Τι να περιμένουν τα ζώδια στις γιορτές

Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και μένει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια;
 

Τι να περιμένουν τα ζώδια στις γιορτές

Κριός
Ο Ερμής στον Τοξότη ενεργοποιεί τον 9ο οίκο σου. Αν δεν κατάλαβες Χριστό, αυτό σημαίνει ότι τα ταξίδια και οι ιδέες που έχεις στο μυαλό σου, χρειάζονται και κάποιες δεξιότητες · και αυτή είναι η ιδανική περίοδος.

Αυτό το μήνα, είτε θα μάθεις κάτι καινούριο είτε –τουλάχιστον- θα οργανωθείς περισσότερο μήπως και προχωρήσει κανένα πρότζεκτ από αυτά που έχεις κατά νου. Μία δημιουργικότητα πάντως αυτός ο μήνας θα την έχει. Επιπλέον θα μάθεις πράγματα που θα σε προβληματίσουν και ίσως σου αλλάξουν τα πιστεύω σου, ό,τι και να αποφασίσεις πάντως, κάποια πίεση θα τη νιώσεις.

Ταύρος
Εσένα πάλι Ταύρε ενεργοποιείται ο 8ος οίκος σου. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις την εσωτερική σου αναζήτηση, θα κοιτάξεις τα οικονομικά σου και γενικώς την ακίνητη και κινητή σου περιουσία.

Αυτό το μήνα θα μάθεις πώς να δουλεύεις με τον εαυτό σου όσο κάνεις πράγματα για άλλους. Και είναι τόσο Ταύρος αυτό. Θα κάνεις επιτέλους τις αλλαγές που ήθελες – σε καρμικό επίπεδο πάντα. Δεν θα σου πούμε ψέματα: Σε αυτήν την εσωτερική αναζήτηση θα βαρεθείς. Και θα βαρεθείς πολύ. Μην τα παρατάς νομίζοντας ότι είναι ανούσιο να επικεντρώνεις την προσοχή σου εκεί που την έχεις επικεντρώσει. Θα φαίνεται σαν ανούσιο, αλλά δεν θα είναι.

Θα δυσκολευτείς με το να αποφασίσεις τι ακριβώς είναι αυτό που σου αρέσει. Μέχρι το τέλος του μήνα, αν χειριστείς σωστά την εσωτερική σου αναζήτηση και κατ’ επέκταση τις αποφάσεις σου, οι φίλοι σου θα δουν έναν άλλο Ταύρο. Θα είσαι σαν άλλο ζώδιο, αλλά θα είσαι Ταύρος.

Δίδυμοι
Δίδυμε ορίστε, ενεργοποιήθηκε ο 7ος οίκος σου. Θα σου δώσουμε τρεις λέξεις-κλειδιά: έρωτας, συνεργασίες, συμφωνίες.

Αν ψάχνεις για ταίρι είναι η ιδανική περίοδος. Τα άστρα λένε ότι οι πιθανότητες για χυλόπιτα τείνουν στο μηδέν. Αυτοί που θα σου γυαλίσουν, θα τους γυαλίσεις και εσύ.

Αν κάποιος φίλος σου θελήσει να σου γνωρίσει κάποιο πρόσωπο, κράτα μία πισινή γιατί πιθανότατα να έχεις υψηλές προσδοκίες.

Τέλος, προσπάθησε να οργανώσεις από πριν τις δουλειές που θέλεις να κάνεις. Μην περιμένεις τελευταία στιγμή και μετά γκρινιάζεις ότι δεν σου πάει τίποτα καλά.

Καρκίνος
Καρκίνε, μόλις ενεργοποιήθηκε ο 6ος οίκος σου. Με άλλα λόγια, η υγεία, η πληρότητα, ο εσωτερικός κόσμος σου, η δουλειά και μικρά κατοικίδια έρχονται στο προσκήνιο.

Κάτι σε πιάνει αυτό το μήνα και έχεις την ανάγκη να τα βάλεις όλα σε τάξη. Δυστυχώς όμως η εβδομάδα έχει μόνο 7 ημέρες και εσύ το θυμήθηκες μέσα Δεκέμβρη.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να θέσεις τα όρια σου, και που πρέπει να σταματάς εσύ και οι άλλοι. Τι να κάνουμε, ήρθε η ώρα να συγκεντρωθείς. Τουλάχιστον αγχώσου όσο μπορείς τώρα και θα έχεις μία χαλαρή Πρωτοχρονιά.

