι αν ο στόχος τους είσαι εσύ. (Αν και πάλι πιστεύουμε ότι θα κλάψεις από τα γέλια.)

Υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά είδη χιούμορ—τολμάμε να πούμε όσες και οι πολλές και διαφορετικές μας προσωπικότητες; Αλλά ορισμένοι άνθρωποι είναι γεννημένοι κωμικοί, και συνέχεια προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να γελάσουν.

Ή γελάνε με τους άλλους. Ναι, το χιούμορ μερικές φορές γίνεται εις βάρος άλλων ανθρώπων, και χρειάζεται να είσαι πολύ καλός για να το πετύχεις. Τα παρακάτω ζώδια το ‘χουν.

Παρθένος
Ο Παρθένος έχει εκείνου του είδους το χιούμορ που δεν θα σε κάνει να γελάσεις αμέσως, αλλά μόλις το καταλάβεις, θα το θυμάσαι για μέρες. Είναι κάπως άβολο και πρέπει να το συνηθίσεις, επειδή είναι εντελώς σαρκαστικό και η φωνή τους συνήθως χάνει όλο το χρώμα της όταν αστειεύονται. Συνεπώς, αν σου αρέσει αυτού του είδους το χιούμορ, χρειάζεσαι έναν Παρθένο στην ζωή σου.

Υδροχόος
Τι ακριβώς είναι οι Υδροχόοι; Τι ακριβώς είναι το χιούμορ τους; Μπροστά από την εποχή μας, αυτό είναι το χιούμορ των Υδροχόων. Και μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμηθεί από πολύ κόσμο – ειδικά από την στιγμή που το αγαπημένο πράγμα των Υδροχόων είναι να παρατηρούν τους πάντες και μετά να τους σχολιάζουν – αλλά όσοι το εκτιμήσουν, θα το λατρέψουν.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα άμεσοι άνθρωποι στο χιούμορ τους. Μόλις βρουν ευκαιρία, θα την αρπάξουν. Και αυτό μπορεί να τους κάνει αρκετά πιο προσιτούς απ’ ό,τι τους έχουμε συνηθίσει. Επιπλέον – Σκορπιοί γαρ – τα αστεία τους προφανώς θα είναι πιο βρώμικα, πιο προσβλητικά, πιο πικάντικα από των υπολοίπων. Αν τους κάνεις να γελάσουν μια φορά, δεν θα σταματήσουν να σε κάνουν να γελάς ποτέ.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι δεν φημίζονται για το χιούμορ τους. Και αυτό είναι ταυτόχρονα καλό και κακό. Κακό επειδή είναι ίσως το πιο αστείο ζώδιο κατά βάθος, και καλό επειδή θέλει αρκετή προσπάθεια, και κόπο, και εμπιστοσύνη για να βγάλεις το χιούμορ από εκεί που το κρατάει συνήθως κλειδωμένο. Το χιούμορ των Αιγόκερων είναι σαρκαστικό, αλλά όχι υπερβολικό. Είναι σούπερ ετοιμόλογοι, και σε συνδυασμό με τις πολλές τους γνώσεις, έχουν το κατάλληλο πράγμα να πουν για οτιδήποτε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v