Ποιο μπαρ είσαι βάσει ζωδίου

Για ακόμα μία φορά, μας δίνεις το ζώδιο σου και σου προτείνουμε το μπαρ που αντανακλά την προσωπικότητά σου.
Ποιο μπαρ είσαι βάσει ζωδίου

Κριός
Αυτό που θέλεις από τη νυχτερινή σου ζωή είναι ένα μπαρ γεμάτο ζωντάνια, χορό, περιπέτεια και κατάλληλο για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου. Θα σε στέλναμε καρφί Εξάρχεια, στο Blackbird.



Ταύρος
Ειλικρινά, έχουμε την απορία αν βγαίνεις γενικά. Έστω ότι βγαίνεις λοιπόν. Θέλεις μία σχετική ησυχία, τη μουσική να παίζει στο backround, το αλκοόλ σου ποιοτικό και την ατμόσφαιρα ιδιαίτερη, κομμένη και ραμμένη για τα σοφιστικέ και κυριλέ μέτρα σου. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο καταλληλότερο μπαρ από το Jazz in Jazz.



Δίδυμοι
Είσαι ένας σχετικά κοινωνικός άνθρωπος. Ωστόσο από τη μία θέλεις να ζήσεις την καταθλιψάρα σου, από την άλλη σε πιάνουν κρίσεις ενθουσιασμού. Ξέρεις πιο μπαρ συνδυάζει υπέροχα αυτά τα δύο; Το Barrett.



Καρκίνος
Το γεγονός το ότι είσαι ρομαντικός και νοσταλγός (του ροκ εν ρολ) άλλων εποχών δεν αναιρεί το ότι θέλεις να διασκεδάσεις. Ο ρομαντισμός εμπνέεται, δεν επιβάλλεται με κεράκια και καρδούλες. Και αν δεν εμπνέει ρομαντισμό το Superfly, δεν ξέρουμε ποιο άλλο μπαρ μπορεί να εμπνέει.



Λέων
Σου αρέσει να περιαυτολογείς, αυτό είναι γνωστό. Σου αρέσει να ξεχωρίζεις. Σου αρέσουν τα φώτα, οι άνθρωποι. Θα έλεγε κανείς ότι το alter ego σου είναι το παγώνι. Και ξέρεις πού πάει το παγώνι για να πιει φανταχτερά κοκτέηλ; Στο Mr. Peacock.



Παρθένος
Αυτό που θέλεις από το μπαρ που θα επισκεφτείς είναι καλή εξυπηρέτηση, καθαριότητα, ποικιλία και ισορροπία. Από την άλλη θέλεις την ατμόσφαιρα προσεγμένη. Θα σου συνιστούσαμε το Lazy Bulldog. Είναι και άκαπνο.



Ζυγός
Υπάρχουν μπαρ που πας και δεν γνωρίζεις ούτε τους σερβιτόρους και υπάρχουν μπαρ με παρεΐστικη διάθεση. Εσύ θέλεις το δεύτερο. Για την ακρίβεια, δεν σου είναι εύκολο να πηγαίνεις σε μπαρ που δεν γνωρίζεις, είσαι αυτό που αποκαλούμε θαμώνας. Το Bad Tooth και με τις μουσικάρες του είναι αυτό που πρέπει να ψάξεις στους Χάρτες σου.



Σκορπιός
Είσαι μυστήριο ζώδιο, αναμφισβήτητα. Βγαίνεις με τις μεγάλες ώρες, αφού έχεις κλείσει ένα οκτάωρο στο αγαπημένο σου ουζερί. Λίγα μαγαζιά θα βρεις εκείνη την ώρα ανοιχτά και το Batman θα σε ικανοποιήσει από κάθε άποψη.



Τοξότης
Παιχνιδιάρη και εξωτικέ Τοξότη μας, όπου και να σε στείλουμε όμορφα θα περάσεις. Υπάρχει όμως ένα μέρος που θα περάσεις καλύτερα από οπουδήποτε αλλού. Αυτό το μπαρ φιλοξενεί ζωντανές εμφανίσεις μουσικών που κυμαίνονται σε χορευτικά ηχοχρώματα. Ξέρεις ποιο είναι αυτό το μπαρ; Το Tiki Bar φυσικά.



Αιγόκερως
Όταν βγαίνεις είσαι άλλος άνθρωπος. Καμία σχέση με τον συνεπή Αιγόκερω που όλοι θαυμάζουν. Ακροβατείς μεταξύ ψαγμενιάς αλλά και πόζας. Θέλεις την κυρίλα σου, θέλεις και την βρωμιά σου. Αν κάποιο μπαράκι ξέρει να συνδυάζει τέλεια αυτά τα δύο, αυτό είναι το Bronco στο Κολωνάκι.



Υδροχόος
Η μαζική κουλτούρα είναι ένας μονόδρομος που δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να αποδεχτεί. Προτιμάς να πας σε ένα μαγαζί με ταυτότητα και τόσο όσο κόσμο. Κάπου που να μην σερβίρουν απλά αλκοόλ, αλλά να «σερβίρουν» μία διαφορετική νοοτροπία. Πήγαινε στο Django, όπου κάθε κοκτέηλ είναι μία ταινία.



Ιχθείς
Δεν αντέχεις τα ίδια σκηνικά. Δεν βγαίνεις και πολύ συχνά, αλλά όποτε βγαίνεις χρειάζεσαι μία αίσθηση οικειότητας –το οποίο έρχεται κόντρα με το γεγονός ότι δεν αντέχεις τα ίδια σκηνικά, περίεργο ψάρι-. Ωστόσο, ίσως κάποιο άλλο ψάρι να αφουγκράστηκε τις ανάγκες σου και να δημιούργησε το Μπη Σάιντ στη Μαυροκορδάτου. Θα πετύχεις και πικάπ βραδιές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v