Τα ζώδια που ξεγράφουν τους πρώην

Αντίο, γεια σας, ποτέ ξανά, ελπίζω να μην σε ξαναδώ μπροστά μου.
Τα ζώδια που ξεγράφουν τους πρώην

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να παραμείνουν φίλοι με τους πρώην τους. Είναι μια φανταστική ικανότητα, που πολλοί θα ήθελαν να έχουν. Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που με το που δώσουν τέλος, το εννοούν. Ίσως και να μην τους ξαναδείς μπροστά σου, και αν τους ξαναδείς, σίγουρα δεν θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο. Και, ναι, τους χωρίσαμε σε ζώδια.

Κριός
Ο Κριός έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνει. Πρώτα απ’ όλα, να ζήσει την ζωή του, και η ζωή του περιλαμβάνει σεξ και φλερτ και νέες γνωριμίες όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Συνεπώς, όχι, δεν βρίσκει τον λόγο να συνεχίσει να διατηρεί επαφές με άτομα που δεν πρόκειται να του προσφέρουν κάτι καινούριο.

Λέων
Οι Λέοντες είναι απλά υπερβολικά περήφανοι για να μπουν στο όλο τριπάκι του “χωρίσαμε, αλλά βρισκόμαστε πού και πού, μέχρι να συνηθίσουμε”. Δεν θα το άντεχαν να παραδεχτούν σε άλλον άνθρωπο ότι το έχουν ανάγκη. Συνεπώς, αν δεν περάσουν καν από αυτό το (περίπλοκο) τριπάκι, πώς θα παραμείνουν φίλοι με τους πρώην;

Σκορπιός
Ζήλεια, ζήλεια, ζήλεια. Οι Σκορπιοί είναι πολύ ζηλιάρηδες άνθρωποι, και αυτό δεν σταματά με το τέλος της σχέσης. Και καθώς ίσως ο σημαντικότερος κανόνας της φιλίας είναι να χαίρεσαι με τις χαρές του φίλου σου, η ζήλεια τους μάλλον δεν θα το επιτρέψει να συμβεί αυτό.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι δεν συγχωρούν εύκολα. Και είναι κάπως λογικό, επειδή για να μπουν σε σχέση, σημαίνει ότι θα επενδύσουν πολλά. Είναι πάντα πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές τους, συνεπώς όταν μια σχέση τελειώνει, σημαίνει ότι δεν έχει μείνει τίποτα παραπάνω εκεί.

Υδροχόος
Μπορούμε να εξηγήσουμε την συμπεριφορά του Υδροχόου. Να την αναλύσουμε. Ή, να παραδεχτούμε ότι δύσκολο να μείνετε φίλοι μετά τον χωρισμό, αν ακόμα και ο χωρισμός γίνει με ασάφεια, και λογικά από απόσταση. Ή ghosting. Μερικές φορές το κάνουν με ghosting.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v