Σε ποια χώρα θα έπρεπε να μένει το κάθε ζώδιο

Διαλέγουμε χώρες που ταιριάζουν εξαιρετικά με την προσωπικότητα κάθε ζωδίου, και την καθημερινότητα που θα ήθελε να ζει.
Σε ποια χώρα θα έπρεπε να μένει το κάθε ζώδιο

Ναι, καλά διάβασες. Το ζώδιο σου έχει άλλη γνώμη για το πού θα έπρεπε να μένεις. Ιδού λοιπόν ποιας χώρας υπήκοο σε κάνουν τα άστρα.

Κριός

Η ενέργεια είναι το μεσαίο σου όνομα και το ίδιο το ρίσκο σε φοβάται. Υποφέρεις όταν δεν σου δίνονται επιλογές  για να ζήσεις την περιπέτεια. Θεωρούμε πως η Αίγυπτος είναι η ιδανική χώρα εσένα. Κάθε καμήλα και περιπέτεια, κάθε δρόμος και ένα καινούριο ρίσκο.

Ταύρος

Θέλεις να αράζεις ολημερίς μέσα στη σατέν σου ρόμπα, φορώντας το αγαπημένο σου άρωμα. Σε φανταζόμαστε στην Ιταλία και δη στο Μιλάνο. Είναι ένα από τα παγκόσμια κέντρα της μόδας. Το καλύτερο; Μισείς τη μετακίνηση και το Μιλάνο είναι περίπου όσο η Πάρος .

Δίδυμοι

Συνήθως ο Δίδυμος είναι καλλιεργημένο άτομο· αρέσκεται στο να ρουφάει τη γνώση σα σφουγγάρι και, φυσικά, να γνωρίζει συνεχώς ανθρώπους. Μία σοφιστικέ Αγγλία πώς θα σου φαινόταν, Δίδυμε; Έχει πολλούς Έλληνες εκεί τους οποίους δεν έχεις γνωρίσει ακόμα.

Καρκίνος

Ναι, είσαι λίγο γκρινιάρης, αλλά είσαι και ευαίσθητος. Ναι είσαι ρομαντικός και σου αρέσει να χουχουλιάζεις δίχως αύριο. Η Ισλανδία σου ταιριάζει ταμάμ. Θα πίνεις μπίρες για να μη γκρινιάζεις, θα χουχουλιάζεις όλη μέρα λόγω κρύου και αν γουστάρεις και λίγο ρομαντισμό, θα πας μια βόλτα να δεις το Βόρειο Σέλας.

Λέων

Είσαι λίγο ματαιόδοξος και λίγο ψωνάρα. Είναι πιθανό να είσαι και λίγο ινφλουένσερ στο ίνσταγκραμ και η αλήθεια είναι ότι μόνο στην Ελλάδα μπορείς να το παίξεις ηγέτης. Αν πρέπει να σε στείλουμε σε κάποια χώρα, θα σε στέλναμε στο Μαρόκο. Γραφική, γεμάτη χρώματα και σπα, είναι ό,τι πρέπει για να καυχιέσαι στα σόσιαλ.

Παρθένος

Χρειάζεσαι μία χώρα οργανωμένη και καθαρή. Κουράστηκες πια να υποφέρεις στην Ελλάδα. Χρειάζεσαι μια χώρα σκανδιναβική, οργανωμένη και ψυχρή σαν τη Σουηδία. Για την ακρίβεια, το πιο πιθανό είναι να έχεις βάλει ήδη στόχο να μείνεις εκεί, απλά το οργανώνεις εδώ και μία πενταετία.

Ζυγός

Είσαι λιγάκι καλλιτεχνικός, αγαπάς και λίγο την περιπέτεια. Η φαντασία σου καλπάζει και θέλεις να ζεις το παραμύθι σε όλο του το μεγαλείο. Γι’ αυτό λοιπόν σε στέλνουμε Αυστρία, εκεί που θα νιώθεις πρωταγωνιστής του δικού σου παραμυθιού σε –σχεδόν- όποια πόλη κι αν επιλέξεις.

Σκορπιός

Ίσως ήδη να έχεις φανταστεί σε ποια χώρα έχουμε σκοπό να σε εγκαταστήσουμε. Είσαι μυστικοπαθής, σου αρέσει το σεξ, είσαι και λίγο ερωτίλος. Αν υπάρχει μία χώρα που μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στις ιδιοτροπίες σου, αυτή είναι η Ολλανδία με το Red Light District και τα καταχωνιασμένα στα στενά coffee shops.

Τοξότης

Χαρούμενος και χορευταράς, εύθυμος σε σημείο που εκνευρίζεις τους ο άλλους ,Τοξότη νιώθεις την ανάγκη να μείνεις σε μια χώρα εξωτική, με έμβλημα της τον χορό και σημαία της την καλοπέραση. Τι σου θυμίζουν όλα αυτά; Τη Βραζιλία φυσικά. Samba, De Janeiroooo.

Αιγόκερως

Εσύ στην Ελλάδα υποφέρεις περίπου όσο ο Παρθένος. Το μότο της ζωής σου είναι «ο χρόνος είναι χρήμα», «sleep is the cousin of death» κι άλλα τέτοια που θα έκαναν οποιονδήποτε άλλο να μισήσει τη ζωή. Στην Ιαπωνία θα ζήσεις το όνειρο: να δουλεύεις όσο θέλεις χωρίς να σε κρίνει κανείς.

Υδροχόος

Υδροχόε είσαι εφευρετικός και δημιουργικός, ή τουλάχιστον προσπαθείς. Σου αρέσει κάθε μορφής τέχνη, το gaming αλλά και οτιδήποτε "έξω από τα συνηθισμένα" και μοντέρνο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Νότια Κορέα είναι η χώρα των ονείρων σου.

Ιχθείς

Το ρομαντικότερο κατά την αστρολογία ζώδιο, αυτό που βρίσκεται διαρκώς σε άλλον πλανήτη και ζει στις φαντασιώσεις του πρέπει να μείνει σε μία χώρα –γιατί σε πλανήτη δυστυχώς δεν μπορούμε να τον στείλουμε- σαν τη Γαλλία. Είναι το ιδανικότερο μέρος να χαθεί, χωρίς να τον παρεξηγήσει κανείς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v