Τι λένε τα ζώδια για το 2019;

Ρωτήσαμε τα άστρα να μας πουν τι θα γίνει το 2019 και πώς θα περάσει την χρονιά το κάθε ζώδιο. Και μάθαμε πολλά.
 

Τι λένε τα ζώδια για το 2019;

Το 2019 θα είναι μια χρονιά ευνοϊκή για τους τολμηρούς, καθώς από τη μία ο Δίας στον Τοξότη φέρνει τύχη ειδικά για τα ζώδια της φωτιάς και από την άλλη ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει ανατροπές και αναθεώρηση για κάθε υπάρχουσα κατάσταση.

Ιδού τι λένε οι φίλοι μας στο έγκυρο αστρολογικό site Starsecrets.gr αναλυτικά για την χρονιά του κάθε ζωδίου.

Κριός 2019
από την Γεωργία Αντωνίου

Αυτό το διάστημα έχετε τη διάθεση και την ενέργεια πού χρειάζεστε για ν’ αντεπεξέρθετε σε κάθε δύσκολη κατάσταση.

Στον επαγγελματικό τομέα θα αξιολογηθούν οι ικανότητες σας και κερδίζετε τον θαυμασμό των ανωτέρων σας αναλαμβάνοντας υπευθυνότητες και αξιώματα.

Αντίθετα αντιμετωπίζετε τον ανταγωνισμό κάποιων γυναικών από το περιβάλλον της εργασία σας που σας προκαλούν συναισθηματικές εντάσεις και σας αποδιοργανώνουν.

Οι μετακινήσεις σας αυτήν την περίοδο χρειάζονται την προσοχή σας γιατί η αφηρημάδα δημιουργεί ατυχήματα αλλά και οι πυρετοί και οι μολύνσεις μπορεί να καταβάλλουν τον οργανισμό σας συνέπεια της κούρασης και της υπερκόπωσης.

Την Άνοιξη συνεχίζετε για σας το ανοιχτό πεδίο δράσης σε όλους τους τομείς. Η εξαιρετική σας αντοχή και το συναισθηματικό σας θάρρος σας δίνει την δυνατότητα ν’ ανταπεξέρθετε σε προκλήσεις και δυσκολίες.

Μέσα σε κλήμα συμφιλίωσης και έχοντας την αποδοχή του κοινού και ιδίως των γυναικών στο επαγγελματικό σας χώρο τίποτα δεν σας σταματά για να κερδίσετε τους στόχους σας.

Τα κεφάλαια σας αυξάνονται είτε από την εργασία σας που τόσο καιρό περιμένατε είτε από εισφορές τρίτων ακόμα και από μία κληρονομιά.

Στα ερωτικά σας θ’ αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα .Η εγωιστική συμπεριφορά σας δημιουργεί εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας και το περιβάλλον σας.

Θα συναναστρέφεστε με άτομα πού σας ευχαριστούν και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ένας μοιραίος έρωτας στον χώρο της εργασίας θα σας βοηθήσει ν’ εκφράσετε την σεξουαλικότητα σας χωρίς περιορισμούς.

Το Καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για σας να ελέγξετε τα νεύρα σας και την προκλητική σας συμπεριφορά και πολλές φορές δηλώνεται αδυναμία προσαρμογής στο περιβάλλον σας.

Οι αντιδράσεις σας όταν επρόκειτο να προστατεύεστε τα συμφέροντα σας και να προωθήσετε τους στόχους σας φτάνουν στα άκρα από τον ανταγωνισμό έως και την σκληρότητα και δημιουργείτε ηθικά διλλήματα με άτομα του περιβάλλοντος που δεν συμφωνούν πάντα με την συμπεριφορά σας.

Ενώ επαφές με άτομα προικισμένα θα αποδειχθούν επωφελείς για τη διατήρηση της ψυχραιμίας σας και της θετικής σας στάσης με σκοπό την επιδίωξη των προσωπικών σας φιλοδοξιών.

Τα οικονομικά σας προβλήματα που έχουν προέλθει από τρίτους θα εμφανιστούν σαν απειλή σαν ζημιά η σαν απώλεια. Θα συμβαίνουν στην πραγματικότητα εξωτερικά γεγονότα που θα αντιστρατεύονται τη θέληση σας αλλά η έμπνευση που καθορίζει την δράση σας έρχεται από την οικογένεια.

Την απομάκρυνση του ερωτικού σας συντρόφου προκαλείτε με την αδιαφορία σας και τον περιθωριοποιείτε που είναι λόγος για χωρισμό αλλά η ρουφηγμένη σας ενέργεια σας κάνει να νιώθετε μια διαρκεί κατάσταση εξάντλησης και παραιτείστε από κάθε προσπάθεια.

Το Φθινόπωρο είναι μια περίοδος για σας που κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει και αισθάνεστε πολύ δυνατοί σε φυσικό και σωματικό επίπεδο και καμία απειλή δεν σας αγγίζει.

Τα επαγγελματικά σας που έχετε κινηθεί μέσα από συλλογική προσπάθεια με συνεργάτες ομοϊδεάτες και κοινούς στόχους με σας ολοκληρώνονται και αναμένετε να δείτε αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Εκφράζεστε ερωτικά και δημιουργείτε επαφές και σχέσεις μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Φλερτάρετε διαρκώς εκφράζοντας τη δυναμική σας θέλοντας να έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και κλείνει η χρονιά σας βρίσκοντας διέξοδο μέσα από πνευματικές αναζητήσεις που θα καθορήσουν τη δράση σας και θα χειριστείτε την ενέργεια σας προς την σωστή κατεύθυνση.

Ταύρος 2019
από την Γεωργία Αντωνίου

Ο ισχυρός μαγνητισμός και η γοητεία που εκπέμπετε έλκει τους άλλους γύρω σας και πετυχαίνετε τους σκοπούς σας χρησιμοποιώντας την.

Αισθητή η βελτίωση στα οικονομικά σας που τώρα παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε αλλά σύγχρονος πρέπει ν’ αποφεύγετε τους εσφαλμένους χειρισμούς και τα ρίσκα.

Στον χώρο εργασία σας η σιγουριά και η πολύ σας αυτοπεποίθηση σας κάνει να φέρεστε εγωιστικά φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες σας με αποτέλεσμα να δημιουργείτε εντάσεις αγνοώντας την ιεραρχία και την κοινή γραμμή των άλλων.

Την Άνοιξη σας ανταμείβει η επιτυχία που αλλάζει τη διάθεση σας αλλά συγχρόνως σας παγιδεύει να βολεύεστε ζώντας τις στιγμές και να παίρνεται τα πράγματα όπως έρχονται.

Διασκεδάζετε και περνάτε ευχάριστα την καθημερινότητα σας και αποκαθιστάτε παρεξηγήσεις και οι συναλλαγές με τα αδέρφια και τους γύρω σας γίνονται ποιο εύκολες.

Κάποια άτομα από τον χώρο της εργασίας σας μπλοκάρουν τις ιδέες σας και κρατούν τις αποστάσεις τους δημιουργώντας εντάσεις και παρεξηγήσεις ενώ ταυτόχρονα μια ευκαιρία μέσα από μια καινούρια ενασχόληση θ’ αποδείξει τις ηγετικές σας ικανότητες και θα πρωτοτυπήσετε.

Ευμετάβλητα συμβάντα που αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας θα εξαρτηθούν από τις υπογραφές και τα συμβόλαια που θα είναι αιτία να αποδειχτούν μοιραία και να χαθούν κεφάλαια.

Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τον ερωτισμό σας και ενώ κάποιες γνωριμίες σας ξυπνούν τον έρωτα και το πάθος δεν καταφέρνουν να έχουν διάρκεια συνέπεια των επιδερμικών επιλογών σας. Η λαιμαργία σας φορτώνει με βάρος και τοξίνες τον οργανισμό σας για αυτό τα σπορ και η δράση είναι μια βοήθεια εκτόνωσης.

Το Καλοκαίρι αυτό οι αντοχές σας δοκιμάζονται, χρησιμοποιήστε σωστά τα αποθέματα ενεργεία σας και μην καταφεύγετε σε υπερβολές. Συμπεριφερθείτε με ευγένεια και η καλαίσθητη συμπεριφορά σας θα βοηθήσει τους άλλους γύρω σας να σας συμπαραστέκονται και να σας στηρίζουν.

Στα επαγγελματικά σας εξαναγκάζεστε να φορτώνεστε βαριές ευθύνες και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις συνεχίζουν να σας τραβούν προς τα πίσω καταναλώνοντας ενέργεια και χρόνο.

Η έλλειψη συνεννόησης με τα πρόσωπα της οικογένειας σας απογοητεύει που δεν έχετε την στήριξη τους και δεν καταλαβαίνουν ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν.

Στα ερωτικά σας το Καλοκαίρι θα αναθερμάνετε μια κλονισμένη σχέση από το παρελθόν και η πληθωρική σας διάθεση γίνετε αιτία να εκμεταλλεύονται τα καλά σας αισθήματα που χρειάζονται αυτοέλεγχο.

Το Φθινόπωρο είναι μια περίοδος συμφιλίωσης και σύσφιξης σχέσεων με το φιλικό σου περιβάλλον. Αναπτύσσετε δραστηριότητες μεταξύ φίλων και δέχεστε ‘χέρι βοηθείας’ αναγνωρίζοντας το μυαλό σας.

Οι έξυπνες ιδέες σας έχουν αποδώσει στα επαγγελματικά σας και οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες έχουν αναπτυχθεί αλλά μην έχετε παρωπίδες και μην επαναπαύεστε θα δεχτείτε και ασυνείδητες συμπεριφορές με υπονομεύσεις και κακόβουλες κριτικές και θα καθυστερούν κάποιες διαδικασίες των προσπαθειών σας.

Στα οικονομικά σας το κέρδος σας ανεβαίνει αλλά και τα έξοδα από ακριβές αγορές αδειάζουν το πορτοφόλι σας όπως και οι κακές συνεννοήσεις θα σας κάνουν ν’αντιμετωπίσετε δικαστικά θέματα που κοστίζουν εξαιτίας παρερμηνείας κάποιων εγγράφων που χρειάζονται αναθεώρηση.

Στα ερωτικά σας είστε περισσότερο κτητικοί και διακατέχεστε από συναισθήματα ζήλιας και το ανικανοποίητο στην συμπεριφορά σας είναι αποτέλεσμα να προκαλεί τη φθορά στην σχέση σας.

Η έκθεση του εαυτό σας σε έντονες συναισθηματικές πιέσεις και εντάσεις ανατρέπουν τις ισορροπίες σας και προκαλούν διαταραχές στον οργανισμό σας αλλά και ατυχήματα.

Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει μέσα στη δημιουργία που διευκολύνει την κάθε σας προσπάθεια επαγγελματική οικονομική ν’ αναγνωρίζετε και ν’ αξιοποιείτε την καλή σας διάθεση δημιουργικά και παραγωγικά.

Δίδυμοι 2019
από την Γεωργία Αντωνίου

Ετοιμοπόλεμοι για να προλάβετε τις εξελίξεις των γεγονότων που τρέχουν για σας τους Δίδυμους μένα μυαλό ραντάρ να πληροφορήστε να επικοινωνείτε να κάνετε ταξίδια και νέες γνωριμίες απολαμβάνοντας την αποδοχή τους.

Η συμπεριφορά σας όμως θα καθορίσει τις επαγγελματικές και οικονομικές σας συναλλαγές. Πάρτε αποφάσεις χωρίς να τρέχετε γατί ‘’όποιος βιάζετε σκοντάφτει’’.

Γατί αρκετά τα πλεονεκτήματα που διαθέτετε για να διεκπεραιώνετε κλείσιμο συμφωνιών και την αύξηση πελατεία σας, αλλά καταπιάνεστε με πολλά συγχρόνως που δεν εστιάζετε στον στόχο σας και δυσκολεύετε την πραγμάτωση του.

Στα ερωτικά σας καρμικά μαθήματα μέσα από ανεκπλήρωτες απαγορευμένες σχέσεις βοηθούν στην απόκτηση αυτογνωσίας μέσα από μια συνεχής διαδικασία.

Και η αντικοινωνική σας συμπεριφορά και η αδυναμία συνεννόησης με τους άλλους δημιουργεί προβλήματα δοκιμάζοντας το νευρικό σας σύστημα.

Την Άνοιξη με πάθος και δομημένη σκέψη πραγματώνετε τις μεγαλεπήβολες ενασχολήσεις σας για νέα πράγματα και σχέδια και βρίσκει σύμφωνους τους γύρω σας δίνοντας σας ‘’ένα χέρι βοηθείας’’.

Η διεύρυνση της συνείδησης σας μέσα από πνευματικά μονοπάτια γεννάει επεκτάσεις και η αυτογνωσία της προσωπικότητας σας επιταχύνει στόχους, και οι επαγγελματικές σας επιτυχίες έρχονται μετά από καθυστερήσεις μαζί με τα οικονομικά σας και πείθουν ότι πατάτε γερά στο πόδια σας.

Συνεχίζετε όμως να είστε δέσμιοι των στερεότυπων συμπεριφορών της οικογένειας και των υφισταμένων σας που έρχονται σε αντιπαράθεση με τον τρόπο σκέψη σας και τις επιλογές σας.

Το Καλοκαίρι συνεχίζετε για σας προσπαθώντας να υπερασπίσετε τον εαυτό σας.

Δίκοπο μαχαίρι για το πώς θα επιβάλλετε τις απόψεις σας στην ασυνεννοησία και την προπαγάνδα συνεργατών στον επαγγελματικό τομέα που κινούνται παρασκηνιακά περιορίζοντας την ελευθερία κινήσεων.

Πάρτε τα μέτρα σας και ακολουθείστε την πολιτική υποχώρησης και μη ρίχνετε γροθιά στο μαχαίρι χρησιμοποιήστε τη διανοητική υπεροχή σας και το ταλέντο σας για να πετύχετε τους στόχου σας και την κοινωνική σας αποδοχή.

Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα κάνοντας ξεκαθαρίσματα του βαρύ παρελθόντος των οικονομικών και περιουσιακών σας καθώς κινδυνεύει να διακοπεί μια πηγή εισοδήματος η οι εισπράξεις σας μακροπρόθεσμα.

Απέραντη κατανόηση θα βρείτε από τα’ άτομα της οικογένεια σας αυτή την περίοδο ζώντας όμορφες στιγμές μαζί τους, από την άλλη η ασυνεννοησία με τον ερωτικό σας σύντροφο οδηγεί σε εντάσεις και καυγάδες που μπορεί να προκαλέσει χωρισμό.

Και είναι η καλοκαιρινή περίοδος για σας η στιγμή που θα αναβάλλετε τις υποχρεώσεις σας ν’ αφήσετε για λίγο τις ευθύνες στους άλλους να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε.

