Τι φοβάται στον εαυτό του το κάθε ζώδιο

Και ποιος δε φοβάται τον εαυτό του; Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας μεν, όχι άδικα δε.
Τι φοβάται στον εαυτό του το κάθε ζώδιο

Κριός

Κάποιες φορές γίνεται νευρικός και αφήνει τον θυμό του να τον κυριεύσει. Παράλληλα βαριέται εύκολα και παρατάει εύκολα ανθρώπους και καταστάσεις. Το γνωρίζει καλά αυτό και φοβάται ότι με αυτή τη συμπεριφορά δε θα σταματήσει να διώχνει τους ανθρώπους μακριά του και πως δε θα βρεις ποτέ την αληθινή αγάπη.

Ταύρος

Χρειάζεται τη σταθερότητα στη ζωή του επειδή αμφιβάλλει συχνά για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε μία καινούρια κατάσταση, επειδή δε θα ξέρει πώς να τη διαχειριστεί άριστα εξαρχής. Αυτό του προκαλεί ηττοπάθεια και φοβάται ότι δε θα πάρει ποτέ την απόφαση να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Δίδυμοι

Ενθουσιάζεται συχνά και αυτό τον κάνει να αλλάζει συχνά ενδιαφέροντα και συνήθειες. Του φαίνεται δύσκολο να επιλέξει τι είναι αυτό που θέλει στη ζωή του, λόγω της αναποφασιστικότητάς του, και αυτό τον φοβίζει ότι δε θα καταφέρει ποτέ να κατασταλάξει σε .

Καρκίνος

Η ανάγκη του για αποδοχή και η προσκόλλησή του στους ανθρώπους που είναι κοντά του, τον καθιστούν ευάλωτο στις τοξικές σχέσεις. Κι αυτό ακριβώς είναι που φοβάται: ότι δε θα καταφέρει να αλλάξει έτσι ώστε να αποφεύγει τους τοξικούς ανθρώπους.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που προτιμά να μιλά και να εντυπωσιάσει το πλήθος με τις φιλοσοφίες του, αντί να επενδύσει τον χρόνο του σε κάτι πιο παραγωγικό. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν οραματίζεται κάτι, έχει στο μυαλό κάτι εξιδανικευμένο και για τον Λέων ή πρέπει κάτι να γίνει τέλεια ή καθόλου. Το ξέρει και φοβάται ότι έτσι θα παραμείνει στάσιμος.

Παρθένος

Η τελειότητα που επιδιώκει στη ζωή του καθημερινά τον κάνει να γίνεται αρκετά επιλεκτικός, σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα να υποτιμά συχνά ανθρώπους και καταστάσεις. Γι’ αυτό, φοβάται ότι με αυτόν τον τρόπο θα σαμποτάρει τον εαυτό του στο να βρει έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ζυγός

Θέλει να τα έχει καλά με όλους και να μην μπαίνει σε διαμάχες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται υπερβολικά ευγενικός και ο περίγυρός του να θεωρεί ότι δεν έχει το θάρρος της γνώμης του. Αυτό, τον φοβίζει ότι θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή και πως πάντα θα είναι το θύμα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι διαχειριστικός, αλλά το ξέρει ότι είναι. Θέλει οι άνθρωποι να προσαρμόζονται στα θέλω του και θα το επιδιώξει σε μεγάλο βαθμό. Ενώ είναι μοναχικό ζώδιο, ψοφάει για προσοχή από συγκεκριμένους ανθρώπους και αυτόν τον φοβίζει ότι δε θα καταφέρει να μείνει μόνος με τον εαυτό του.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά την περιπέτεια και τους πειραματισμούς ενώ παράλληλα κάπου βαθιά μέσα του είναι ευαίσθητος. Γι’ αυτό πιστεύει ότι σε κάθε άνθρωπο αντιστοιχεί ένας μεγάλος και θυελλώδης έρωτας. Και αν τον γνώρισε, φοβάται ότι δε θα τον ξαναβρεί.

Αιγόκερως

Όσο και να προσπαθεί ο Αιγόκερως, πιστεύει ότι δεν είναι ποτέ αρκετό. Πιστεύει πως κάθε φορά που επιτυγχάνει έναν καινούριο στόχο του ότι μετά «πέφτει» και αργεί να διεκδικήσει τον επόμενο. Κι αυτός του προκαλεί τον φόβο ότι δε θα εκμεταλλευτεί ποτέ τις δυνατότητές του στο έπακρο.

Υδροχόος

Ο κόσμος στα μάτια του Υδροχόου είναι απαίσιος. Του φαίνονται όλοι ψεύτικοι και υποκριτές, γι’ αυτό δεν καταφέρνει σχεδόν ποτέ να γνωρίσει πραγματικά ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσε να ταιριάξει. Αυτό τον κάνει να φοβάται ότι μια μέρα θα καταλήξει μόνος.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι αναποφάσιστος και δύσκολος στην επικοινωνία. Το χειριστικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι ότι θέλει ότι οι άνθρωποι τον χρειάζονται και θα προσπαθήσει να το επιτύχει. Αυτό είναι που τον κάνει να φοβάται ότι σε όλη του τη ζωή θα ζει μέσα σε τοξικές σχέσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v