ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς δείχνουν την ευαισθησία τους τα ζώδια;

Είσαι έτοιμος να λιώσεις από το πόσο χαριτωμένα πράγματα θα σε αναγκάσουμε να διαβάσεις; Ελπίζουμε να είσαι.
 

Πώς δείχνουν την ευαισθησία τους τα ζώδια;


Μερικές φορές, μας πιάνουν οι ευαισθησίες μας. Όταν σ’ αντικρίζουμε. Αυτό ήταν αναφορά στην Καίτη Γαρμπή από την πρώτη γραμμή του κειμένου, και δεν απολογούμαστε για αυτό. Αλλά όντως θα μιλήσουμε για ευαισθησίες, και συγκεκριμένα για το πώς τις εκφράζουν τα ζώδια. Οπότε ετοιμαστείτε να διαβάσουμε δώδεκα πολύ χαριτωμένα πράγματα, που μάλλον όλοι μας έχουμε ζήσει.

Κριός
Ο Κριός δεν είναι και ο πιο εκφραστικός άνθρωπος του κόσμου, άρα αν αρχίσει να σου μιλάει για αυτά που αισθάνεται, χωρίς φόβο, τότε ξέρεις πως σε έχει ερωτευτεί…

Ταύρος
Δεν εμπιστεύεται εύκολα. Συνεπώς, αν μοιραστεί μαζί σου κάτι πολύ προσωπικό, ή ένα κομμάτι από το παρελθόν του, αυτός ο Ταύρος πιθανότατα σε λατρεύει.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι θα σου δείξουν την ευαίσθητη πλευρά τους με το να παραδεχτούν την ανασφάλειά τους. Δεν υπάρχει πιο ευάλωτη στιγμή για έναν Δίδυμο από το να σταθεί μπροστά σου, αληθινός, και να σου δείξει τι έχει περάσει.

Καρκίνος
Θα το καταλάβεις, επειδή οι Καρκίνοι, μόλις εμπιστευθούν, θα αρχίσουν να σε φροντίζουν. Με κάθε δυνατό τρόπο. Θα είναι μια μόνιμη, γλυκιά παρουσία στην ζωή σου που θα σε γεμίζει ευτυχία και σιγουριά.

Λέων
Οι Λέοντες, όπως και οι Δίδυμοι, θα σου δείξουν την αληθινή τους ευαισθησία με το να σου μιλήσουν για τις αδυναμίες τους. Τους φόβους τους. Και εσύ θα νιώσεις πως είσαι ο εκλεκτός.

Παρθένος
Οι Παρθένοι συνήθως έχουν την κατάλληλη απάντηση για τα πάντα. Έτσι είναι από την φύση τους. Κανείς όμως δεν είναι αλάνθαστος (ή έστω τόσο ετοιμόλογος), και όταν καταφέρει να παραδεχτεί ότι έχει κάνει λάθος, ξέρεις ότι σε εμπιστεύεται πολύ.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι λιγάκι τελειομανείς. Και αυτό σημαίνει πως αν κάνεις έναν Ζυγό να σου δείξει την ευαίσθητη πλευρά του, ετοιμάσου για αυτόν τον συναισθηματικό χείμαρρο: θα παραδεχτεί τα λάθη του, θα παραδεχτεί πόσο κουράζεται για να μην απογοητεύσει τον κόσμο, θα παραδεχτεί ότι η ανασφάλειά του ευθύνεται για όλο αυτό, θα παραδεχτεί…

Σκορπιός
Τι ξέρουμε για τους Σκορπιούς; Ότι κάθε τους συναίσθημα το ζουν στο 100%. Ε, λοιπόν, αν ένας Σκορπιός καταφέρει να κάτσει ήσυχος για λίγη ώρα μαζί σου, να ξέρεις πως είσαι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος.

Τοξότης
Οι Τοξότες θα σου δείξουν την ευαισθησία τους με τον πιο… Τοξότικο τρόπο. Θα εμπιστευθούν το σύμπαν, και θα δώσουν δεύτερες ευκαιρίες. Και τρίτες, και τέταρτες. Σε άλλους, στον εαυτό τους, σε όλο το σύμπαν.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι φοβούνται να δείξουν την ευαίσθητη πλευρά τους – υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι δεν έχουν καν – αλλά εμείς την γνωρίζουμε, και θα σου την περιγράψουμε όσο πιο απλά μπορούμε: ησυχία, σπίτι, αγαπημένο άτομο, περισσότερη όμορφη ησυχία. Α, και κλειστό τηλέφωνο.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι αυτοσαρκάζονται με τα πάντα—εκτός από τους φόβους τους. Όπως τον φόβο της μοναξιάς, ένα από τα χειρότερα πράγματα που αντιμετωπίζει αυτό το ζώδιο. Αν αρχίσει να σου μιλάει για μοναξιά, ίσως και να σκέφτεται να σε παντρευτεί.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι μια κινούμενη ευαίσθητη πλευρά, και δεν ντρέπονται καθόλου για αυτό. Και γιατί να ντραπείς, άλλωστε, όταν πάντα είσαι απόλυτα ειλικρινής με τα συναισθήματά σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v