Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν δεν τους απαντάς στα μηνύματα

Σπάνε το κινητό τους; Πάνε μέχρι την τάφρο των Μαριανών για να το ρίξουν; Απλά το σπάνε;
 

Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν δεν τους απαντάς στα μηνύματα

Κριός
Τσαντίζονται. Πατάνε τον διακόπτη που κλείνει τα συναισθήματα. Αν απαντήσεις, σε αποφεύγουν. Θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν στον εαυτό τους, ότι αυτοί είναι που σε έκλασαν.

Ταύρος
Θα σε δικαιολογήσουν. «Μπορεί να μην το ακούει». «Μπορεί να είναι τουαλέτα». «Μπορεί να τρέχει κάτι σοβαρό». «Μπορει να πέθανε». Είναι μερικές από τις δικαιολογίες που μπορεί να σκεφτούν για να μην απογοητευτούν με την περίπτωση ότι ήσουν λάθος επιλογή.

Δίδυμοι
Δεν έχουν καν καταλάβει ότι τους αποφεύγεις. Ίσως αν περιμένεις ακόμη ένα μήνα, να σου πουν «Έλα που ‘σαι».

Καρκίνος
Θα υπεραναλύσουν σε ομαδικό γκρουπ τα μηνύματα που τους έστειλες και αφού φτάσουν στο συμπέρασμα ότι βρήκες μοντέλο της Calvin Klein, θα λάβουν μήνυμά σου.

Λέων
Ο Λέοντας είναι αυτός ο τύπος που χλευάζουν όλοι στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτός που αν χωρίσει ή νιώσει ότι δεν ασχολείσαι μαζί του, θα ποστάρει 27 φωτογραφίες δείχνοντας πόσο γαμάτη ζωή έχει.

Παρθένος
Θα προσπαθήσουν να μάθουν, είτε από τα stories, είτε από γνωστούς αν ενδιαφέρθηκες έστω αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Να ‘σαι καλά που δεν τους θυμήθηκες, κουμάσι σαν όλους τους άλλους.

Ζυγός
Επίμονος ο Ζυγός στα λάθη του. Θα ξαναστείλει ένα μήνυμα να δηλώσει την παρουσία του και μετά θα πεθάνει από ντροπή, επειδή δεν του απάντησες.

Σκορπιός
Θα παραπονεθεί στους φίλους του για το πόσο τον μπερδεύεις και ότι φάσκεις και αντιφάσκεις. Μετά θα πιουν. Μετά θα δώσουν αλλού τον αριθμό τους για να τσατάρουν. Άντε γεια.

Τοξότης
Θα σε πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Πόσες ώρες/μέρες τους απέφευγες; Τόσες θα σε αποφύγουν, όταν απαντήσεις.

Αιγόκερως
Θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν απασχολούμενοι με ένα φλερτ απλά χλιαρό. Με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρουν. Όταν στείλεις, θα σου απαντήσουν και μόλις έχεις τσιμπήσει το δόλωμα, θα σ’ αρνηθούν. Σιγά μην ασχοληθούν με κάποιον που τους αποφεύγει.

Υδροχόος
Θα πιουν και μετά τα 5 ποτά θα σου στείλουν ένα κατεβατό λέγοντας πως δεν σεβάστηκες τα συναισθήματα τους και πως τους πέταξες σαν τρίχα από το ζυμάρι. Θα σου δώσουν την καρδιά τους μέχρι να λάβουν λίγα ψίχουλα συμπόνοιας.

Ιχθείς
Θα σε κάνουν λίγο μπλοκ, μετά θα βάλουν τα μηνύματα σου στον φάκελο «Αιτήματα μηνυμάτων». Την ίδια μέρα θα το πάρουν πίσω. Μόλις τους στείλεις, θα περιμένουν 5 λεπτά για να απαντήσουν και όταν τους απαντήσεις κι εσύ θα περιμένεις την επόμενη μέρα. Ποτέ πια το chatting σας δεν θα είναι το ίδιο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v