Τα πιο ερωτικά ζώδια του Ιουνίου

Ποια ζώδια θα δουν την ερωτική τους ζωή να φτάνει σε νέα επίπεδα αυτόν τον Ιούνιο;
 

Τα πιο ερωτικά ζώδια του Ιουνίου

Έχουμε ιδιαίτερα καλά νέα για τέσσερα ζώδια αυτόν τον Ιούνιο. Και τα καλά νέα αυτά τα φέρνει η Αφροδίτη που μπαίνει στον Λέοντα, και αυτό – για να το εξηγήσουμε όσο πιο επιστημονικά μπορούμε – σημαίνει σεξ. Εντάξει, καταλήγει να σημαίνει σεξ, αλλά αν το καλοσκεφτούμε, το τι κάνουν οι πλανήτες, πώς κινούνται και τίνος τον ιδιωτικό χώρο παραβιάζουν δεν είναι κάτι στο οποίο θα θέλαμε να αφιερώσουμε χρόνο. Επειδή μας θυμίζει μαθηματικά. Οπότε ας επιστρέψουμε στο σεξ, ποιον κοροϊδεύουμε, αυτό θέλουμε να μάθουμε.

Κριός
Οι Κριοί, και ειδικά οι δεσμευμένοι, θα τα νιώθουν όλα στο 100% αυτόν τον μήνα. 200%; Να το παρακάνουμε; Θα το παρακάνουμε, επειδή έτσι είναι και η φύση του Κριού, και αυτός ο Ιούνιος θα φέρει πολύ αυξημένη λίμπιντο στον αρχηγό των ζωδίων. Εκμεταλλευτείτε την, αλλά μην καείτε. Όλα θέλουν ένα μέτρο, και ξέρουμε πως ο Κριός δυσκολεύεται να το τηρεί.

Ζυγός
Με τις κινήσεις της Αφροδίτης ως σύμμαχο δίπλα του, ο Ζυγός απλά θα είναι γοητευτικός αυτόν τον μήνα. Δεν θα χρειάζεται να προσπαθεί, ο κόσμος θα πέφτει πάνω του από μόνος του. Ευκαιρίες για εξόδους, για ποτά και για ξενύχτια πρέπει να εκτιμηθούν, και αν όχι επειδή ξεκίνησε το καλοκαίρι και θέλετε να το χαρείτε, τουλάχιστον επειδή οι πλανήτες πιστεύουν πως δεν θα γυρίσετε σπίτι μόνοι σας.

Τοξότης
Μάλλον ο Τοξότης θα περάσει καλύτερα από όλους τον Ιούνιο, επειδή τα άστρα του προσφέρουν απλόχερα σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Παίζει και επιστροφή από γνώριμο πρόσωπο στην ζωή του – η οποία επίσης μπορεί να καταλήξει σε σεξ χωρίς δεσμεύσεις, γενικά το χωρίς δεσμεύσεις κοιτάξτε να το χαρείτε όσο κρατά.

Υδροχόος
Δεν θέλαμε, αλλά θα ξαναμιλήσουμε για πλανήτες. Συγγνώμη, αλλά έχει άμεση σχέση με το θέμα μας, δηλαδή το κρεβάτι του Υδροχόου. Ολόκληρο αυτόν τον μήνα, ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Τώρα, αν η Αφροδίτη χονδρικά σημαίνει σεξ, ο Άρης σημαίνει σ ε ξ. Για το επόμενο διάστημα, οι Υδροχόοι θα είναι κινούμενα βάζα με μαρμελάδα, και όλοι θα θέλουν να βάλουν το χέρι τους μέσα. Η συμβουλή μας; Χωθείτε—Υδροχόοι και μη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v