Λέων
Πηγαίνοντας ανάποδα του Λέοντα ενεργοποιήθηκε ο 5ος οίκος του. Σε απλά ελληνικά Λέοντα, το πρόγραμμα έχει πάλι ρομαντζάδες, διασκέδαση και φλερτ.

Για αρχή, ο Ήλιος θα ενισχύει την ρομαντική σου πλευρά μέχρι τις 21 του μηνός. Τώρα, ο Ερμής και ο Δίας θα σου δώσουν την έκρηξη χαράς που χρειάζεσαι. Επιπλέον, ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, ακόμη κι αν δεν δουλεύεις και πολύ σκληρά. Παρ’ όλα αυτά μην περιμένεις το αόρατο χέρι να τα κανονίσει όλα, ενώ εσύ αράζεις.

Αν δεν έχεις αμόρε, ήρθε η ώρα να το βρεις απ’ ό,τι κατάλαβες. Αν πάλι έχεις, μπορεί να νιώσει απειλή από την ανεβασμένη σου διάθεση, όχι άδικα, αφού αυτήν την περίοδο στάζεις μέλι.

Παρθένος
Ο Ερμής στον Τοξότη «τσιγκλάει» τον 4ο οίκο σου φίλτατε Τοξότη. Θα επηρεαστούν το σπίτι σου, η αυτοπεποίθηση σου, η οικογένειά σου και κάποιο θέμα με την εξουσία θα το έχεις.

Δεν στο κρύβουμε, θα είναι ένας δύσκολος μήνας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες. Το μυαλό σου θα είναι πιο κοφτερό και από ξυράφι. Προσοχή όμως γιατί αυτή η διαύγεια θα σε κάνει να παρατηρείς το δέντρο και να χάνεις το δάσος. Και αν έχει ατέλεια το δέντρο, θα σπεύσεις να τη διορθώσεις.

Επειδή κι εσύ σαν τον Καρκίνο θα προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα, προτείνουμε να φτιάξεις μία λίστα με αυτά που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις.

Ζυγός
Ξέρεις γιατί θα επηρεαστούν η επικοινωνία σου, τα ταξίδια σου, τα κοινωνικά σου δίκτυα, το γράψιμο και γενικά ο λόγος σου; Μα φυσικά επειδή ο Ερμής στον Τοξότη παίζουν κάποιου είδους μπαλίτσα στον 3ο σου οίκο.

Ζυγέ, αυτό το μήνα θα παίξεις το ρόλο του ψυχολόγου. Σύμβουλος, φίλος και αγκαλίτσας θα είναι αυτά που θα σε χαρακτηρίσουν. Υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο, αλλά μετά να μείνεις με την απορία γιατί πρέπει να είσαι εσύ πάντα αυτός που πληγώνεται.

Θα ασχοληθείς αρκετά με την συντήρηση του αυτοκινήτου σου. Μα θα είναι σέρβις, μα θα το πας να φτιάξεις εκείνες τις γρατζουνιές που έκανες χτυπώντας σε ένα σαμαράκι; Μα θα πάρεις καινούριο; Ο Δίας είναι εδώ και σε επηρεάζει να αντιδράσεις παρορμητικά. Εσύ πάτα λίγο φρένο και άσε τον Δία να κάνει τα δικά του.

Σκορπιός
Σκορπιέ, εσένα ο δεύτερος οίκος σου θα σε φέρει στα νερά σου. Φαγητό, ευχαρίστηση, αισθησιακές στιγμές αλλά και η προστασία αυτών που έχεις αποκτήσει (υλικών και μη αγαθών) είναι στο πρόγραμμα.

Θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη σου στους κοντινούς σου ανθρώπους, οπότε κάν’το.

Ο Δίας θα είναι υπεύθυνος αν νιώσεις την έντονη επιθυμία να βάλεις το δάχτυλο στο μέλι και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Θα δοκιμάσεις καινούριες κουζίνες, φρέσκες συνταγές και νέες εμπειρίες-σε σχέση με το φαΐ πάντα. Παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς φυσικά.

