Ποιο ποτό είσαι, βάσει του ζωδίου σου

Το ήξερες ότι το ζώδιό σου μπορεί να δείξει τι ποτό είσαι; Ακόμα κι αν δεν το ήξερες, ήρθε η ώρα να το μάθεις.
 

Ποιο ποτό είσαι, βάσει του ζωδίου σου

Τα άστρα δίνουν πολλές, γενικευμένες πληροφορίες για την προσωπικότητά μας, που – για κάποιο λόγο – πολλές φορές πέφτουν μέσα και απορούμε τι όντως συμβαίνει, αν υπάρχει κάτι πέρα από εμάς εκεί έξω, αλλά κατά βάση τα άστρα είναι τέλειο πλαίσιο για να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε κατηγορίες. Και αν αυτές οι κατηγορίες περιέχουν αλκοόλ… τόσο το καλύτερο.

Κριός
Ο Κριός θέλει να είναι μέσα σε όλα. Ασχολείται, ψάχνεται, δεν σταματά ποτέ, αλλά παρά τους κόπους του, δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγει από την mainstream κουλτούρα. Το mainstream αγαπά τον Κριό, και ο Κριός το mainstream, σε όσες ψαγμένες συναυλίες κι αν τον βλέπεις να πηγαίνει. Συνεπώς, ο Κριός θα ήταν μια ψαγμένη ετικέτα μπύρας: ιδιαίτερος, αλλά ασφαλής.

Ταύρος
Κλασικός (μέχρι εκνευρισμού, σε ορισμένα ζητήματα) και πιστός στα ιδανικά του, ο Ταύρος μπορεί να είναι σαν ένα ποτήρι κόκκινο κρασί: Μπορεί να ταιριάξει στις περισσότερες περιστάσεις, αλλά θα φροντίσει να τραβήξει και λίγο τα βλέμματα. Επίσης, λεκιάζει εύκολα και μετά δεν φεύγει.

Δίδυμοι
Υποβρύχιο. Οι Δίδυμοι είναι υποβρύχιο, επειδή όποιος έχει βγει ποτέ έξω με έναν Δίδυμο για ποτά γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να έχεις αδειάσει την επόμενη ημέρα σου από υποχρεώσεις για να ανταπεξέλθεις στον επερχόμενο πονοκέφαλο. Και από το χανγκόβερ, και από το σίγουρο δράμα που χτύπησε τον Δίδυμο και, κατ’ επέκταση, εσένα χθες το βράδυ.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θέλει να είναι πιο classy από τους υπόλοιπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι όταν η οικονομική του δυνατότητα είναι ίδια με των υπολοίπων. Συνεπώς, δεν ξέρουμε τι θα ήταν ένας πλούσιος Καρκίνος, αλλά οι Καρκίνοι σαν εμάς είναι μάλλον λευκό κρασί. Ταιριάζει τέλεια με μικρές κρίσεις πανικού στην μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη.

Λέων
Ο Λέων κανονικά θα έπρεπε να είναι λεμονάδα, επειδή ο Λέων δεν πίνει αλκοόλ. Έχει μια περσόνα να συντηρήσει, κι αυτή είναι η περσόνα του τύπου που θα μαζέψει τους φίλους του για να τους πάει σπίτι—κουβαλητά, για να δουν όλοι πόσο δυνατός είναι. Συνεπώς, ο Λέων είναι ένα πολύ φανταχτερό κοκτέιλ, από εκείνα που σου φτιάχνει με την έμπνευση της στιγμής ο μπάρμαν. Δεν έχεις ιδέα τι θα γευτείς, αλλά για κάποιον λόγο χαίρεσαι. Έτσι είναι και το να βρίσκεσαι δίπλα σε Λέοντα.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι αυστηρός, γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει, είναι ισχυρογνώμων, αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ο Παρθένος είναι μια πικρή, μαύρη μπύρα.

Ζυγός
Από την άλλη πλευρά, ο Ζυγός είναι χαλαρό παιδί. Δεν τον νοιάζουν πολλά πράγματα, ή τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστεύεις, επειδή δεν δείχνει ποτέ αυτά που νιώθει. Μπορεί και στα αλώνια, και στα σαλόνια, άρα ο Ζυγός θα πούμε ότι είναι μια τίμια, παγωμένη βαρελίσια μπύρα. Πάντα ασφαλής, πάντα εκεί. Αλλά δεν θα σου αλλάξει και την ζωή, ή έστω την βραδιά.

Σκορπιός
Ουίσκι σκέτο. Δεν χρειάζεται εξήγηση.

Τοξότης
Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει άλλο ζώδιο που θα μπορούσε να είναι η τεκίλα, οπότε ο Τοξότης είναι η τεκίλα. Απρόβλεπτη, περιπετειώδης, σίγουρα όχι για όλα τα γούστα. Ακριβώς όπως και η ζωή του Τοξότη, που κάνει ξου τους ξενέρωτους.

Αιγόκερως
Μπίζνες και κάτι σοβαρό και διακριτικό για τον Αιγόκερω. Επειδή αυτά τα πράγματα είναι όλη του η ζωή—ακόμα κι αν κρύβει ένα party animal μέσα του. Θα βγει, αρκεί να έχει πιεί αρκετά ποτήρια τζιν πρώτα.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος έχει πολλά να πει. Τώρα, αν αυτά που λέει είναι μπροστά από την εποχή του ή ακατάσχετες μπούρδες που θα δικαιολογούνταν μόνο μετά την πέμπτη βότκα, θα αφήσουμε εσένα να το κρίνεις. Αλλά ο Υδροχόος, με την αγαπάς-ή-μισείς φύση του, είναι ξεκάθαρα βότκα.

Ιχθείς
Ποιο είναι το καλύτερο ποτό για ένα άτομο που συνδυάζει το δράμα, την τέχνη, την ποίηση, τον πόνο, ακόμα μεγαλύτερο δράμα, έντονη σεξουαλική αύρα και μετά ακόμα περισσότερο δράμα; Το ροζέ κρασί, φυσικά. Ροζέ κρασί: Μπορεί να κάνει τους Ιχθείς να μοιάζουν και να μιλάνε σαν κανονικοί άνθρωποι.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v