Τρεις συμβουλές για το 2020 που χρειάζεται κάθε ζώδιο

Το 2020 θα είναι γεμάτο ανατροπές. Από τρεις συμβουλές για το κάθε ζώδιο ώστε να την παλέψει κι αυτήν τη χρονιά.
Τρεις συμβουλές για το 2020 που χρειάζεται κάθε ζώδιο

Κριός

-Τη χρονιά που πέρασε προσπαθούσες συνέχεια να ικανοποιείς τους ανθρώπους γύρω σου. Δε χρειάζεται να κάνεις το ίδιο και φέτος.

-Μην κρύβεσαι από τα αληθινά σου συναισθήματα. Ήρθε η ώρα να εκφραστείς ελεύθερα.

-Το 2020 θα φέρει ισορροπία στη χαοτική ζωή σου και ήρθε η ώρα να αποφύγεις τα εύκολα μονοπάτια και να κινηθείς προς τα δύσκολα: αυτά που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

 

Ταύρος

-Άσε τους ανθρώπους να μπουν. Δε γίνεται να συνεχίσεις να είσαι επιφυλακτικός επειδή είχες μία ατυχή γνωριμία το 2019.

-Σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι επειδή απέτυχες κάπου. Αντ’ αυτού μάθε από τα λάθη σου.

-Ήρθε αυτή η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις τελικά από τη ζωή σου.

 

Δίδυμοι

-Αποδέξου ότι όλα είναι ρευστά και προσαρμόσου στα νέα δεδομένα. Αυτή η συμβουλή δε θα σου χρειαστεί μόνο για το 2020· οι αλλαγές είναι κομμάτι της ζωής.

-Αυτή τη χρονιά οφείλεις να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου. Πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς να γίνεις ένα με το πλήθος.

-Μην πιέζεις τον εαυτό σου να πετύχει όλα αυτά που θέλεις. Το 2020 θα καταλάβεις ποια από αυτά αξίζουν την προσοχή σου.

 

Καρκίνος

-Αυτή τη χρονιά δεν πρέπει να διστάσεις. Σε κρατάνε πράγματα πίσω, αλλά είναι στο χέρι σου να πάρεις την απόφαση να τα αγνοήσεις.

-Έφτασε 2020 κι ακόμα να αντιληφθείς ότι δεν έχει πλάκα να τα οργανώνεις όλα. Γίνε λίγο πιο αυθόρμητος –έχει ενδιαφέρον.

-Φυσάει αέρας αλλαγής το 2020, Καρκίνε. Θα σου δωθούν πολλές ευκαιρίες και αυτή τη φορά πρέπει να τα βάλεις κάτω και να αποφασίσεις με ωριμότητα τι θα διεκδικήσεις.

 

Λέων

-Έχεις πάρα πολλούς φίλους και μόνο ένα σαββατοκύριακο την εβδομάδα.

-Είσαι αυτό που είσαι και καλό είναι να καταλάβεις ότι εκεί βρίσκεται η γοητεία σου, αντί να ψάχνεις τρόπους, κι αυτήν τη χρονιά, να ταιριάξεις με τον υπόλοιπο κόσμο.

-Το 2020 θα είναι μία συναρπαστική χρονιά. Έχεις βρει πλέον τι είναι αυτό που θέλεις και καλό είναι, τον ενθουσιασμό σου να τον διοχετεύσεις στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

 

Παρθένος

-Απλοποίησε την καθημερινότητά σου. Είσαι σαν ένα PC με εφτά διαφορετικά προγράμματα ανοιχτά. Κλείσε μερικά και εστίασε σε αυτά που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

-Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να ακούν ενίοτε το παιδί μέσα τους. Ναι, ακόμα κι εσύ.

-Προσπάθησε, πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, να χαλαρώσεις, να αναπνεύσεις βαθιά και αντί να λειτουργήσεις όπως ο γνωστός Παρθένος, να ακολουθήσεις το ένστικτό σου.


