ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Ποιο ζώδιο σε καταλαβαίνει καλύτερα;

Με κάποιους ανθρώπους το δέσιμο προκύπτει αυτόματα. Μήπως ευθύνεται το ζώδιο τους γι’ αυτό;
 

Ποιο ζώδιο σε καταλαβαίνει καλύτερα;


Κριός
Ο περιπετειώδης Κριός χρειάζεται κάποιον που να κατανοεί την ανάγκη του για σασπένς. Κάποιον που να μην θεωρεί ότι πάσχει από υπερκινητικότητα. Ένα ελεύθερο πνεύμα, ανεξάρτητο που να μην λέει όχι σε νέες εμπειρίες. Ο Τοξότης και ανταποκρίνεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά και είναι κι αυτός ζώδιο της φωτιάς.

Ταύρος
Η αγάπη σου Ταύρε για το χουχούλιασμα και τη ρουτίνα σε κάνει να ταιριάζεις ταμάμ με τον Παρθένο. Θέλει κι ο Παρθένος να μένει πιστός στις συνήθειες του και η αλλαγή περιβάλλοντος τον αγχώνει. Το αποτέλεσμα; Ο Ταύρος βρίσκει στον Παρθένο την κολώνα του, ένα ζώδιο που τον καταλαβαίνει και τον οργανώνει.

Δίδυμοι
Ο Ζυγός είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να σε καταλάβει σε βάθος, Δίδυμε. Του Ζυγού, όπως και εσένα, του αρέσει να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους και είναι ανοιχτός σε προκλήσεις. Είναι και διπλωμάτης και αυτό το εκτιμάς ιδιαίτερα Δίδυμε, μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.

Καρκίνος
Ξέρεις ότι δεν είσαι και ο ορισμός της αυτοπεποίθησης και ξέρεις ότι χρειάζεσαι κάποιον που να σου την τονώνει. Ξέρεις ποιος μπορεί να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση; Ο Σκορπιός. Είναι κι αυτός ζώδιο του υγρού στοιχείου, οπότε ξέρει πώς να πάει με τα νερά σου. Είναι και πιστός, όπως εσύ.

Λέων
Το χαρακτηριστικό σου, αλλά και του Αιγόκερου, είναι η αποφασιστικότητα Λέοντα. Αυτό που ψάχνεις το έχει ο Αιγόκερως: αποφασιστικότητα, επιθυμία για επιτυχία και ευαισθησία. Αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο.

Παρθένος
Αναμφισβήτητα το ζώδιο που μπορεί να σε κατανοήσει καλύτερα και να επικοινωνήσετε σε βάθος είναι ο Ζυγός. Ο αστερισμός του Ζυγού, βρίσκεται δίπλα στου Παρθένου, κι αυτό δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας μεταξύ σας. Μπορείς να συνυπάρξεις αρμονικά με τον Ζυγό, χωρίς φόβο.

Ζυγός
Κι εσύ και ο Ταύρος είστε υποχείρια της Αφροδίτης, του πλανήτη της Αγάπης, της Ομορφιάς και της Αρμονίας. Σας ενώνει η αγάπη σας για ποιοτική ζωή και ντελικάτα πράγματα και συνήθειες. Ζυγέ, ο Ταύρος σε καταλαβαίνει – θα το καταλάβεις κάθε φορά που θα ταυτίζεσαι με τις προτάσεις του σε σχέση με τη διακόσμηση, το φαγητό και τη διασκέδαση.

Σκορπιός
Κι αν σου πούμε ότι είναι ο Ιχθύς; Τι θα πεις; Ο ιχθύς είναι ζώδιο του νερού, όπως και εσύ. Με τον Ιχθύ μπορείς να επικοινωνήσεις χωρίς να πεις λέξη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξίσου ζωτικής σημασίας για εσένα είναι η διακριτικότητα, χαρακτηριστικό το οποίο έχουν την τάση να έχουν οι Ιχθείς, αλλά και η επιφυλακτικότητα η οποία τελικά θα σας βοηθήσει να δεθείτε περισσότερο.

Τοξότης
Ενώ με την πρώτη ματιά δεν σου γεμίζει το μάτι ο Υδροχόος, στη πορεία καταλαβαίνεις ότι τον έχεις υποτιμήσει. Αυτό που θα σε δέσει με τον Υδροχόο είναι ότι σαν ζώδιο είναι ταυτόχρονα αγαπησιάρικο, οπότε και θα σε κάνει να νιώσεις στοργή, και τόσο ανεξάρτητο ώστε να νιώθεις ότι δεν πνίγεσαι από την αγάπη του.

Αιγόκερως
Ένα ακόμη ζώδιο που κολακεύεται από την γοητεία του Υδροχόου είσαι εσύ Αιγόκερε. Είσαι λιγάκι παρεξηγημένος, καθώς όλοι νομίζουν ότι βάζεις τη δουλειά πάνω από όλα. Κατά βάθος όμως, είσαι αλλοπρόσαλλος και έχεις ανάγκη και από διαφορετικά ερεθίσματα. Σε αυτό μπορεί να σε καταλάβει και να σε βοηθήσει ο Υδροχόος ο οποίος σου δείχνει τον δρόμο για να σκεφτείς εκτός της πεπατημένης.

Υδροχόος
Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο Υδροχόε, το ζώδιο που μπορεί να σε καταλάβει είναι ο Λέων. Αν και δεν πιστεύουμε ότι σου κάνει εντύπωση, καθώς οι ανατροπές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Η αλήθεια είναι ότι αν γνώριζες κάποιο άτομο ίδιο με εσένα ή θα το βαριόσουν ή θα ενθουσιαζόσουν. Από τον Λέοντα όμως, μπορείς να μάθεις πράγματα (και ο Λέοντας από εσένα) κι αυτό σε εξιτάρει.

Ιχθείς
Όταν συναντάς έναν Σκορπιό, αυτόματα χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, χωρίς εξήγηση, δημιουργείται ένας δεσμός μεταξύ σας. Ένας δεσμός που πηγάζει από ζωώδη ένστικτα θες, το γεγονός ότι ανήκετε και οι δύο στο στοιχείο του νερού θες, πάντως μεταξύ σας αναπτύσσεται μία μορφή επικοινωνίας που ούτε οι γύρω σας δεν μπορούν να καταλάβουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο κόσμος δεν είναι άσπρος ή μαύρος. Μάλλον μαύρος ή γκρίζος."

Γκράχαμ Γκρην

  • -1820: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης και οι «Φιλικοί» αποφασίζουν να κηρύξουν επανάσταση στη Μολδοβλαχία.

    -1888: Εγκαινιάζεται το Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

    -1918: Γεννήθηκε η Ασπασία Παπαθανασίου, ελληνίδα ηθοποιός, που διακρίθηκε διεθνώς για τις ερμηνείες της στους μεγάλους αρχαίους τραγικούς ρόλους.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2