Τα έξι ζώδια που δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό

Ενθουσιάζονται εύκολα, είναι παρορμητικά, είναι και κοινωνικά. Αυτά τα ζώδια δυσκολεύονται να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.


Δίδυμοι

Δεν έχει σημασία αν ο Δίδυμος δεν έχει διάθεση για πάρτυ, αφού άθελά του είναι η ενσάρκωσή του πάρτυ, σε όποια κοινωνική εκδήλωση και αν βρίσκεται. Από τη στιγμή που είναι τέλειος στο να εκφράζεται, άρα και εξωστρεφής, έχει και ταλέντο στην επικοινωνία και μπορεί να μιλήσει σε οποιονδήποτε για το οτιδήποτε.

Γενικά, οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι ενθουσιώδεις και παρορμητικοί –δεν είναι σχεδόν ποτέ συγκεντρωμένοι. Τους ανεβάζει να λένε προσωπικές θεωρίες, βιωματικές ιστορίες και αστεία, με αποτέλεσμα να το παρακάνουν λίγο σχετικά με το αν πρέπει να μοιραστούν ή όχι μία ιστορία.

Λέων

Δεν είναι μυστικό ότι ο Λέων δεν μπορεί να μείνει στη σκιά. Αλλά δεν μπορεί εύκολα να κρατήσει και μυστικό. Νιώθει συχνά την ανάγκη να εκφραστεί. Αυτό του συμβαίνει επειδή όσοι τον περιβάλλουν συνήθως μαγνητίζονται από τη γοητεία του και από την ικανότητά του να χειρίζεται με τέτοιο τρόπο τα συναισθήματα και την προσωπικότητά του.

Οι Λέοντες κατά βάση, είναι σχεδόν όσο κοινωνικοί και εξωστρεφείς είναι οι Δίδυμοι, αλλά έχουν την τάση να είναι πιο ειλικρινείς. Δεν θα «φουσκώσουν» την ιστορία τους για να εντυπωσιάσουν, αλλά είναι πολύ πιθανό –και λόγω ειλικρίνειας- να τους ξεφύγει κάτι που δεν πρέπει.

Τοξότης

Ο Τοξότης «πεθαίνει» να μιλάει στους φίλους του, σε οικογένεια, σε αγνώστους, στον ίδιο του τον εαυτό όταν βρίσκεται μόνος τους. Τον βοηθά να δένεται περισσότερο με ανθρώπους και να εδραιώνει φιλίες όταν ανοίγεται. Όταν συζητά, θέλει να κάνει κουβέντες εις βάθος και να μιλά για αυτά που έχουν σημασία: αξίες, φιλοσοφία και τα πιστεύω του.

Και οι Τοξότες είναι γενικά ειλικρινείς σχετικά με το πώς νιώθουν και για τα ζητήματα που επιλέγουν να αναπτύξουν με αποτέλεσμα να μην σταματούν στις λέξεις. Εκφράζονται με τα χέρια, με το πρόσωπο και με κινήσεις, γεγονός που τους κάνει να παθιάζονται λίγο παραπάνω από όσο πρέπει και να μιλούν λίγο περισσότερο γι’ αυτά που δεν πρέπει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόοι συμπαθεί τους ανθρώπους και οι άνθρωποι συμπαθούν τον Υδροχόο. Αυτό πιθανότατα συμβαίνει επειδή ο Υδροχόος έχει την τάση να είναι αληθινός. Δεν προσπαθεί να γίνει κάτι που δεν είναι ή να πει κάτι που δεν πιστεύει. Είναι ιδιόρρυθμος, αλλά είναι ειλικρινής.

Είναι γνωστό πως οι Υδροχόοι όταν μιλούν για νέες ιδέες ή τάσεις μπορεί να ενθουσιαστούν σε ακραίο βαθμό. Και μετά είναι δύσκολο να προβλέψεις τι θα βγει από το στόμα τους. Ό,τι και να πουν θα ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά τους. Ωστόσο κάποιες φορές καλό θα ήταν να μην το πουν.

Κριός

Ο Κριός είναι τρομερά εκφραστικός και κάποιες φορές αυτό είναι εις βάρος του. Δεδομένου ότι μπορούν να γίνουν και παρορμητικοί και «ωμοί», δεν είναι απίθανο να πουν οτιδήποτε έχουν στο μυαλό τους, ακόμη και αν δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή.

Είναι χαρακτηριστικό των Κριών γενικά να μην μπορούν να συγκρατηθούν. Για την ακρίβεια, όποτε είναι υπερβολικά ήρεμοι και ήσυχοι, οι φίλοι τους ανησυχούν. Δυστυχώς όμως ο συνδυασμός αυθορμητισμού και ευθύτητας μπορεί να τους ωθήσει να πουν λόγια τα οποία δεν έχουν φιλτράρουν και μετά… όποιον πάρει ο Χάρος.

Ζυγός

Ο Ζυγοί είναι εξαιρετικός αφηγητής, μπορεί να σε κάνει να κρέμεσαι από τα χείλη του. Το δυστυχές είναι ότι προκειμένου να κάνει την ιστορία του πιο ενδιαφέρουσα, θα βάλει τις "σάλτσες" του και θα περιορίσει τα βαρετά (αλλά καμιά φορά σημαντικά για την ιστορία) σημεία.


Συνήθως οι Ζυγοί είναι κοινωνικοί και η τάση τους να επικοινωνούν με κόσμο μπορεί να τους κάνει να υπερβάλλουν στα λεγόμενά τους διότι θέλουν συνέχεια να έχουν κάτι να πουν. Κι αυτό με τη σειρά του έχει σαν συνέπεια να λένε καμιά φορά… παραπάνω από όσα πρέπει.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v