Κάνοντας ταξίδια αναψυχής γιατί η σωματική κατάπτωση προκαλεί πυρετούς και η υπερένταση οδικά ατυχήματα.

Το Φθινόπωρο βοηθά την αύξηση των οικονομικών σας να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά και να ανακαλύψετε τον έρωτα και την αγάπη μέσα από μια φιλία.

Το χρονικό αυτό διάστημα χαρακτηρίζετε από το αντιφατικό δίπολο των συναισθηματικών μεταβολών σας που πρέπει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις του παρελθόντος και να δώσετε τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν άντεξαν στο χρόνο και να μην εκτίθεστε σε κακόβουλες κριτικές και κουτσομπολιά γυναικών που σας στεναχωρούν και σας απομονώνουν.

Σύσφιξε σχέσεις φιλικές και επαγγελματικές διαχωρίζοντας το συναίσθημα από τη λογική και αποφύγετε αστοχίες και άτομα μουλωχτά που θα σας εξαπατήσουν.

Μην δραματοποιείτε καταστάσεις μην μπερδεύεστε και μπερδεύετε τα άτομα της οικογένεια σας που τα νεύρα σας προκαλούν σύγχυση και απομακρύνονται διακριτικά από κοντά σας για να μην σας εκνευρίσουν.

Και η χρονιά σας αφήνει γεμάτους σκέψεις που πρέπει να διαχειριστείτε και να εφεύρετε.

Έξυπνους τρόπους και με οδηγό την εμπειρία σας να αποφύγετε να επαναλάβετε επιπόλαιες πράξεις και συμπεριφορές που σας φθείρουν αντιμετωπίζοντας τις συναλλαγές σας με την ευφυΐα που διαθέτετε.

Καρκίνος 2019
από την Γεωργία Αντωνίου

Συνεχίζετε να ζείτε και να υπάρχετε μέσα από το πολυάσχολο πρόγραμμα σας να προωθείτε τη δράση σας με ταξίδια διανοητικές εξερευνήσεις να εμβαθύνετε σε νέες ιδέες και έννοιες που είναι πρόκληση αλλά και οικείο συναίσθημα για σας.

Στα επαγγελματικά σας διακρίνεστε με επιτυχία και αφήνετε να φανεί όλη η καλή σας διάθεση για εποικοδομητική συνεργασία με ευαισθησία και υπευθυνότητα.

Υπογραφές συμβολαίων συμφωνίες νέες φιλίες άλλης χώρας επαγγελματικές εναλλαγές στόχων και σκοπών συναναστροφές με κοινό η ο ομάδες ανθρώπων προάγουν την καρμική σας πορεία.

Ξαφνικές εκρηκτικές καταστάσεις ασυνείδητων υφισταμένων η συνεργατών προκαλούν την οργή και το θυμό σας που πρέπει να ελέγξετε για να μην προβείτε σε βιαστικές ενέργειες που θα λειτουργήσουν εις βάρος σας.

Πικρία για κάποια εκμετάλλευση ατόμων της οικογένειας προκαλούν απροθυμία απομόνωση αλλά και τάση φυγής από κοντά τους αλλά την πλήξη και τις δυσκολίες θα μοιραστείτε με τον σύντροφο σας έχοντας την υποστήριξη του μέσα από μια εγκάρδια και πλήρη κατανόηση.

Επιδράσεις στην υγεία από μολύνσεις και αλλεργίες και επιρρεπείς σε ατυχήματα από αιχμηρά αντικείμενα χρειάζονται την προσοχή σας.

Η άνοιξη είναι μια περίοδος που έχετε καταφέρει να πετύχετε τους στόχου σας χωρίς να χάσετε την εσωτερική αρμονία και ισορροπία σας και ενώ η κυκλοθυμική σας συμπεριφορά και η διάθεση σας μεταφράζεται σαν αλλόκοτη από τους άλλους εσείς πιάνετε εύκολα ότι συμβαίνει γύρω σας παρατηρείτε τα λάθη σας αξιοποιείτε και εκφράζετε τις δεξιότητες σας. Συμφιλιώνεστε με συνεργάτες και κοινό και μάχεστε να διατηρήσετε ένα ενεργειακό υψηλό επίπεδο.

Στα επαγγελματικά σας η αυτοπεποίθηση σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες και να αντιμετωπίζετε κάθε πρόβλημα έχοντας την αναγνώριση των ανωτέρων σας δίνοντας σας ηγετικούς ρόλους και θέσεις.

Και στα οικονομικά σας παρατηρείτε ότι φέρνετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας με σταθερότητα και διάρκεια και απολαμβάνετε τους καρπούς της επιτυχίας σας μέσα από σκληρή δουλειά και μόχθο.

Μην παρασυρθείτε και αποδιοργανωθείτε από το σταθερό σας πρόγραμμα στη προσπάθεια σας να επεκταθείτε σε συνεργασίες που δεν είναι σταθερές, αξιοποιήστε τις είδη υπάρχουσες και εμπιστευτείτε συμβουλές μεγαλύτερων και σοβαρών ατόμων και θα δείτε τα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Τροχοπέδη στην εξέλιξη σας θέματα ανάμεσα σε καριέρα –οικογένεια που έμμεσα η άμεσα ζητούν τη λύση τους. Θα καταφέρετε από τη μια να φέρετε την ολοκλήρωση των επαγγελματικών σας και από την άλλη θέματα υγείας γονέων η συντρόφου θα εκτονωθούν και θα αποθεραπευθούν λειτουργώντας απελευθερωτικά για σας.

Η παρόρμηση και επιθυμία για ελευθερία θα επιφέρει αναστατώσεις στην ερωτική σας ζωή και θα επιδράσουν αρνητικά στον ψυχισμό σας από γνωριμίες που όπως θα έρθουν έτσι και θα φύγουν. Χρειάζεται ο έλεγχος των συναίσθημα των σας και επανεξετάστε σε βάθος και με σοβαρότητα τη σταθερή σας σχέση.

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος για σας που σας βοηθάει σε επαφές συναντήσεις δοσοληψίες νέες γνωριμίες και επιθυμία για αναζήτηση επαφών με ανθρώπους η κοινές ομάδες στο μοίρασμα κοινών στόχων και κοινών επιδιώξεων που στηρίζονται στην εσωτερική κατανόηση και στο αίσθημα προστασίας.

Η επαγγελματική σας επιτυχία θα βρει κοινωνική απήχηση και αναγνώριση και επαγγελματικές σχέσεις με κοινό η γυναίκες θα έχουν μεγάλη τύχη και εύνοια.

Εντάσεις με συνεργάτες που προκαλούν διλλήματα και καθυστερούν την επίτευξη σας παρόλο τις προσπάθειες σας δεν θα κρατήσουν. Χρησιμοποιήστε την εφευρετική σας ικανότητα σε νέα ξεκινήματα και τακτοποιήστε εκ νέου το περιβάλλον σας.

Μια αλλαγή επαγγελματικού χώρου η ξαφνικών αλλαγών στον τόπο διαμονής σας προκαλούν σοκ αλλά λειτουργούν και ως μέσο πίεσης για δράση που σας βοηθά στην διαδικασία εξέλιξης με επιτυχία.

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν με άτομα της οικογένειας που ζητούν ξεκαθαρίσματα και η αντιμετώπιση τους σας προκαλεί δυσαρέσκεια γιατί τα ευχάριστα αισθήματα το καλό φαγητό οι διασκεδάσεις και οι ακριβές αγορές είναι μέρος της αισιοδοξίας σας και ξόδεμα στις οικονομίες σας.

