ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Το ζώδιο σου λέει... ποιο ζώο είσαι

Αναρωτήθηκες ποτέ ποιο ζώο αντιστοιχεί στην προσωπικότητά σου;
 

Το ζώδιο σου λέει... ποιο ζώο είσαι


Κριός
Είσαι κυνηγός, είσαι περιπετειώδης. Βάζεις στόχους, εστιάζεις εκεί μέχρι να τους πετύχεις. Δεν σου ξεφεύγει τίποτα. Είσαι δυνατός, γεμάτος αυτοπεποίθηση. Φυσικά και είσαι γύπας.

Ταύρος
Είσαι σπιτόγατος, αλλά δεν είσαι γάτος. Είσαι καλλιτεχνική φύση. Όταν δεν σε βλέπουν ζωγραφίζεις κρυφά. Αγαπάς υπερβολικά την οικογένειά σου και ο ίδιος συνήθως είσαι ένα υπέργλυκο πλάσμα. Προφανώς και είσαι ελεφαντάκι.

Δίδυμοι
Πολλοί λένε ότι είσαι διπρόσωπος, αλλά πρόκειται για παρεξήγηση. Είσαι απλώς κυκλοθυμικός, και δίνεις την εντύπωση του διπρόσωπου. Στην πραγματικότητα, τρέφεις βαθιά αγάπη για τους κοντινούς σου ανθρώπους. Από την άλλη ενώ τη μία στιγμή είσαι χαρούμενος και κεφάτος, την άλλη μετατρέπεσαι σε ένα θλιμμένο κουτάβι. Ουπς, ναι σκύλος είσαι.

Καρκίνος
Σου αρέσει να φροντίζεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Είσαι και ευαισθητούλης. Αφουγκράζεσαι την απειλή, παρά το καλοκάγαθο του χαρακτήρα σου. Όπως τα λάμα. Τα λάμα εκτός από τα δικά τους λαμάκια, φροντίζουν και τα προβατάκια. Αν νιώσουν ότι πάει κάποιος να απειλήσει την αγέλη τους, φτύνουν και κλωτσάνε.

Λέων
Είσαι ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση που του αρέσει να κάνει και λίγο επίδειξη. Σαγηνεύεις τον κόσμο με μία σου λέξη, με μία σου κίνηση, με ένα κοίταγμα. Έχεις την –καθόλου- διακριτική γοητεία ενός παγωνιού.

Παρθένος
Από την μία έχεις μία μεγάλη καρδιά που χωράει τους πάντες. Από την άλλη, αυτή η αγάπη τείνει να γίνεται πιεστική και ενίοτε βγαίνεις εκτός ορίων. Ξέρεις τι μας θυμίζει αυτό; Την αρκούδα.

Ζυγός
Είσαι κοινωνικός, ξέρεις τους πάντες, μπορείς να συζητήσεις με όλους αυτούς. Ενώ φαινομενικά είσαι, αυτό που λέμε, φίλος με όλους, στην καρδιά σου χωράνε ελάχιστοι. Από την άλλη αποζητάς την προσοχή, όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Είσαι ένας πολύχρωμος παπαγάλος.

Σκορπιός
Ενώ ελκύεις τους ανθρώπους, στην πραγματικότητα τους περισσότερους θέλεις να τους διώξεις, δεν θέλεις πολλά-πολλά. Εκτός κι αν πρόκειται για σεξ, εκεί αλλάζεις τελείως. Αν πρόκειται για σχέση γίνεσαι τρομερά κτητικός. Είσαι ένα βρωμοκούνελο.

Τοξότης
Χαρούμενο ζωδίο, η ψυχή της παρέας. Απρόβλεπτο πάντα. Μπορείς να διασκεδάσεις ακόμη και τον εαυτό σου. Δεν φοβάσαι όταν θέλεις κάτι πολύ. Όπως ένας λεμούριος τα φυστίκια.

Αιγόκερως
Είσαι ένα ζώδιο που του αρέσει να δουλεύει πολύ και αγχωτικά. Επίσης, συνήθως έχει μία περίεργη γοητεία και όλοι θέλουν λίγη από αυτή. Μήπως το πρώτο ζώο που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο κάστορας;

Υδροχόος
Έχεις μία περίεργη σύνδεση με τις πύλες του ανεξήγητου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Από την άλλη είσαι αυτόνομος, ανεξάρτητος που λένε. Είσαι μοναδικός του είδους σου και είσαι εφευρετικός όταν θέλεις κάτι. Είσαι ένα πονηρό γατί.

Ιχθείς
Η αύρα σου εκπέμπει κάτι αφηρημένο, δεν μπορεί ο άλλος να σε χαρακτηρίσει με ακρίβεια γιατί πάντα σκέφτεσαι πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Θα έλεγε κανείς ότι είσαι λίγο μυστηριώδης. Παραβλέπεις τα κακά χαρακτηριστικά των φίλων σου όπως η κουκουβάγια τα κουκουβαγιόπουλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v