Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να εξαφανιστούν απροειδοποίητα

Ή αλλιώς, ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να σε απορρίψουν χωρίς να σου δώσουν εξηγήσεις;
Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να εξαφανιστούν απροειδοποίητα
Υδροχόος
Πιθανώς, ο λόγος που άρχισες να βγαίνεις με έναν Υδροχόο, είναι ο ανεξάρτητος κι απρόσιτος χαρακτήρας του, έτσι δεν είναι; Έπειτα, ίσως είχες την ελπίδα ότι εσύ θα ήσουν το εκλεκτό αυτό άτομο που θα τον μάγευε με τον μοναδικό χαρακτήρα του. Τι να κάνουμε όμως, αυτό που σου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι και αυτό που σε απογοήτευσε. Γιατί τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν. Συμπλήρωσε σε αυτήν την πρόταση «ή είναι Υδροχόοι». Αυτό το ζώδιο είναι πολυάσχολο, δεν έχει χρόνο για αγάπες και λουλούδια. Προτιμάει να βλέπει σειρές μόνο του.

Δίδυμοι
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Δίδυμου είναι η αναποφασιστικότητά του. Όσο περισσότερες οι επιλογές, τόσο πιο δύσκολα του βάζεις – για να πει σε ένα από αυτά ναι, σημαίνει ότι πρέπει να πει όχι στα υπόλοιπα. Αυτό από μόνο του αρκεί για να εξαφανιστεί. Πώς; Μπορεί να συζητάτε για το αν θα βρεθείτε, καθώς μιλάτε να του σκάσει πρόταση για ποτά και πουφ! Εξαφανίστηκε. 

Τοξότης
Θα έχεις δει σε αρκετές παρέες –ίσως και στη δική σου- αυτόν τον τύπο, τον ρέμπελο, τον τυχοδιώκτη. Αυτή η τόσο ξεχωριστή και εκνευριστική οντότητα συνήθως είναι αισιόδοξη, αστεία και έχει πάντα να διηγηθεί μία ιστορία από τα ταξίδια της και τις περιπέτειες της. Εσένα αυτό δεν σου χτυπάει κανένα καμπανάκι κινδύνου, αλλά κανονικά θα έπρεπε. Ο άνθρωπος δρα με το σκεπτικό «όσα παίρνει ο άνεμος», γιατί να αλλάξει κάτι και εσένα να μην σε πάρει ο άνεμος δηλαδή;

Ιχθείς
Στο μυαλό του Ιχθύ επικρατεί το εξής οξύμωρο: θέλει να σε φροντίσει, να σου δειξει στοργή, να σε προσέξει και να σε ζουζουνίσει γενικότερα. Προσοχή όμως, μην εκλάβεις αυτήν τη συμπεριφορά ως επιθυμία για σχέση. Έστω και λίγο να τον πιέσεις μετά από αυτό –άσχετα αν αυτός σε πιέζει με τη στοργή και τη φροντίδα του- πιθανότατα θα εξαφανιστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε σε σκέφτεται, αλλά ούτε εμείς ξέρουμε τι σημαίνει. Μόνο ο Ιχθύς ξέρει.

Ζυγός
Εσύ ξέρεις ότι γενικά ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που του αρέσει η συντροφιά και προτιμά τις σχέσεις. Σωστά; Επομένως, σου φαίνεται λίγο παράξενο να εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά ο Ζυγός. Κι όμως. Στους Ζυγούς αρέσει η συντροφικότητα, αλλά δεν τους αρέσει να καθόλου να μαλώνουν. Αν αρχίσεις να τσακώνεσαι ή να διαφωνείς μαζί του σαν να είχατε μακροχρόνια σχέση, ο Ζυγός θα αρχίσει να εξαφανίζεται με ελαφρά πηδηματάκια. Το προτιμά, από το να σου συζητήσει το πρόβλημα.

Παρθένος
Η αλήθεια είναι ότι ο Παρθένος έχει την τάση να διορθώνει καταστάσεις και επιπλέον είναι και γνωστός για το πόσο αφοσιωμένος σύντροφος είναι. Αυτό όμως θα συμβεί, αφού ρίξει τα τείχη του και ανοιχτεί, και –πίστεψε μας- αυτό θα πάρει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Μέχρι να νιώσει άνετα, του είναι πάρα πολύ εύκολο να δείξει αδιάφορος. Έχει δυνατούς μηχανισμούς άμυνας και άσχετα από το πόσο σε γουστάρει, αν του δείξεις έστω και σημάδια ακατάλληλου συντρόφου, θα εξαφανιστεί χωρίς καμία εξήγηση. Και χωρίς τύψεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v