Καλή περίοδος για τα ερωτικά σας να ζείτε και να χαίρεστε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο σας να νιώθετε την ανάγκη να του πείτε ευχαριστώ, και να επισημοποιείτε σχέσεις με γάμο η αρραβώνα εκδηλώνοντας τον συναισθηματικό σας πλούτο με τον καλύτερο τρόπο.

Το φθινόπωρο η διάθεση σας εξαρτάται από τις επιρροές του περιβάλλοντος σας που έχετε την εύνοια του χωρίς να το ζητήσετε και τα προστατευτικά τους αισθήματα στην από κοινού σας προσπάθεια για κοινωνική καταξίωση σας δικαιώνει βοηθώντας τον ψυχισμό σας και την πρόοδο σας.

Η Αίσθηση του καθήκοντος και της επιμέλειας στα επαγγελματικά σας συνεχίζεται και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απολαύστε την σταθερότητα των προσπαθειών σας. Προσέξτε τα δαγκώματα μέσω ομαδικών συνεργασιών που επωφελούνται από τις δικές σας προσπάθειες και θα αποδειχθούν και επώδυνα για τα οικονομικά σας.

Εισοδήματα από ακίνητη περιουσία η βοηθήματα από οικογένεια η και κληρονομιά ζητούν διαχείριση και θα αποδειχτούν μεγάλη βοήθεια για σας για να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις προς τρίτους η και τα χρέη σας προς το δημόσιο.

Την αναζήτηση προστασίας βρίσκετε στα άτομα των δικών σας και της οικογένειας σας και σεις με την σειρά σας ανταποκρίνεστε με τα φιλάνθρωπα συναισθήματα σας που έχουν την ικανότητα να τους προστατεύουν και να τους υπερασπίζουν.

Αδυνατείτε να νιώθετε ευτυχισμένοι λόγο της κυκλοθυμικής σας διάθεσης πιστεύοντας ότι είστε μόνος και δεν σας καταλαβαίνει κανείς και η δραματοποίηση καταστάσεων δεν σας αφήνει να δείτε τα πραγματικά γεγονότα όπως είναι δημιουργώντας παρεξηγήσεις και δυσαρέσκειες με τους συντρόφους σας που προκαλεί την απομόνωση και απομάκρυνση από δίπλα σας. Ζητήστε την βοήθεια τους και θα έχετε τη γενναιόδωρη προσφορά τους.

Και αφήνετε μια χρονιά πίσω σας γεμάτη δραστηριότητες και συνεχίζετε την αέναη προσπάθεια σας με όπλο τη διαίσθηση και την έμπνευση σας για να αντιμετωπίσετε και να γκρεμίσετε εμπόδια έχοντας την τύχη να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας στηρίζουν.

Λέων 2019
από την Αννίτα Καγκάλου

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα ξεκινά η χρονιά για εσάς μέσα στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον ή ακόμα γενικότερα στον τομέα των σχέσεων σας.

Κάνετε όμως λίγο υπομονή αφού με τη συνετή στάση σας είναι πολύ πιθανό όλα αυτά που τώρα σας ταλαιπωρούν να ξεπεραστούν και καθόλου απίθανο με τρόπο απροσδόκητο και σχεδόν από το πουθενά να οδηγηθούν σε θετική για εσάς έκβαση.

Οικονομικές εκκρεμότητες σε θέματα δανείων, κληρονομικών, του συντρόφου ή από συνεταιρισμούς έστω και με κάποια καθυστέρηση θα βρουν τη λύση.

Πάντως με ψύχραιμη διαχείριση αυτή η εξωτερική τρικυμία θα μπορούσε να μετατραπεί σε εσωτερική νηνεμία της ψυχής σας και να κατανοήσετε ακόμα περισσότερο τα πως και τα γιατί των όσων συμβαίνουν στη ζωή σας, να αυξήσετε το επίπεδο της ωριμότητάς σας και να προστατέψετε την υγεία σας που κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να δώσετε αρκετά την προσοχή σας.

Παρόλο που και η Άνοιξη σας βρίσκει να αντιμετωπίζετε προβλήματα που αφορούν το σπίτι ή τα επαγγελματικά, οι ευκαιρίες δε θα απουσιάζουν ώστε αν και οι συγκρούσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις δε θα είναι εύκολο να αποφευχθούν με πρόσωπα του οικογενειακού ή κοινωνικού σας περιβάλλοντος, εσείς και μάλιστα με τη βοήθεια της αισιόδοξης στάσης σας θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

Δεν αποκλείεται για κάποιους από εσάς αυτό το κλίμα έντασης να έχει προκληθεί από ανασφάλειες δικές σας- βαθιές πληγές του παρελθόντος που αυτή την περίοδο ζητούν να ξεσπάσουν βγαίνοντας στην επιφάνεια για να γιατρευτούν.

Το κλίμα φαίνεται να αλλάζει κατά τους θερινούς μήνες αφού έντονα ερωτική και με αρκετή δόση από αισθησιακά φλερτ θα είναι η καλοκαιρινή περίοδος για εσάς. Ξαφνικές γνωριμίες που θα σας ξεσηκώσουν και θα σας παρασύρουν σε ανέμελες διασκεδάσεις ή πρόσωπα που θα μπορούσατε να τα συναντήσετε σε χώρους διασκέδασης ή μέσα από κάποιο χόμπι σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και κάποιοι από εσάς πολύ πιθανό να οδηγηθείτε στη δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης με προοπτική.

Προσοχή όμως μην το παρακάνετε (αφού είστε ζώδια του έρωτα και της υπερβολής) για να μην αμελήσετε ζητήματα που αφορούν στην οικογενειακή εστία.

Αν κάποιοι είστε κάτοχοι επιχείρησης μια πρωτότυπη ιδέα σας θα μπορούσε να προωθήσει μια νέα συνεργασία.

Κέρδη από τυχερά παιχνίδια δεν αποκλείονται.

Οι τελευταίοι μήνες της χρονιάς σας βρίσκουν με διάθεση να θέσετε νέους στόχους, να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες ή συλλόγους που θα προάγουν τα σχέδιά σας, μάλιστα πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να το κάνετε από κοινού με το σύντροφό σας.

Προσέξτε όμως τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας ή ίσως και την ασυνείδητη ανάγκη σας να ξεχωρίσετε γιατί μπορεί να προκαλέσετε έριδες με τους άλλους ή ακόμα και με το ταίρι σας και να χαλάσει όλο το κλίμα.

Παρθένος 2019
από την Αννίτα Καγκάλου

Μέσα σε κλίμα ευχάριστων συναντήσεων, συζητήσεων, μετακινήσεων, κοντινών ταξιδιών με συγγενείς ή φίλους σας βρίσκει η νέα χρονιά.

Οι καθημερινές συναλλαγές θα μπορούσαν να είναι αρκετά επωφελείς για εσάς φθάνει να διατηρήσετε το μέτρο και να μην παρασυρθείτε σε υπερβολικές αντιδράσεις ή και σε μεγαλόσχημες υποσχέσεις για να μη φανείτε είτε εσείς ασυνεπείς είτε οι άλλοι και ό,τι με χαρά είχατε σχεδιάσει αποδειχθεί μια μεγάλη πλάνη που θα σας βυθίσει στην απογοήτευση.

Πολύ προσεκτικοί λοιπόν να είστε και να εξετάζετε σχολαστικά (κάτι που ούτως ή άλλως σας χαρακτηρίζει) ό,τι υπογράφετε ή πράττετε μέσα στην καθημερινή σας ρουτίνα για να μη μετατρέψετε το όνειρο σε εφιάλτη.

Κατά την περίοδο της Άνοιξης υποθέσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας και που θα επηρεάσουν άμεσα τα οικονομικά σας ή θέματα γενικότερα οικονομικά και κληρονομικά που ως τώρα εκκρεμούν θα μπορούσαν να βρουν τη λύση, ενώ για κάποιους από εσάς ίσως ανάλογα ζητήματα προκύψουν εκείνη την περίοδο και απαιτήσουν λίγο περισσότερο την υπομονή σας αφού οι αναβολές ή ίσως και κάποια προβλήματα στις συνεννοήσεις, σας καθυστερήσουν μέχρι να οδηγηθείτε στην επίλυσή τους.

Καλό θα ήταν παρά τα όποια συναισθηματικά σας διλήμματα ή και υπέρμετρους ενθουσιασμούς να χειριστείτε τις υποθέσεις αυτές με λογική και ψυχραιμία για να μην έχετε απώλειες, αν και η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σας.

Μια έντονα διάχυτη ατμόσφαιρα ρομαντισμού θα χαρακτηρίζει τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας καθ’ όλο το διάστημα της Άνοιξης.

Απολαύστε μεν αυτές τις στιγμές μέσα στον προσωπικό σας χώρο ή και σε κοντινά ταξιδάκια όμως μη χάσετε την επαφή με το γνώριμο για σας ρεαλισμό για να μη χρειαστεί να πέσετε απότομα από τα σύννεφα.

Όσοι από εσάς ασχολείστε με τη συγγραφή ή με την τέχνη θα μπορούσατε να έχετε υπέροχες και δημιουργικές εμπνεύσεις και γιατί όχι να αποκομίσετε και οικονομικά οφέλη.

Καλή περίοδος για να παρακολουθήσετε εναλλακτικά σεμινάρια.

Το Καλοκαίρι φαίνεται να ξεκινάει για εσάς με διάθεση επαναπροσδιορισμού των προσωπικών σας αξιών και κεκτημένων. Κάτι που θα μπορούσε να σας φέρει σε σκληρές αντιπαραθέσεις με τους άλλους αφού δύσκολα θα κατανοούν τις δικές σας ανάγκες.

Παρά το γεγονός ότι δε θα είναι εύκολο να αποφύγετε τις όποιες τριβές, ωστόσο αυτή η έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα που θα χαρακτηρίζει την εποχή θα μπορούσε να δώσει και θετικά για εσάς αποτελέσματα αν κι εφόσον αξιοποιήσετε όλη αυτή την ενέργεια όχι με τρόπο εγωιστικό και σκληρά επιθετικό αλλά οραματιζόμενοι και σχεδιάζοντας νέους στόχους στα επαγγελματικά, οικονομικά ή οικογενειακά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν.

Τους τελευταίους μήνες η χρονιά θα απαιτήσει από εσάς αρκετή προσοχή σε θέματα κυρίως οικονομικά αφού τα νέα και πολλά υποσχόμενα σχέδιά σας θα χρειαστούν τη δική σας ηθική αλλά και υλική στήριξη μετρώντας γενικότερα τις αντοχές σας.

Ίσως χρειαστεί να εμπλακείτε σε νομικές διενέξεις εξαιτίας κάποιων λαθών και παραλήψεων στις συναλλαγές σας.

Προσοχή λοιπόν σε ό,τι υπογράφετε εκείνη την περίοδο καθώς και στις συμφωνίες που θα κάνετε έτσι ώστε στο τέλος να βγείτε εσείς οι κερδισμένοι.

Ζυγός 2019
από την Αννίτα Καγκάλου

Με υποσχέσεις για ευχάριστες ίσως και ρομαντικές στιγμές με πρόσωπα του καθημερινού περιβάλλοντός σας ή στο χώρο εργασίας σας θα ξεκινήσει η χρονιά για πολλούς από εσάς. Και μάλιστα αρκετοί θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας μέσα από τη δουλειά σας και πολύ περισσότερο αν ασχολείστε με την Τέχνη.

Άλλοι πάλι με πείσμα θα δίνετε μάχη για να καταφέρετε να πετύχετε την πολυπόθητη καταξίωση επαγγελματικά ή κοινωνικά που νιώθετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει. Να ξέρετε όμως ότι αυτή σας η επιλογή μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους από τους οικείους σας νομίζοντας ότι τους παραμελείτε.

Ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι και με οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία και θα απαιτήσουν τη δική σας πρωτοβουλία για την επίλυσή τους.

Το θέμα της «αξίας» θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο καθ’ όλη αυτή την περίοδο του ξεκινήματος της νέας χρονιάς.

Λίγο πιο έντονο κατά την περίοδο της Άνοιξης γίνεται το κλίμα με συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες στο χώρο της εργασίας ή γενικότερα στις καθημερινές συναλλαγές σας αφού το πνεύμα των αναθεωρήσεων που έχει ήδη ξεκινήσει για εσάς από την προηγούμενη περίοδο, φαίνεται να μη βρίσκει σύμφωνους αυτούς που εμμένουν σε προσκολλήσεις του παρελθόντος.

Ωστόσο με την προσωπική σας προσπάθεια, διορατικότητα, βούληση και αισιοδοξία καταφέρνετε να πετυχαίνετε πολλούς από τους στόχους σας και να βρίσκετε την αρμονία έστω κι αν αρκετές φορές χρειαστεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με διλλήματα, ρήξεις ίσως και αποχωρισμούς σε ζητήματα επαγγελματικού, κοινωνικού ή οικογενειακού περιεχομένου.

Πολλές και ελπιδοφόρες φαίνονται οι προσφορές που θα δεχθείτε από τους άλλους για σχέσεις και συνεργασίες κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού.

Αρκετά επικοινωνιακοί και με διάθεση για αποδράσεις από την καθημερινή ρουτίνα θα δέχεστε και θα δίνετε την αγάπη και την προστασία μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης και ελευθερίας.

Ίσως και κάποιες παρεξηγήσεις από το άμεσο παρελθόν τώρα να αποκατασταθούν.

Δεν είστε λίγοι εσείς που θα βιώσετε έναν ρομαντικό έρωτα και θα αποφασίσετε να πάτε διακοπές μαζί ή δεν αποκλείεται κάποιοι άλλοι να γνωρίσετε έναν πολλά υποσχόμενο έρωτα σε κάποιο ταξίδι.

Θα πρέπει ωστόσο να παραμείνετε αρκετά προσγειωμένοι και να εξετάζετε με λεπτομέρεια όποια προσφορά σας προκύψει γιατί υπάρχει ο κίνδυνος λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού να υπερεκτιμήσετε τις καταστάσεις και αργότερα να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα πολύ διαφορετική από ότι την είχατε φανταστεί.

Το Φθινόπωρο φθάνει με εσάς να κάνετε σχέδια θέτοντας νέους στόχους. Δε θα λείπουν οι στιγμές που τα νομικά συμπλέγματα και η γραφειοκρατία θα απαιτούν το δικό σας επιδέξιο χειρισμό κι εσείς με το γνώριμο αριστοτεχνικά διπλωματικό ταπεραμέντο που θα σας διακατέχει ακόμα περισσότερο εκείνη την περίοδο θα καταφέρνετε να βρίσκετε τις λύσεις εκείνες που θα μπορούσαν να αποδώσουν καρπούς πολύ πιθανό και οικονομικούς.

Αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε σε συλλόγους, ομάδες, φιλικές συναναστροφές και καθόλου απίθανο να κληθείτε να παίξετε και το ρόλο του διαιτητή ή να αναλάβετε την επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν, αφού η διπλωματική σας δεινότητα θα βρίσκεται στα ύψη και θα αποδίδει τα μέγιστα χαρίζοντάς σας πραγματική ικανοποίηση και όχι μόνο!

Και επειδή για πολλούς η έμπνευση θα είναι αρκετά αυξημένη δεν αποκλείεται να σας έρθει μια ιδέα και να ξεκινήσετε κάτι πρωτότυπο που να αυξήσει τα έσοδά σας και γιατί όχι να σας σπρώξει σε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Σκορπιός 2019
από την Αννίτα Καγκάλου

Με την ανάγκη να παλέψετε για να βγείτε νικητές και να καταξιωθείτε ξεκινά η χρονιά για εσάς. Οι όποιες αντιξοότητες και οι αντιπαραθέσεις με το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον σας φαίνεται να μην είναι ικανές να κάμψουν την αντίστασή σας και την ορμέμφυτη δύναμη που εμφανίζει αυτή την περίοδο η προσωπικότητά σας.

Προσοχή όμως στην υπερεκτίμηση των ικανοτήτων σας για να μην καταλήξετε μπλεγμένοι σε καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να ελέγξετε και που καθόλου απίθανο να έχουν και νομικές προεκτάσεις.

Ίσως χρειαστεί να αμβλύνετε τον απόλυτο και αυστηρό τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα αυτή την περίοδο για να μην οδηγηθείτε σε ρήξεις με σχέσεις σας που αφορούν το εξωτερικό, μακρινούς συγγενείς ή την ανώτατη εκπαίδευση.

Ο σκληρός αγώνας που δίνετε συνεχίζεται και την Άνοιξη και φαίνεται να αποδίδει καρπούς έστω κι αν πολλές φορές νιώθετε ότι οι συγκυρίες απαιτούν από εσάς κυριολεκτικά να φτάνετε στα όριά σας.

Ο μόχθος και η επιμονή σας δείχνει να αμείβεται τόσο στο κοινωνικό, επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, παίρνοντας ικανοποίηση υλική αλλά και ηθική.

Η αυτοσυγκράτηση και η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων που επιδεικνύετε αυτή την περίοδο σας καθιστά απόλυτα κύριους των καταστάσεων που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Πολλοί από εσάς μπορεί να δείτε τη φήμη σας να εξαπλώνεται καθώς μοιραίες επαφές θα παίξουν σημαντικό και επιβοηθητικό ρόλο σ’ αυτή σας την προσπάθεια.

Καθόλου απίθανο ένα κρυφό σας όνειρο τώρα να γίνει πραγματικότητα.

Οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, συνεταιρισμούς, του συντρόφου, με κάποιο δάνειο, κληρονομιές ή ένα ακίνητό σας θα σας απασχολήσουν έντονα την περίοδο του Καλοκαιριού.

Θα χρειαστεί όμως να επιμείνετε αλλά και να υπομείνετε αρκετά αφού οι δικές σας πρωτοβουλίες δε θα βρίσκουν άμεσα ανταπόκριση.

Αξίζει ωστόσο να παραμείνετε συνεπείς στο στόχο σας, αφού είναι πολύ πιθανό ότι παρά τις όποιες δοκιμασίες τα πράγματα θα καταλήξουν με θετικό πρόσημο για εσάς.

Και επειδή ίσως νιώσετε αρκετά πιεσμένοι από όλες αυτές τις αναβολές, αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις ένα μικρό διάλειμμα κοντά στη θάλασσα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να νιώσετε κατά κάποιο τρόπο αποτοξινωμένοι και να ανανεώσει τη διάθεσή σας για ακόμη περισσότερη δουλειά!

Κάποιοι ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις αξίες που μέχρι τώρα δίνατε σε πρόσωπα ή πράγματα στη ζωή σας και να προετοιμαστείτε για ένα νέο και γιατί όχι πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα.

Όσο κι αν τους μήνες του Φθινοπώρου το κλίμα με συγγενείς, φίλους, ομοϊδεάτες δείχνει να μην ευνοεί τις προσπάθειές σας, εσείς πεισματικά συνεχίζετε τον αγώνα που έχετε ξεκινήσει, αφού νιώθετε πως τα πράγματα έχουν ήδη δρομολογηθεί για εσάς.

Τα φιλόδοξα σχέδιά σας αλλά και οι ριζικές αναθεωρήσεις σε στόχους ή στον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ίσως χρειαστεί να φανείτε λίγο περισσότερο διαλλακτικοί γιατί μια καθόλου ευχάριστη εμπλοκή με το Νόμο ή με σχέσεις από το εξωτερικό ή σε κάποιο σας ταξίδι είναι πολύ πιθανή.

Συγκρούσεις με πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος για θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων δεν αποκλείονται.

Αν όμως διαχειριστείτε τα ζητήματα που θα προκύψουν σε κάθε τομέα της ζωής σας με όπλο σας την υπομονή και δε φανείτε προκλητικοί πολύ πιθανό να μετατρέψετε το σκηνικό υπέρ σας και να είστε εσείς εκείνοι που θα επικρατήσετε.

Για κάποιους άλλους αυτές οι εμπειρίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια βαθιά συνειδητοποίηση να σας μεταμορφώσουν εσωτερικά και με τον καιρό να αναδείξουν μια νέα στάση σας απέναντι στη ζωή.

Τοξότης 2019
από τον Βασίλη Παπαδολιά

Η χρονιά ξεκινάει για σας σε οικείο περιβάλλον, με την παρέα των δικών σας ανθρώπων με τους οποίους δείχνει να διασκεδάζετε και να περνάτε καταπληκτικά. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται επίσης για γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε σχέσεις, οι οποίες βέβαια εξαρτώνται από σας, αν θα τις εκμεταλλευτείτε.

Στη δουλειά, σας δίνονται αρκετές υποσχέσεις, όμως οι προσδοκίες σας ίσως να μην επαληθευτούν μεσοπρόθεσμα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι προτάσεις που σας γίνονται είναι αρκετά μακριά από τη δική σας νοοτροπία και δεν ξέρετε, εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις.

Η άνοιξη βελτιώνει πολύ τα πράγματα, καθώς σας βρίσκει να είστε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και να δίνετε μία εικόνα ότι έλεγχο των πραγμάτων και είστε γεμάτοι άνεση και αυτοπεποίθηση.

Η εικόνα αυτή θα κάνει πιθανότατα πολλούς να σας εμπιστευτούν στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα, ιδιαίτερα γυναικεία πρόσωπα και να εναποθέσουν επάνω σας, ίσως και σε υπερβολικό βαθμό πολλές από τις ελπίδες τους.

Στο κοντινό σας περιβάλλον θα βρεθούν αρκετές γνωριμίες που θα θελήσουν να βρίσκονται κοντά σας για να κερδίζουν από τη γενική σας θετική στάση και να συμβάλλουν κι εκείνοι με τη διάθεση τους για συνεργασία. Άλλοι όμως ίσως κρατήσουν μία στάση επιφυλακτική απέναντι αισιοδοξία σας για το μέλλον και προτιμήσουν να περιχαρακωθούν στην καθημερινότητα τους.

