Τα ζώδια που είναι από την φύση τους σέξι

Μερικά ζώδια απλά είναι γεννημένα… πιο σέξι από τα άλλα. Και ξέρουμε να σου πούμε όχι μόνο ποια είναι, αλλά και γιατί.
Τα ζώδια που είναι από την φύση τους σέξι
Όλα τα ζώδια μπορούν να είναι σέξι – είναι και κάτι υποκειμενικό, άλλωστε – αλλά μερικά ζώδια απλά “το έχουν”. Έτσι, από την φύση τους. Είναι κινούμενοι, ζωντανοί συνδυασμοί διάφορων παραγόντων που δημιουργούν ένα άκρως γοητευτικό αποτέλεσμα. Ποια ζώδια είναι όμως αυτά;

Κριός
Οι Κριοί είναι γεννημένοι ηγέτες, και αυτό είναι που τους κάνει σέξι: Η δύναμη και το κύρος τους, η αγάπη τους για την σκληρή δουλειά αλλά και η προσαρμοστικότητά τους στα νέα δεδομένα. Έχουν σούπερ γοητευτικό χαμόγελο, με το οποίο θα σου κλέψουν την καρδιά, αλλά αυτό που αληθινά καθιστά τον Κριό σέξι, είναι πόσο ολοκληρωτικά ρίχνεται στα πράγματα που του αρέσει να κάνει. Όλοι κατά βάθος θα θέλαμε να είμαστε λίγο πιο Κριοί.

Σκορπιός
Η μυστηριώδης αύρα που περιβάλει τους Σκορπιούς – με νικοτίνη ή χωρίς – είναι αρκετή για να εξάψει την περιέργεια και να τους βάλει στην κορυφή με τα πιο σέξι ζώδια. Μπορούν να γίνουν σαγηνευτικοί σε τέτοιο βαθμό, που δύσκολα υπάρχει άνθρωπος να τους αντισταθεί, ενώ η ανεξάρτητη προσωπικότητά τους αλλά και το πόσο τους αρέσει να συζητούν για βαθιά θέματα εγγυούνται ότι κανείς δεν πρόκειται να βαρεθεί μαζί τους.

Τοξότης
Ο Τοξότης μπορεί να σε κάνει να γελάσεις με το παραμικρό, και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, το γέλιο είναι από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά. Εκτός από το χιούμορ τους, φημίζονται για την αγάπη τους για την περιπέτεια και τις καινούριες εμπειρίες, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε μέρα μαζί τους μπορεί να σου ξημερώνει κάτι που δεν είχες φανταστεί. Το γεγονός ότι είναι και από τους πιο πιστούς συντρόφους όταν αγαπούν, είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Αιγόκερως
Οι Αικόγεροι είναι σέξι με τον πιο… ενήλικο τρόπο. Είναι πρακτικοί, έξυπνοι, δεν τους αρέσει να σπαταλούν τον χρόνο τους. Με έναν Αιγόκερω, αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις. Και αν αυτό που βλέπεις σου φαίνεται υπέρ το δέον σοβαρό, να σου θυμίσουμε πως όταν ένας Αιγόκερως νιώθει άνετα με τους ανθρώπους που έχει γύρω του, λίγα ζώδια μπορούν να τον συναγωνιστούν στο πόσο διασκεδαστικός είναι.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι έξυπνοι, και η εξυπνάδα μπορεί να γίνει πολύ σέξι, σε συνδυασμό με την κοινωνικότητά τους. Λατρεύουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα στο σεξ επειδή βαριούνται εύκολα, άρα φροντίζουν μαζί τους να μην βαριέσαι ούτε εσύ. Πέρα από αυτά, όμως, ένας παράγοντας που κάνει τους Υδροχόους αληθινά σέξι, είναι το πόσο καλοί ακροατές είναι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v