Το συναίσθημα που δεν μπορεί να κρύψει το κάθε ζώδιο

Ή μήπως.... πότε δεν μπορεί να υποκριθεί το κάθε ζώδιο;
 

Το συναίσθημα που δεν μπορεί να κρύψει το κάθε ζώδιο

Κριός

-Οργή-

Ο Κριός ζει τη ζωή του έντονα, με πάθος. Δεν εκπλησσόμαστε λοιπόν που μπορεί να χάσει τόσο εύκολα την ψυχραιμία του.

Ταύρος

-Αηδία-

Ο Ταύρος, προτιμά τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του τρόπο. Είναι επιλεκτικός με υλικά αγαθά και ανθρώπους. Λόγω αυτού, είναι σιχασιάρης με οτιδήποτε δεν πλησιάζει κοντά στα γούστα του.

Δίδυμοι

-Χαρά-

Ο Δίδυμος ξέρει πώς να ανεβάσει το κέφι σε μία παρέα. Ο Δίδυμος είναι το κέφι. Θέλει ο Δίδυμος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Ένα ενθουσιώδες παιδάκι.

Καρκίνος

-Οκνηρία-

Το ακριβώς αντίθετο του Δίδυμου. Είναι η ψυχή της παρέας, αλλά πιο κοντά στο φάντασμα. Λόγω του ότι είναι σπιτόγατος, τείνει να βαριέται και να φαίνεται κακοδιάθετος. Αναστατώνονται εύκολα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Λέων

-Περήφανεια-

Ο Λέων έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση –ευγενικά- και εγωπάθεια –κακοπροαίρετα-. Είναι υπερήφανος για την ηγετική του ικανότητα και γενικά τις ικανότητές του. Ενώ κάποιες φορές φαίνεται να έχει κορεστεί από τον εαυτό του, είναι αξιοθαύμαστο ότι ξέρει πού να σταματήσει.

Παρθένος

-Αποφασιστικότητα-

Στον κόσμο του, όλα έχουν μία θέση και ένα σκοπό. Είναι τέρας οργάνωσης και ξέρει πώς να κάνει τα πάντα να ταιριάξουν. Έχει μια ισχυρή αίσθηση του σκοπού και της αποφασιστικότητας. Αυτές οι ιδιότητες εκτός του ότι τον καθορίζουν σαν άνθρωπο, τον βοηθούν να πετύχει.

Ζυγός

-Καταπίεση-

Μερικές φορές, ο μεγάλος κοινωνικός του κύκλος και οι διάφορες δραστηριότητες του μπορεί να τον κάνουν να αισθανθεί απίστευτα συγκλονισμένος. Νιώθει σαν να πηγαίνει προς ένα εκατομμύριο διαφορετικές κατευθύνσεις και μερικές φορές απλά χρειάζεται τον χώρο του.

Σκορπιός

-Έμπνευση-

Έχει μια βαθιά εκτίμηση για τον κόσμο, αλλά επίσης δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, εμπνέεται από τις στιγμές που τον εκπλήσσουν ευχάριστα και αποπνέουν χαρά και θετική ενέργεια.

Τοξότης

-Αθωότητα-

O Τοξότης, βιώνει έντονα συναισθήματα φαιδρότητας. Ενώ κάποιες φορές αισθάνεται λίγο χαζούλης, εκμεταλλεύεται τη φύση του και κάνει τους ανθρώπους που αγαπά να γελάνε.

Αιγόκερως

-Ανταγωνισμός-

Δε μπορεί να κρύψει την ανταγωνιστικότητά του. Θέλει να επιτύχει και να γίνει πλούσιος. Θα κάνει περίεργα πράγματα για να μείνει στην κορυφή.

Υδροχόος

-Ενόχληση -

Συχνά η διάνοιά του, τον αναγκάζει να ενοχλείται εύκολα από όχι και τόσο έξυπνους ανθρώπους. Αναστατώνεται από την άγνοια και την ηλιθιότητα.

Ιχθείς

-Γαλήνη-

Ιχθείς, οι πιο ονειροπόλοι του Ζωδιακού Κύκλου. Είναι συντονισμένοι με το σύμπαν και μπορούν να ηρεμήσουν με σκέτο διαλογισμό. Θα μπορούσαν να δουλεύουν στη ρεσεψιόν ενός σπα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v