Κάποιες συνεννοήσεις με ανθρώπους που εξαρτώνται από σας στο χώρο του σπιτιού ή υφιστάμενους σας θα πρέπει να αναμένετε ότι δε θα είναι πάντα επιτυχημένες και ίσως σας αναλώσουν παραπάνω χρόνο.

Το καλοκαίρι η θετική αυτή εικόνα συνεχίζεται σε κάποιο βαθμό, ενίοτε μεταδιδόμενη και στις σχέσεις σας, φέρνοντας προτάσεις από άτομα, που έχουν τη διάθεση να σας προκαλέσουν και λιγάκι και να δουν αν αυτή η θετική εικόνα που μεταδίδετε είναι αληθινή. Τα φλερτ αυτά μπορεί να μη διαρκέσουν πολύ, σίγουρα όμως θα κάνουν πολύ ενδιαφέρον το καλοκαίρι σας.

Κάποιες γνωριμίες που κάνετε επίσης τους προηγούμενους μήνες θα σας ακολουθήσουν πλέον πιστά σαν άμεσοι συνεργάτες, ωφελούμενοι από σας αλλά και στηρίζοντας σας, ενώ το κομμάτι το επαγγελματικό θα δείχνει να είναι υπερβολικά εύκολο για σας σε σημείο που να υπερβάλλετε στις δυνατότητες σας για επιτυχία.

Καλό θα ήταν πάντως να μην στηρίζεστε πολύ σε υποσχέσεις προσώπων που προέρχονται από το σπίτι ή είναι υφιστάμενοι σας, γιατί όταν έρθει η ώρα να εφαρμόσουν όσα υποσχέθηκαν ίσως βρεθούν αδύναμοι να το κάνουν.

Το Φθινόπωρο βρίσκει την οικονομική σας κατάσταση πολύ βελτιωμένη, ενώ οι επαγγελματικές σας επιλογές δείχνει να έχουν αποδώσει τα μέγιστα και οικονομικά και από πλευράς αναγνώρισης.

Τα προβλήματα συνεννόησης κι εμπιστοσύνης στους δικούς σας ανθρώπους θα παραμείνουν πάντως, σε μία χρονιά που δείχνει ότι θα αποδώσει τα μέγιστα σε πολλούς τομείς εκτός από τον τομέα της εμπιστοσύνης σε αυτούς που υποτίθεται ότι σας στηρίζουν και σε εκείνους που θα θέλατε όταν τους χρειαζόσαστε να είναι πιο τολμηροί στο να σας στηρίζουν και οικονομικά.

Από την άλλη το φθινόπωρο αναμένεται επίσης να δώσει μία ώθηση στην κοινωνική σας δραστηριότητα με περισσότερες γνωριμίες και δικτύωση σε παρέες, που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε κατακτήσει ένα επίπεδο στην κοινωνική σας ζωή.

Η χρονιά θα κλείσει με μία διάθεση να πάρετε κάποιες πιο σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας, χορτάτοι ίσως από μία χρονιά ελεύθερης δραστηριότητας και εμπειριών και προσπαθώντας να λύσετε τις τυχόν εκκρεμότητες που παραμένουν και σας ενοχλούν στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας.

Αιγόκερως 2019
από τον Βασίλη Παπαδολιά

Η χρονιά ξεκινάει με κάποιο σημαντικό γεγονός στο χώρο τους σπιτιού και της οικογένειας που σας σημαδεύει. Ίσως χρειαστεί να πάρετε πάνω σας μία μεγάλη ευθύνη ή να νιώσετε ότι διακυβεύεται κάτι πολύ σημαντικό για κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο.

Θέματα υγείας ίσως καταστούν πολύ σημαντικά και απαιτήσουν μία σημαντική παρέμβαση. Η έκλειψη του Ιανουαρίου θα αναγκάσει ειδικά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να αναθεωρήσετε πολλές από τις προτεραιότητες σας στη ζωή και να αλλάξετε ρότα.

Προχωρώντας στην Άνοιξη θα δείτε να ανακύπτουν αρκετά οικονομικά ζητήματα που ίσως χρειαστούν φροντίδα. Ένας πολύ σφικτός προϋπολογισμός ίσως είναι απαραίτητος για να διατηρήσετε τα κεκτημένα στα περιουσιακά και τα επαγγελματικά σας. Περικοπές σε έξοδα θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα για να καταφέρετε να αποφύγετε τις απώλειες.

Εάν έχετε κληρονομήσει θέματα υγείας από το πρώτο τρίμηνο του έτους ίσως να έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα αντοχής του σώματος σας ή να συνηθίσετε σε μία δύσκολη καθημερινή διαβίωση.

Στα θετικά ωστόσο είναι η σιδερένια αποφασιστικότητα που θα αναπτύξετε και η πεποίθηση σας πως στο τέλος θα επιτύχετε το σκοπό σας, παρά τις αντιξοότητες.

Το καλοκαίρι δε διαφοροποιείται σημαντικά η κατάσταση. Παραμένουν οι προκλήσεις σε οικονομικά θέματα και θέματα υγείας με την αντοχή σας να μειώνεται όμως ακόμη περισσότερο. Θα χρειαστεί να φροντίσετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, καθώς θα έχουν αδειάσει επικίνδυνα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Αν και η συνείδηση σας θα παραμένει εστιασμένη στο στόχο, οι φυσικές δυνάμεις και τα οικονομικά σας μέσα δε θα επαρκούν για να φτάσετε στο στόχο εύκολα και θα χρειαστούν πολύ σημαντικές θυσίες. Καθώς είναι γεγονός ότι είστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα, θα δείξετε τώρα πράγματι από τι είστε φτιαγμένοι.

Το φθινόπωρο εκτός από τα δικά σας θέματα θα κληθείτε ίσως να ασχοληθείτε και με θέματα κοντινών σας ανθρώπων. Κι εδώ θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και θέματα υγείας, αλλά και θα βρεθείτε απέναντι στη δυσπιστία των ανθρώπων σας στην προσπάθεια σας να τους στηρίξετε.

Η παρατεταμένη εμπλοκή σας σε περιοριστικές καταστάσεις μέσα στο έτος ίσως κλονίσει και τη δική σας επιθυμία να δεχτείτε βοήθεια από το σύντροφο ή δικούς σας ανθρώπους, που ίσως προσπαθήσουν να σας στηρίξουν ηθικά ή συμβουλευτικά. Είναι καλό να μην πληγώσετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν και τους χρειάζεστε.

Το τέλος της χρονιάς δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές μεταβολές στο κλίμα. Κάνοντας τον απολογισμό σας θα δείτε ίσως κατά πόσον οι θυσίες που χρειάστηκε να κάνετε σε οικονομικό ή φυσικό επίπεδο απέδωσαν καρπούς, εξασφαλίζοντας θέματα επιβίωσης αλλά και τη διατήρηση της κοινωνικά καταξιωμένης θέσης σας.

Κρατήστε τις δυνάμεις σας για τη συνέχεια, για να μπορέσετε να τερματίσετε σε αυτό το μαραθώνιο με όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα.

Υδροχόος 2019
από τον Βασίλη Παπαδολιά

Με σημαντικές αλλαγές δείχνει να ξεκινάει για σας αυτή η χρονιά σε θέματα οικογενειακά. Ρυθμίσεις στην οικογενειακή περιουσία σας, συμβόλαια, αναθέσεις και γονικές παροχές είναι μέσα στην ημερήσια διάταξη.