Ζυγός

-Σε νοιάζει υπερβολικά τι θα πει το χωριό. Και το χωριό δεν έχει πάντα δίκιο. Άκου τον εαυτό σου, έτσι κι αλλιώς γι’ αυτό είσαι ηγέτης.

-Θέλεις να είσαι δημοφιλής; Οκέι. Αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να είσαι και λιγάκι αλλόκοτος. Σαν ζώδιο είσαι αλλόκοτος, σταμάτα να το καταπιέζεις.

-Αυτή τη χρονιά θα μπεις στον πειρασμό να αμελήσεις την οικογένειά σου. Ναι, οι δικοί σου θα είναι πάντα εκεί, αλλά καλό είναι να μην τους θεωρείς δεδομένους.

 

Σκορπιός

-Άφησε τον κόσμο να σε βοηθήσει. Το 2019 δεν ήταν καλή χρονιά για εσένα και ήσουν υπερβολικά εγωιστής για να δεχθείς τη βοήθεια των φίλων σου.

-Δεν είναι κακό να είσαι από χωριό. Αποδέξου τις ρίζες σου, αγάπησέ τες και βρες τρόπους να ταυτιστείς. Κάτι θα υπάρχει.

Φέτος, σε συμβουλεύουμε να ισορροπήσεις μεταξύ ελευθερίας και προγράμματος. Έχεις την τάση είτε να «χαλαρώνεις» πολύ να δρας παρορμητικά και μετά να καταβάλεις τεράστια προσπάθεια για να «μαζευτείς», είτε το αντίστροφο.

 

Τοξότης

-Προσπάθησε να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Φέτος, καλό είναι να θέσεις στόχους για εσένα και να τα βρεις με τον εαυτό σου, αντί να προσπαθείς να κάνεις τους άλλους χαρούμενους.

-Αυτή τη χρονιά πρέπει να σταματήσεις να αδιαφορείς για το σώμα σου. Αγάπησέ το, δείξ’ του την αγάπη που του αξίζει.

-Φέτος θα είσαι υπομονετικός. Δε θα ακολουθήσεις το «New year, new me», αλλά θα αγαπήσεις αυτά που κατέκτησες το 2019 και θα δώσεις εκεί την προσοχή σου.

Αιγόκερως

-Εξερεύνησε τη δημιουργική πλευρά σου. Είσαι πρακτικός άνθρωπος και έχεις αμελήσει την καλλιτεχνική σου φύση. Καν’ το πριν σου λείψει.

-Αυτή τη χρονιά φρόντισε να αποδεχτείς τα ελαττώματά σου. Δε θα σου πούμε ότι δεν υπάρχει το τέλειο. Θα σου πούμε όμως ότι αν υπάρχει, τότε έχει κι αυτό γοητευτικά ελαττώματα.

-Φέτος, σε συμβουλεύουμε να κάνεις εκείνο το ταξίδι που πάντα ήθελες. Δε θα έρθει η καταστροφή.

 

Υδροχόος

-Πόσα όρια έθεσες τη χρονιά που πέρασε; Φέτος προσπάθησε να θέσεις περισσότερα.

-Έχεις ακούσει το ρητό που λέει «συν Αθηνά και χείρα κίνει»; Μην περιμένεις την τέλεια στιγμή για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

-Αυτήν τη δημιουργικότητα που έχεις στο μυαλό σου; Ναι, αυτήν. Χρησιμοποίησέ την.

 

Ιχθείς

-Εσύ πόσα «όχι» είπες τη χρονιά που πέρασε; Πες «όχι» κι ας χαλάσεις κάποιου τη ζαχαρένια. Μόνο έτσι θα γίνεις αυθεντικός.

-Σταμάτα να ακολουθείς την ίδια ρουτίνα. Ρίσκαρε, πίστεψε στον εαυτό σου.

-Το 2020 δυνητικά θα σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Άνοιξε τα μάτια σου, κι αυτό το «δυνητικά» κάν’ το πραγματικότητα.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v