ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Το πιο αξιαγάπητο στοιχείο του κάθε ζωδίου

Όλα τα ζώδια έχουν θετικά στοιχεία. Ναι, και ο Σκορπιός και ο Δίδυμος.
 

Το πιο αξιαγάπητο στοιχείο του κάθε ζωδίου


Κριός
Ο διεκδικητής. Ναι, ο Κριός έχει αυτό το χαρακτηριστικό που όλοι σιχαίνονται να αγαπούν – εκτός από τις γυναίκες του. Θα διεκδικήσει αυτό που θέλει, ακόμη και αν αυτό είναι του Σπανού τα γενιά.

Ταύρος
Ο Ταύρος αψηφεί τα πρέπει και τα μη. Θα κάνει αυτό που θέλει και όχι απλά αυτό που είναι σημαντικό. Οι άνθρωποι που δρουν με αυτόν τον τρόπο θέλουν να είναι ισχυροί. Και στους Ταύρους αρέσει να φαίνονται ισχυροί.

Δίδυμοι
Του Δίδυμου το αξιαγάπητο χαρακτηριστικό δεν είναι για όλους. Μιλάνε ανοιχτά, πολύ ανοιχτά. Λένε πάντα την άποψή τους, όσο σκληρή κι αν είναι. Επιπλέον, αν αυτή η άποψη αλλάξει, δε φοβούνται να το εκφράσουν.

Καρκίνος
Οι συστάσεις για τα θετικά στοιχεία του Καρκίνου είναι γνωστές. Τους φροντίζει όλους, όλοι θα στηριχτούν πάνω του, βρίσκεται εκεί όποτε τον χρειαστείς, είναι ένα μάλαμα. Ωστόσο, Καρκίνε σε εσένα πάει αυτό, μη δίνεις στο πιάτο την καλοσύνη σου, μειώνεις την αξία σου.

Λέοντας
Το αιλουροειδές του ζωδιακού κύκλου είναι γνωστό για την αλαζονεία του. Αλλά, είναι και εκνευριστικά γενναιόδωρος. Ναι, αρκετοί θα εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία του, αλλά τι πειράζει; Οι δικοί του άνθρωποι ξέρουν ότι είναι άτομο που μπορούν να βασιστούν.

Παρθένος
Είναι πιστός στις πεποιθήσεις του, ακόμη και αν αυτές θεωρούνται πολύ ρομαντικές ή ουτοπικές. Θα υποστηρίξει αυτό που θεωρεί σωστό μέχρι τελευταίας ρανίδος, γι’ αυτό και οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν, τον θαυμάζουν.

Ζυγός
Ο προστάτης των αδύναμων. Σιχαίνεται την αδικία, έχει μηδενική ανοχή στους κακοπροαίρετους ανθρώπους και επιμένει στο να είναι αμερόληπτος. Ένας αληθινός άγγελος.

Σκορπιός
Ο επαναστάτης. Σε κάθε ριζοσπαστική αλλαγή που πρόκειται να συμβεί, ο Σκορπιός είναι εκεί με ένα έτοιμο επιχείρημα να την υποστηρίξει. Ενώ δεν εμπιστεύεται γενικά, έχει πίστη ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Παρεξηγείται για τις προθέσεις του; Ναι, αλλά είναι πάντα καλοπροαίρετες,

Τοξότης
Όσο τα άλλα ζώδια εμμένουν στο παρελθόν ή στο παρόν, ο Τοξότης κοιτάει το μέλλον. Αντί να κλαίγεται γι’ αυτά που δεν έκανε χθες, θα επικεντρωθεί σε αυτά που θέλει να κάνει, στοχεύοντας σε νέες συγκινήσεις.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως μοιάζει λίγο με τον Δίδυμο εδώ. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο Αιγόκερως θα βρει την λύση, χωρίς να το πολύ-κουράσει το θέμα. Πιστεύει ότι τα αγαθά κόποις κτώνται και ότι από μόνη της η Αθηνά δεν θα σου βρει λύση, πρέπει να βάλεις και το χεράκι σου.

Υδροχόος
Το εναλλακτικό ζώδιο που όλοι θέλουν να του μοιάσουν. Βρίσκει δύσκολα το δρόμο του, αλλά κεντρίζει το ενδιαφέρουν σου με τα πειράματά του. Μόλις βρει το μονοπάτι του, είναι μία φάλτσα, ωστόσο διασκεδαστική νότα που ταιριάζει ευχάριστα στην καθημερινότητά μας.

Ιχθείς
Το ψαράκι είναι γνωστό για τη δημιουργικότητά του. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που είναι τόσο αξιαγάπητο. Έχει πάντα την πιο άκυρη, αλλά βάσιμη, λύση στο πρόβλημά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν ξέρει τη δύναμή του αυτός που δεν έχει γνωρίσει δυσκολίες."

Ben Johnson, 1572-1637, Άγγλος ουμανιστής & ποιητής

  • 1773 – Ο Τζέιμς Κουκ, με τα πλοία Resolution και Adventure, γίνεται ο πρώτος καπετάνιος που διασχίζει τον Ανταρκτικό Κύκλο.
    1819 – Ο Σιμόν Μπολιβάρ εξαγγέλλει την ίδρυση της Μεγάλης Κολομβίας.
    1929 – O Ποπάι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο.
    1946 – Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποιεί την πρώτη του συνεδρίαση.
    1991 – Αρχίζει ο Πόλεμος του Κόλπου, με αεροπορικές επιδρομές συμμαχικών και αμερικανικών αεροπλάνων κατά του Ιράκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY