ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Ποιο ζώδιο να παντρευτώ;

Τα άστρα ξέρουν, και εμείς ξέρουμε. Και τώρα θα σου πούμε ποιον είναι γραφτό να παντρευτείς, βάσει του ζωδίου σου.
 

Ποιο ζώδιο να παντρευτώ;


Τα ζώδια, λένε, κρύβουν πολλά μυστικά. Τόσα πολλά, που ένα μικρό ταξίδι στο αρχείο αυτής της κατηγορίας θα σας πείσει. Ξέρουν, όμως, και πράγματα σημαντικά. Για παράδειγμα, ποιον θα παντρευτείς. Ή, ποιον πρέπει να παντρευτείς. Επειδή τα παρακάτω ζωδιακά ζευγαρώματα είναι φτιαγμένα από αγνή αγάπη και αστερόσκονη.

Κριός και Αιγόκερως
Ο ένας είναι δραστήριος, αυθόρμητος και έξω καρδιά, ο άλλος λίγο τύπος και υπογραμμός. Συμπληρώνονται υπέροχα, επειδή ο Κριός θα βγάλει τον Αιγόκερω από το σπίτι (μερικές φορές), ενώ ο Αιγόκερως θα κρατάει τον Κριό προσγειωμένο και θα του θυμίζει πάντα να σκέφτεται περισσότερο. Και αυτός είναι ο ορισμός μιας τέλειας σχέσης.

Ταύρος και Ιχθείς
Οι Ταύροι είναι άνθρωποι συναισθηματικοί, πιστοί και χαμηλών τόνων, τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Οι Ιχθείς είναι φουλ συναισθηματικοί και τόσο χαμηλών τόνων, που μερικές φορές ξεχνάς ότι βρίσκονται εκεί. Όσο για την πίστη, χρειάζονται ένα άτομο να τους καταλαβαίνει και να στέκεται δίπλα τους στις δυσκολίες, και δεν θα ξανακοιτάξουν άλλο πρόσωπο. Και δεν υπάρχει πιο ιδανικό ζώδιο για να καταλάβει την ιδιοσυγκρασία των ψαριών από τον Ταύρο.

Δίδυμοι και Τοξότης
Η ψυχή της παρέας είναι και οι δυο τους, μόνο που ανήκουν σε διαφορετικές παρέες. Είναι πολύ ενδιαφέρον ζευγάρωμα, επειδή και οι δυο τους είναι γεμάτοι ιδέες και όρεξη για ζωή, και μπορούν να φέρουν άπειρη χαρά στα κοντινά τους άτομα. Και οι δυο τους εκτιμούν την αξία του προσωπικού χρόνου, άρα στην σχέση τους δεν χωράνε ζήλειες και κολλήματα. Ίσως και να είναι το πιο διασκεδαστικό ζευγάρι που γνώρισες ποτέ.

Καρκίνος και Σκορπιός
Ζώδια του νερού και οι δύο, εντελώς συναισθηματικοί. Σε εγκληματικό βαθμό, θα λέγαμε, συναισθηματικοί, οπότε είναι τέλειο που καταλαβαίνονται. Επειδή ηρεμούν και δίνουν επιβεβαίωση ο ένας στον άλλο. Επειδή μόνο μεταξύ τους θα μπορούν να μιλάνε για τα πάντα, χωρίς να φοβούνται και χωρίς να αναρωτιούνται αν πίσω από τα λόγια τους υπάρχουν κρυφά νοήματα. Είναι και οι δύο ζώδια που, μόλις αναγνωρίσουν την αγάπη, δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω.

Λέων και Υδροχόος
Σκεφτείτε κάθε σειρά που έχετε δει. Υπάρχει ο κουλ πρωταγωνιστής, και μετά ο λιγότερο κουλ κολλητός του (εκείνος ο “παράξενος” αλλά με λίγο παραπάνω Χόλιγουντ λάμψη). Και είναι το πιο αχτύπητο δίδυμο, επειδή νοιάζονται ο ένας για τον άλλο και επικοινωνούν με δικό τους κώδικα. Κάπως έτσι λειτουργεί και μια σχέση Λέοντα και Υδροχόου. Ο Λέων θα βοηθήσει τον Υδροχόο να κοινωνικοποιηθεί λιγάκι (μεγάλη ανάγκη), ενώ ο Υδροχόος θα δείξει στον Λέοντα ότι οι καλύτερες ιστορίες συμβαίνουν όταν δεν κοιτά κανείς (ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη).

Παρθένος και Ζυγός
Ο Παρθένος θέλει τάξη. Και ο Ζυγός θέλει τάξη, αλλά βαριέται να βάλει τα πράγματά του σε τάξη. Και ναι, το ξέρουμε ότι ακούγεται άνισο, αλλά ο Παρθένος χρειάζεται επίσης και μια αίσθηση ισορροπίας και ηρεμίας στην ζωή του, κάτι που η συμβίωση με έναν Ζυγό μπορεί να σου προσφέρει. Είναι, άλλωστε, το πιο χαλαρό ζώδιο!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν ξέρει τη δύναμή του αυτός που δεν έχει γνωρίσει δυσκολίες."

Ben Johnson, 1572-1637, Άγγλος ουμανιστής & ποιητής

  • 1773 – Ο Τζέιμς Κουκ, με τα πλοία Resolution και Adventure, γίνεται ο πρώτος καπετάνιος που διασχίζει τον Ανταρκτικό Κύκλο.
    1819 – Ο Σιμόν Μπολιβάρ εξαγγέλλει την ίδρυση της Μεγάλης Κολομβίας.
    1929 – O Ποπάι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο.
    1946 – Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποιεί την πρώτη του συνεδρίαση.
    1991 – Αρχίζει ο Πόλεμος του Κόλπου, με αεροπορικές επιδρομές συμμαχικών και αμερικανικών αεροπλάνων κατά του Ιράκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY