Ο λόγος που σε ζηλεύουν, βάσει ζωδίου

Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα κόλλαγαν όλα τα ζώδια. Ανεξάρτητα από το αν ζηλεύει το κάθε ζώδιο, δες γιατί σε ζηλεύουν εσένα.
 

Ο λόγος που σε ζηλεύουν, βάσει ζωδίου

Κριός
Έχεις υπερβολικά απρόβλεπτη, συναρπαστική και τολμηρή ζωή. Όποτε διηγείσαι τις περιπέτειες σου, επικρατεί σιγή γιατί όσοι σε ακούν σκέφτονται ότι ποτέ δεν τόλμησαν να κυνηγήσουν τα πιο τρελά τους όνειρα. Ακόμη και αυτοί που έχουν να διηγηθούν κάτι αντίστοιχο, τελικά φαίνονται λίγοι μπροστά στις δικές σου ιστορίες.

Ταύρος
Όσο και να προσπαθείς δεν γίνεται να μη ζηλέψεις έστω και λίγο ένα Ταύρο. Ταύρε, έχεις αυτοπεποίθηση, προσαρμόζεσαι πάντα και ταυτόχρονα είσαι και ισορροπημένος. Πάντα βρίσκεις τον τρόπο να δείχνεις ότι ανήκεις εκεί που πρέπει, είτε είναι καινούρια δουλειά, είτε είναι καινούρια παρέα. Και σε ζηλεύουν όταν γίνεσαι τόσο γρήγορα συμπαθής, μέχρι να σ’ αγαπήσουν κι αυτοί.

Δίδυμοι
Είσαι από αυτούς τους τύπους που ναι μεν είναι έξυπνοι, αλλά είναι και κατανοητοί. Από την άλλη είσαι ένας ελκυστικός άνθρωπος με θετική αύρα, αλλά είσαι και προσιτός. Έχεις και αυτόν την συναρπαστική προσωπικότητα που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί, οπότε είναι λογικό αυτοί που σε ζουν πολύ καιρό να σε ζηλεύουν λιγουλάκι.

Καρκίνος
Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που θα τρέξει ο άλλος να πει το πρόβλημά του. Είσαι σαν χνουδωτό αρκουδάκι που εκπέμπει φροντίδα στοργή και ζεστασιά και εμπνέεις τον κόσμο που σε περιβάλλει να θέλει να μοιραστεί τα πιο κρυφά μυστικά του μαζί σου. Προφανώς και σε ζηλεύουν γι’ αυτό.

Λέων
Ξέρεις τι θέλεις και κυρίως ξέρεις τι να κάνεις για να το αποκτήσεις. Δεν είσαι απλώς εργατικός ή συγκεντρωμένος, είσαι αποτελεσματικός. Όταν επιθυμείς κάτι, έχεις το ταλέντο να φτιάχνεις ασυναίσθητα ένα στρατηγικό πλάνο που σε κατευθύνει απευθείας στον στόχο σου. Και δεν μπορούν όλοι να τα έχουν όλα.

Παρθένος
Έχεις αυτογνωσία, γεγονός που σε κάνει αυτόματα να φαίνεσαι υπερβολικά άνετος μέσα στο γενικότερο στρες σου. Έχεις τέλεια επίγνωση περί του ποιος είσαι, τι θέλεις, τι δεν θέλεις πού θέλεις να βρίσκεσαι σε δέκα χρόνια από τώρα. Η προσωπικότητά σου είναι το brand σου, τη στιγμή που πολλοί αγωνίζονται να ορίσουν τη δική τους.

Ζυγός
Αν είχες ρόλο σε παραμύθι θα ήσουν ο πρίγκηπας του παραμυθιού. Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, ο κόσμος σε συμπαθεί, είσαι κοινωνικός και δεν σου είναι τίποτα να κάνεις φίλους. Πάνω που κάποιος σε γνωρίζει και σε συμπαθεί, τον σκλαβώνεις με την ευγένεια και την γενναιοδωρία σου. Τη στιγμή που άλλοι προσπαθούν απλώς να γίνουν συμπαθείς με την ευγένεια τους, εσύ τους κάνεις να σε αγαπούν λόγω αυτής.

Σκορπιός
Είσαι αυτό το άτομο της παρέας που είναι υπερβολικά παθιασμένο με ένα συγκεκριμένο πράγμα και αυτό το ένα πράγμα αποτελεί τον βασικό σου στόχο. Ειδικά όσοι έχουν τον ίδιο στόχο με εσένα, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς από το να σε ζηλέψουν. Συνήθως είσαι ο καλύτερος, χωρίς να προσπαθείς και πολύ.

Τοξότης
Είσαι ένας μικρός γιόγκι. Ανεξάρτητος, ψύχραιμος γεμάτος αυτοπεποίθηση και όλα αυτά βγαίνουν προς τα έξω. Εκπέμπεις την ηρεμία ανθρώπου που έχει κάνει πενήντα εφτά ώρες διαλογισμό, χωρίς να έχεις κάνει ούτε μία. Ξεπερνάς κάθε πρόβλημα που έρθει στο διάβα σου, μένοντας θετικός και χαμογελαστός. Και ο περισσότερος κόσμος φθονεί την αισιοδοξία.

Αιγόκερως
Δεν θα ζητήσεις τη συμβουλή κανενός γι’ αυτό που έχεις σκοπό να κάνεις. Σίγουρος για τον εαυτό σου, ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και για τις επόμενες κινήσεις σου, δεν θα απολογηθείς ποτέ σε κανέναν γιατί δεν αισθάνεσαι ποτέ άσχημα. Είσαι ο εαυτός σου, χωρίς τύψεις, κάτι που πολλοί θα ήθελαν.

Υδροχόος
Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που σου βγαίνει από φυσικού σου να ενδιαφέρεσαι. Αυτό σου το χαρακτηριστικό σε ωθεί να τα μαθαίνεις όλα εις βάθος, γιατί πιστεύεις ότι η γνώση είναι το βασικό εργαλείο για να εξελιχθείς. Είσαι ένας τρυφερός άνθρωπος με ανησυχίες τις οποίες προσπαθείς να εκφράσεις και να λύσεις. Είσαι πρωταγωνιστής του ακτιβισμού, μπροστάρης της αλλαγής, αξιοζήλευτε Υδροχόε.

Ιχθείς
Σκέφτεσαι με τον μοναδικά δικό σου αλλόκοτο τρόπο. Οι πιο ορθολογιστές το βαριούνται, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος που ιντριγκάρεται από το περίεργο ή το μυστήριο, σε ζηλεύει. Έχεις αστείρευτη δημιουργικότητα και πάντα έχεις μια καινούρια ιδέα να μοιραστείς και να καταπλήξεις τους ανθρώπους γύρω σου με τη φαντασία σου, κάποιες φορές ίσως και τους ορθολογιστές. Μεταξύ μας, αυτοί σε ζηλεύουν περισσότερο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v