Τι θα γίνει στο ζώδιο σου το υπόλοιπο 2018

Μάθε τι σου επιφυλλάσει το μέλλον για το τελευταίο τετράμηνο του 2018.
Τι θα γίνει στο ζώδιο σου το υπόλοιπο 2018

Κριός
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν, είναι το μότο σου μέχρι τον Σεπτέμβρη. Ενώ λες ότι δεν είσαι έτοιμος για σχέση, πιθανότατα θα ξεχειμωνιάσεις με ταίρι. Γιατί ο έρωτας σε βρίσκει. Ετοιμάσου για βραδιές κάτω από παπλώματα, σειρές και όρκους παντοτινής αγάπης.

Ταύρος
Αγαπημένε Ταύρε, ξέρουμε ότι δεν το έχεις πολύ με τις αλλαγές και ότι φοβάσαι πως θα χάσεις ανθρώπους από κοντά σου. Κάνε αυτό το βήμα όμως, αυτοί που σ’ αγαπούν θα καταλάβουν. Θα νιώσεις υπέροχα μέχρι το τέλος του χρόνου. Σαν να ξαναγεννήθηκες ένα πράγμα.

Δίδυμοι
Μέχρι τον Σεπτέμβρη, θα συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα για τους στόχους και τα όνειρά σου. Σκέψου τη ζωή σου ένα χρόνο πριν και σκέψου τη τώρα. Τα πας πάρα πολύ καλά, συνέχισε, μη σταματάς τώρα που όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Καρκίνος
Μέχρι να τελειώσει το καλοκαιράκι όλα θα σου φαίνονται ρόδινα σε σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Μόλις αρχίσουν οι υποχρεώσεις, θα έρθουν τα πάνω κάτω. Μην ανησυχείς όμως, οι άνθρωποι που νοιάζεσαι θα είναι εκεί. Πολλή σαβούρα μάζεψες, καιρός να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.

Λέων
Θυμάσαι ένα άτομο που τραβιόσουν πριν κάποια χρόνια; Ναι, αυτό που για κάποιον -παράξενο;- λόγο σου ήρθε στο μυαλό, φέτος θα εμφανιστεί πάλι στη ζωή σου. Θα αναρωτηθείς αν το θες στη ζωή σου και αν θες να κάνεις (πάλι;) αυτό το λάθος. Σκέψου το από τώρα, γιατί μετά τα πρώτα μηνύματα οι παλμοί θα ανέβουν. Μόνο το συναίσθημα ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος θα σε καταρρακώσει. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να αποσπάς το μυαλό σου.

Παρθένος
Σταμάτα να σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Η σχέση - ή όπως το ονομάζεις αυτό που έχεις - που υποτιμάς, θα σε κάνει να τρέχεις από πίσω. Θα προσπαθήσεις να το αρνηθείς γιατί, έλα μωρέ, καλοκαίρι είναι. Μόνο που δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου και αυτό το άτομο θα σε υπομείνει. Επειδή δεν μπορούμε να κρυφτούμε από τους ίδιους μας τους εαυτούς, το φθινόπωρο θα σιχαθείς λίγο τον εαυτό σου και θα πεις φτάνει, ήρθε η ώρα να παραδεχτώ τα συναισθήματά μου.

Ζυγός
Με τούτα και με εκείνα, το φθινόπωρο θα σε βρει απροετοίμαστο. Συγγνώμη Ζυγέ, αλλά θα απογοητευτείς λίγο. Θα ψάχνεις για κάποιο σημείο αναφοράς που θα σου δώσει την αφορμή να το γιορτάσεις, αλλά επειδή περιμένεις κάτι γκράντε, δεν θα το βρίσκεις. Δώσε σημασία λοιπόν, και στα μικρά πράγματα. Με λίγη θετική ενέργεια, το φλερτ των τελευταίων μηνών θα γίνει μια απροσδόκητα όμορφη σχέση.

Σκορπιός
Ο έρωτας θα σου χτυπήσει πάλι την πόρτα Σκορπιέ. Και εσύ είναι πιθανό να τον διώξεις ξανά, αλλά κάπου θα σκεφτείς φτάνει. Μη φοβάσαι, δε δαγκάνει. Μέχρι να τελειώσει το 2018, θα νιώθεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο σε αυτά που σου συμβαίνουν. Κάποια μικρά εμπόδια υπάρχουν στην συνολική εικόνα η οποία θα είναι καλή. Μην ανησυχείς, όλα καλά.

Τοξότης
Δούλεψες πολύ φέτος κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μήπως να περάσεις και λίγο καλά; Όχι καλά τύπου «Πάω στο Αγκίστρι», καλά τύπου «Πάω στο Παρίσι». Να πιστεύεις στον εαυτό σου γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα σε υποτιμήσεις και θα θες να παρασπονδήσεις. Αλλά θα αυτοσυγκρατηθείς γιατί είναι δυνατά τα Τοξοτάκια.

Αιγόκερως
Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι μια ιδανική περίοδος να κάνεις αυτό που πάντα φοβόσουν. Είναι ένα ταξίδι; Είναι ένα extreme sport; Είναι ένα etsy shop με τα δικά σου δαχτυλίδια; Κάν’ το. Και για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα νιώσεις ολοκληρωμένος/-η με το πέρας του 2018.

Υδροχόος
Νιώθεις πάλι ότι όλα είναι σαν να ξεκινάνε από την αρχή. Σου συμβαίνει κάθε φορά αγαπημένε εξωτικέ Υδροχόε. Προχώρησες και όλα πάνε τέλεια, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο, μην ξεχνάς όμως τους ανθρώπους που σου στάθηκαν. Με το πέρας των θερμών μηνών, θα πρέπει να δείξεις τα συναισθήματά σου, γιατί αλλιώς θα έχεις αρνητικές συνέπειες.

Ιχθείς
Επιτέλους Ψαράκι βρήκες (περίπου) τι θες για να γίνεις ευτυχισμένο. Δε φοβήθηκες, προχώρησες, άδραξες την ευκαιρία. Είτε αυτό είναι μία μετακόμιση, είτε μία σχέση, είτε μια δουλειά. Έχε στο νου σου, ότι το έκανες. Όποια και να ήταν αυτή η απόφαση, στο λέμε εμείς, θα αποδώσει. Μέχρι να κλείσει ο χρόνος, θα θελήσεις να κάνεις το καλύτερο δυνατό - και καλά κάνεις. Αυτοί οι τελευταίοι μήνες θα καθορίσουν τη χρονιά σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v