Αν έχετε καθυστερήσει κάποιους διακανονισμούς από πέρυσι το χειμώνα, έχετε μία τελευταία ευκαιρία να ρυθμίσετε αυτά τα θέματα οριστικά. Ο παράγοντας της υγείας ενός οικογενειακού προσώπου ίσως αποβεί πολύ σημαντικός σε αυτές τις ρυθμίσεις για να επιταχύνει ή να δρομολογήσει τους διακανονισμούς που είναι απαραίτητοι.

Προχωρώντας προς την Άνοιξη οι δυνάμεις ίσως μειωθούν και νιώσετε ότι δεν μπορείτε να δρομολογήσετε όσο θα θέλατε τα σχέδια σας. Μία σχετική απομόνωση ίσως χαρακτηρίζει την καθημερινότητα σας ή ίσως να έχετε κάποιου είδους από απόσταση επικοινωνία με παιδιά ή εγγόνια.

Η δημιουργικότητα σας ίσως διοχετευτεί αυτό το διάστημα σε πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε με τα χέρια ή σε άλλου είδους πρακτικές εικαστικές τέχνες.

Προχωρώντας προς το καλοκαίρι η μοναχική σας πορεία ίσως σας οδηγήσει σε μία διάθεση αυτοαπομόνωσης. Στη θετική της έκβαση η τάση αυτή ίσως σας οδηγήσει να μεγαλώσετε κάποιο απόγονο ή να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο κάποιο χόμπι.

Στην αρνητική της ίσως σας δώσει μία διάθεση να μην ψάχνεστε πλέον για κατακτήσεις και να αποδέχεστε την μοιραία κατάληξη των αισθηματικών σας. Ίσως ένας λόγος γι’ αυτό να είναι ότι οι περαστικές γνωριμίες που θα κάνετε στα αισθηματικά σας δε θα σταθούν ιδιαίτερα στο ύψος τους.

Αποτέλεσμα να νοσταλγείτε άλλες εποχές, που οι άνθρωποι είχαν πιο ισχυρό χαρακτήρα.

Το φθινόπωρο η καθημερινότητα σας ίσως αλλάξει κι ίσως εκδηλώσετε την πρόθεση να αναζητήσετε κάποιου είδους περιστασιακή εργασία. Ημιαπασχόληση, εργασία σε εστίαση ή άλλου είδους παρεμφερείς δραστηριότητες ίσως σας έλξουν.

Η καθημερινότητα σας θα έχει ίσως πολλές ανατροπές, όχι πάντα ευχάριστες, με απώλεια αντικειμένων ή ίσως και μικροπαραβάσεις και μικροκλοπές. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για άστοχες απαιτήσεις στα επαγγελματικά σας από τους εργοδότες σας, απαιτήσεις που ίσως σας απογοητεύσουν.

Αν και απαισιόδοξοι για την ποιότητα του ανθρώπινου χαρακτήρα αυτή την περίοδο, το θετικό είναι ότι δε θα βιώνετε ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Η βίωση της ελευθερίας σας έστω κι υπό αυτές τις συνθήκες ίσως είναι μία παρηγοριά.

Η χρονιά θα κλείσει επιτέλους λίγο πιο θετικά με κάποιες γνωριμίες στο αισθηματικό τομέα που θα δείξουν να έχουν μία βαρύτητα. Πολλοί από σας ίσως αναζητήσετε και μία καλύτερη ερωτική επαφή μετά από καιρό που δεν είχατε βιώσει πράγματα που να αξίζουν.

Η σταθερότητα θα είναι πολύ σημαντικό ζήτημα για σας στο τέλος της χρονιάς, δίνοντας σας μία βάση να περάσετε καλύτερα τις γιορτές και να ξεκινήσετε πιο αισιόδοξα το νέο έτος.

Ιχθείς 2019
από τον Βασίλη Παπαδολιά

Αρκετά φλύαρα και με πολλές υποσχέσεις από το εργασιακό περιβάλλον θα ξεκινήσει για σας η χρονιά. Υποσχέσεις για οικονομική άνοδο ίσως σας δελεάσουν να δεσμευτείτε σε κάποιες ευθύνες, ωστόσο οι υποσχέσεις που θα σας δοθούν ίσως να μην τηρηθούν και να σας οδηγήσουν σε μία θέση θύματος.

Μην επενδύσετε σε εργασιακές σχέσεις που δεν είναι ξεκάθαρες κι αν έχετε θέματα υγείας που σας απασχολούν, μην τα πάρετε αψήφιστα. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για αναβολές, ούτε για υπεραισιοδοξία.

Την Άνοιξη αναμένεται να είστε πιο κοντά στην οικογένεια σας από ότι συνήθως. Μπορεί να έρθετε κοντά είτε για λόγους υγείας κάποιων δικών σας ανθρώπων, είτε για λόγους νοσταλγίας.

Πολλές ιστορίες αναμένεται να ανταλλάξετε αυτό το διάστημα μαζί τους και να θυμηθείτε τα παλιά. Ένα κλίμα συναισθηματικό και μία διάθεση να έρθετε πιο κοντά ίσως να σας χαρακτηρίζει. Από το κλίμα αυτό ίσως να εκφραστεί και σαν εσωστρέφεια.

Κάποιοι από σας ίσως να μην εργάζονται αυτό το διάστημα και να προτιμήσουν την παραμονή στο σπίτι.

Σημαντικότερες εξελίξεις στη ζωή σας μπορεί να φέρει το καλοκαίρι. Από τη μία κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες του συντρόφου σας ή και κάποιες περιουσιακές διεκδικήσεις και διευθετήσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν ένα κλίμα οικονομικής ασφάλειας.

Από την άλλη ένα κλίμα ανεκτικότητας και διαχυτικότητας στο περιβάλλον ίσως σας παρασύρει σε αισθηματικούς και ερωτικούς πειρασμούς. Μία διάθεση για φλερτ αλλά και διάθεση να ξοδέψετε οικονομικά ίσως σας προκύψει.

Καλό είναι να διαχειριστείτε με προσοχή αυτή τη διάθεση για να μη δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις σε αυτούς που σας στηρίζουν.

Το φθινόπωρο αναμένεται να είναι ακόμη πιο γόνιμο στη ζωή σας και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Κάποιοι από σας ίσως βρεθούν στην ευχάριστη θέση να βάλουν μπρος έναν απόγονο, ενώ άλλοι ίσως βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους παιδιά ή εγγόνια.

Η σύνδεση με το άτομο που σας εμπνέει ερωτικά θα είναι πολύ έντονη και με μεγάλη αφοσίωση. Οικονομικά η εύνοια θα συνεχίζεται όπως και η τάση σας να νιώθετε υπερβολικά χαλαροί στη διάθεση των οικονομικών σας. Η πίστη σας στη θετική έκβαση των πραγμάτων αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.

Το τέλος της χρονιάς σας προσγειώνει σε κάποιο βαθμό σε σχέση με το υπόλοιπο έτος. Κάποια θέματα υγείας δικών σας ανθρώπων ίσως σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μαζί τους.

Η εύνοια που δεχτήκατε τον περασμένο χρόνο ίσως σας ωθήσει επίσης να θελήσετε κι εσείς με τη σειρά σας να στηρίξετε κάποιους.

Επικοινωνιακά προσέξετε τις παρεξηγήσεις και μην λέτε παραπάνω λόγια από όσα χρειάζονται στην κάθε περίσταση.

Υγ: Θυμηθείτε ότι οι ετήσιες προβλέψεις δίνουν κυρίως ενδείξεις και δεν αντικαθιστούν την ατομική ανάλυση ωροσκοπίου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v