Τι βγάζει εκτός εαυτού τα ζώδια

Εκτός από το μάσημα με ανοιχτό στόμα που εκνευρίζει τους πάντες.
 

Τι βγάζει εκτός εαυτού τα ζώδια

Κριός
Πρώτον, εκνευρίζεται όταν διαφωνείς μαζί του, μόνο αυτός μπορεί να έχει δίκιο, ναι ακομη και αν το λέει η Λαρούς Μπριτάνικα. Αυτό το ζώδιο δεν αντέχει να χάνει. Με όλη την έννοια του όρου «χάνω». Μην παίξετε μαζί του Πες Βρες, είναι ο χειρότερος συνδυασμός των παραπάνω.

Ταύρος
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον Ταύρο, είναι να κουνάς συγκαταβατικά το κεφάλι χωρίς να ακούς τι λέει. Είναι το χειρότερο του. Πρόσεχε όταν έχει κάτι σημαντικό να σου πει, δεν θα στο ξαναπεί δεύτερη φορά, για την ακρίβεια όταν θα πας εσύ να μοιραστείς κάτι, θα αρχίσει επίτηδες να μασουλάει ό,τι βρει μπροστά του για να στο ανταποδώσει.

Δίδυμοι
Αν ο Δίδυμος δεν νευρίαζε με τον εαυτό του με ποιον θα νευρίαζε; Τι εννοούμε; Έστω ότι είναι πολύ χαλαρός με ένα deadline, θα νευριάσει με τον εαυτό του. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσει να αποδώσει καλύτερα, θα αγχωθεί και πάλι θα νευριάσει με τον εαυτό του. Δυσκολεύεται να βρει τον εαυτό του, γι’ αυτό και δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις. Μην τον ρωτήσετε από πού να παραγγείλετε.

Καρκίνος
Το σενάριο: είσαι με τον Καρκίνο σε μία καφετέρια, σου μιλάει για το πρόβλημά του και έρχεται η σερβιτόρα να πάρει παραγγελία. Τον αγνοείς για λίγο και λες στη σερβιτόρα τι θες. Τεράστιο λάθος, έπρεπε να της πεις να έρθει σε λίγο.

Λέων
Ο Λέων είναι ένας συνδυασμός του Καρκίνου και του Κριού. Απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου, χωρίς να διαφωνείς μαζί του. Θέλει, ας πούμε να πάρει ένα φωσφοριζέ πορτοκαλί μαγιώ και το συζητάει μαζί σου. Σαν φίλος δεν μπορείς να τον αφήσεις να κάνει αυτό το τραγικό λάθος. Καταλήγεις να τον παρακαλάς να το πάρει.

Παρθένος
Όπως τον Καρκίνο, έτσι και τον Παρθένο, μη τον ρωτήσετε από πού να παραγγείλετε. Όχι γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει, αλλά γιατί δεν του αρέσει τίποτα. Θα καταλήξετε να μαγειρεύετε και εκείνος να πλένει ό,τι χρησιμοποιείτε. Γιατί τον εκνευρίζουν τα μαχαίρια στο νεροχύτη. Και ο νεροχύτης.

Ζυγός
Ο Ζυγός για να βγει εκτός εαυτού πρέπει να τον κριτικάρεις. Ειδικά για την εμφάνιση του. Αν ο Ζυγός ήταν στη θέση του Λέοντα θα έπαιρνε το μαγιώ, θα έκανε 3 ημέρες να σου μιλήσει και θα ανέβαζε φώτο στο ίνσταγκραμ με φίλτρο που θα έκανε το μαγιώ να φαίνεται όσο λιγότερο πορτοκαλί γίνεται. Αφού πέρασε τουλάχιστον τα 50 likes, θα σου μιλήσει και θα πετάξει το μαγιώ.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι αυτός που θα σχολιάσει ειρωνικά το Ζυγό που ανέβασε φώτο με το πορτοκαλί φωσφοριζέ μαγιώ και το γεγονός ότι έβαλε φίλτρο και το γεγονός ότι έχει ίνσταγκραμ. Ναι κι αυτός έχει ίνσταγκραμ, αλλά ανεβάζει λίγα και καλά. Τα φίλτρα τα σιχαίνεται γιατί κι αυτά ψέματα λένε.

Τοξότης
Δεν του αρέσει να κάνει σχέδια. Έστω ότι η παρέα φτιάχνει ομαδικό γκρουπ για να βρεθεί (και να κοροιδέψει το Ζυγό για το μαγιώ του). Είναι ο πρώτος που θα πατήσει “Leave Group” ή τουλάχιστον θα το σκεφτεί. Πάρτε τον τελευταίο τηλέφωνο να τον ενημερώσετε.

Αιγόκερως
Έστω ότι στην παραπάνω ομαδική συνομιλία ο Αιγόκερως προτείνει το σπίτι του και εσύ αντιπροτείνεις μαγαζί με μπύρες. Την έκατσες. Ο Αιγόκερως θα εκνευριστεί πάρα πολύ, θα πει τρία επιχειρήματα που το σπίτι του είναι καλύτερη επιλογή και μετά θα βγει από γκρουπ. Τελικά, θα πάτε στο σπίτι του Αιγόκερου επειδή το καημένο έχει νεύρα από τη δουλειά και κάπου πρέπει να έχει τον έλεγχο.

Υδροχόος
Στο σενάριο με το μαγιώ ο Υδροχόος θα εκνευριστεί με τον Σκορπιό, γιατί θα διαφωνήσουν για το αν γενικά τα φωσφοριζέ μαγιώ είναι ωραία. Αυτό που εκνευρίζει τον Υδροχόο, είναι οι διαφωνίες και δη, για επίκαιρα θέματα όπως ο Τραμπ, ο σεξισμός και τα ανίμε.

Ιχθείς
Οι Ιχθύς στο σενάριο με το μαγιώ θα τσαντιστεί με όποιον ήταν αγενής απέναντι στον Ζυγό και στο μαγιουδάκι του. Κρυφά μέσα του, θα γελάει. Ο Ιχθύς, επιπλέον, επειδή είναι αρκετά φλώρος, θα εκνευριστεί αν δεν πεις ευχαριστώ που σου έβαλε νερό ή που σου έδωσε πιρούνι να φας το ντελίβερι που παραγγείλατε. Επειδή αυτός θα σου έλεγε, εντάξει;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v