Τι λάθη κάνει στο φλερτ κάθε ζώδιο

Θέλεις να μάθεις γιατί ξενέρωσε και δεν σου έστειλε μήνυμα; Ή γιατί δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ σου; Ίσως κάτι να πηγαίνει λάθος με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου.
Τι λάθη κάνει στο φλερτ κάθε ζώδιο

Κριός

Είσαι δυναμικός και αυθόρμητος, γιατί χρειάζεσαι επιβεβαίωση; Όταν αναζητάς επιβεβαίωση, γίνεσαι αρκετά φορτικός – ειδικά αν δεν την έχεις τη στιγμή που τη θέλεις. Είσαι ενθουσιώδης κι αυτό είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό, όταν ζητιανεύεις προσοχή όμως γίνεσαι αφόρητος.

Ταύρος

Ενώ είσαι το πιο γλυκό πλάσμα και σου αρέσει να ευχαριστείς τους ανθρώπους που αγαπάς, μπορεί να γίνεις πολύ αμυντικός όταν πρόκειται για τις πεποιθήσεις σου – με τον κακό τρόπο. Αν σε δει το άτομο που έχεις βάλει στο μάτι να αντιδράς έτσι, έχετε γεια βρυσούλες.

Δίδυμοι

Το ξέρουμε ότι είσαι άνετος. Το φλερτ σου όμως ίσως και να μην το γνωρίζει. Όσο εσύ τον/ην χτυπάς φιλικά και δυνατά στην πλάτη, και να τον/ην αποκαλείς «μαλάκα», ένα προφυλακτικό αυτοκαταστρέφεται.

Καρκίνος

Είσαι ο βασιλιάς του λάθος φλερτ. Αντί να μιλήσεις ξεκάθαρα για τα συναισθήματά σου, προσπαθείς να το δείξεις με κομπλιμέντα και χαλαρές βολτούλες τετ-α-τετ σε ουδέτερα μέρη. Μετά, περιμένεις να σε προσεγγίσει το πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι. Εμ, δεν γίνεται έτσι.

Λέων

Η πολλή σου αυτοπεποίθηση θα σε φάει, ίσως σου έλεγαν οι γονείς σου όταν ήσουν μικρός. Και δεν έχουν άδικο ρε συ. Από την πρώτη στιγμή δείχνεις ξεκάθαρα τις προθέσεις σου, τόσο ξεκάθαρα που γίνεσαι κουραστικός. Κράτα λίγο τα μπόσικα, δώσε χώρο και στον άλλον να σε φλερτάρει. Το φλερτ είναι ωραίο.

Παρθένος

Για μερικούς ανθρώπους η νευρικότητα είναι γλυκούλι χαρακτηριστικό καθώς είναι ένδειξη ενδιαφέροντος. Δυστυχώς όμως κανείς δεν μπορεί να βρίσκεται μέσα στο κεφάλι σου και μερικοί μπορεί να το εκλάβουν σαν έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Ζυγός

Αμφιβάλλεις αρκετά για τον εαυτό σου. «Να πω γεια ή να περιμένω να μου πει;», «να φαίνομαι ωραίος/α άραγε σήμερα;», είναι μερικές από τις σκέψεις που σου περνούν από το μυαλό όταν βρίσκεσαι με το ταίρι σου. Συνήθως, να ξέρεις ότι η συμπεριφορά μας αντανακλά τις σκέψεις μας και γίνονται εμφανείς. Δεν θα έχεις πρόβλημα, αν αυτός/ή που σου αρέσει δεν είναι ο τύπος που τους/ης αρέσουν οι προκλήσεις.

Σκορπιός

Ρε συ Σκορπιέ, το ξέρουμε ότι είσαι απόμακρος τύπος/ισσα, αλλά ο κόσμος που σε συναναστρέφεται σε περνάει για σνομπ. Ναι, και αυτός/ή που γουστάρεις. Μάθε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός στη διαφορετικότητα και να μην φαίνεσαι τόσο ξιπασμένος. Αφού δεν είσαι (τόσο).

Τοξότης

Ενώ είσαι ένα ζώδιο γεμάτο ζωντάνια, όταν έρχονται τα ερωτικά στο προσκήνιο γίνεσαι κουφάρι. Ποιος είναι ο ρόλος σου Τοξότη στα ερωτικά σου; Δεν είσαι κομπάρσος, είσαι ο πρωταγωνιστής της δικής σου ερωτικής ιστορίας. Συμπεριφέρσου αναλόγως σε παρακαλούμε και κάνε και εσύ κίνηση.

Αιγόκερως

Θέλεις η εργασιομανία σου; Θέλεις ο εθισμός που έχουν οι αιγόκεροι στα σόσιαλ; Ό,τι και να συμβαίνει, εσύ έχεις μάθει να φλερτάρεις κυρίως διαδικτυακά. Όταν έρχεται η ώρα για την τετ-α-τετ επαφή θα το παίξεις αδιάφορος και μόλις πιεις 3 ποτάκια θα αρχίσεις το φλερτ. Το ξέρεις ότι με αυτή τη συμπεριφορά νομίζουν ότι υποκρίνεσαι, έτσι;

Υδροχόος

Είναι δύσκολο να σε εντυπωσιάσει κάποιος; Είναι. Είσαι γενικά λιγάκι απόμακρος; Ναι, είσαι. Γι’ αυτό όταν εντυπωσιαστείς και ερωτευτείς, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΣΑΙ και ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ. Αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά σου και κάνει το φλερτ σου να θέλει να τρέξει μακριά.

Ιχθείς

Έλα, Ιχθύ, είσαι ο ορισμός της αμηχανίας. Όταν «προσπαθείς» να «φλερτάρεις» μπορείς να κάνεις και τα πόμολα να νιώσουν άβολα. Μιλάς σπασμωδικά, λες χαζομάρες, μπορείς να κάνεις όλα τα λάθη που κάνουν η παραπάνω σε μόλις ένα λεπτό. Κάνε παρέα με τον Αιγόκερω και πιες του τα ποτά, θα κάνετε καλό ο ένας στον άλλο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v