Τοξότης
Τοξότη, ο Ερμής στον Τοξότη τα έχουν κάνει πλακάκια με τον 1ο οίκο σου. Ο πρώτος οίκος συμβολίζει τη προσωπική σου εξέλιξη, κάποιοι θα σου πλέξουν το εγκώμιο και επιτέλους θα αναγνωριστεί η αξία σου.

Κοίταξε να δεις, σε θέλουμε ψύχραιμο: Είναι ο μήνας της χρονιάς σου τώρα, δώσ’ τα όλα. Στα επόμενα δώδεκα χρόνια η καριέρα σου θα γίνεται όλο και πιο γεμάτη και δραστήρια. Ίσως προσπαθήσεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου λέγοντας χαζομάρες, δηλαδή ότι έχεις μείνει πίσω και δεν έχεις κάνει αυτά που ήθελες, αλλά έχεις πολλές προοπτικές.

Ήρθε η ώρα να λάμψεις. Δίδαξε τον κόσμο, ξεκίνα τα πρότζεκτ που έχεις στο μυαλό σου, γράψε αυτά που ήθελες, μοιράσου ιδέες. Η αναγνώριση έρχεται.

Αιγόκερως
Κάποιο σκοτεινό παιχνίδι παίζει ο Ερμής με τον Τοξότη στον 12 οίκο για εσένα Αιγόκερε. Κρυφές πηγές, κρυφοί εχθροί, ανάπτυξη του πνεύματος, θεραπεία, αγάπη και δημιουργικότητα.

Να ξέρεις πάντως ότι οι κρυφοί οχθροί δεν είναι απαραίτητα άνθρωποι, μεταφορικά μιλάμε. Για παράδειγμα μπορεί να είναι «ο χρόνος» ή «λογαριασμοί που δεν έχουν πληρωθεί. Ή μια μικρή αναποδιά που δεν είχες πάρει χαμπάρι.

Η συνεργασία του Ερμή με τον Δία θα σε βοηθήσουν να γιατρέψεις τις πληγές σου. Αν έχεις κάποιο θέμα με την υγεία σου, ίσως κυλήσει θετικά για εσένα. Σε αυτή τη φάση θα σε βοηθήσει και ο διαλογισμός.

Υδροχόος
Ξέρεις ποιος θα επηρεάσει τις φιλίες σου, τις συνεργασίες σου, τη δουλειά σου και το δίκτυό σου; Ο 11ος οίκος με τον Ερμή και τον Τοξότη προφανώς.

Θα μοιραστείς τις ιδέες σου, θα περάσεις καλά ακόμη και με την οικογένειά σου ή με παλιούς φίλους. Θα νιώσεις πάλι ο εαυτός σου και θα μάθεις πολλά από αυτούς τους ανθρώπους. Ναι, έστω και έμμεσα.

Δώσε βάση στα ομαδικά πρότζεκτ που έχεις και φυσικά στο να εξελίξεις την προσωπική σου δυναμική.

Ίσως γνωρίσεις ένα άτομο αυτό το μήνα που θα αλλάξει τη ζωή σου. Όπως ο Ντάνιελ (Σαν) γνώρισε τον Μιγιάκι.

Ιχθείς
Ο Ερμής με τον Τοξότη, Ιχθύ, επισκέφθηκαν τον 10ο οίκο σου και έχουν σκοπό να επηρεάσουν την καριέρα, την φήμη σου, την παραγωγικότητά σου και την πρόοδο στη δουλειά σου.

Αυτόν τον μήνα, θα συνειδητοποιήσεις ότι προσπαθείς πολύ για τους στόχους σου και τελικά κάποιοι αρχίζουν και το βλέπουν. Ίσως βρεις νέα δουλειά ή ίσως πάρεις προαγωγή. Ίσως σου δώσουν και εύσημα για την σκληρή σου δουλειά. Έχεις ταχθεί σε αυτό που κάνεις και αυτό είναι που σε αναδεικνύει.

Αν ψάχνεις να κάνεις τίποτα αλλαγές στην καριέρα σου, ανανέωσε το βιογραφικό σου και στείλ’το. Είναι ο τέλειος μήνας για να ανακαλύψεις πώς σε βλέπει η αγορά εργασίας. Είσαι κελεπούρι;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v