Τι κάνουν τα ζώδια όταν ερωτεύονται;

Όλες οι χαριτωμένες χαζομάρες που μπορεί να κάνει ένα ερωτευμένο ζώδιο, σε μια λίστα που θα σας ζεστάνει την καρδιά.
Τι κάνουν τα ζώδια όταν ερωτεύονται;

Ας το παραδεχτούμε. Οι ερωτευμένοι άνθρωποι είναι λίγο... χαζούληδες. Και μπορούν να κάνουν αρκετά χαζά (και χαριτωμένα) πράγματα. Κι επειδή είμαστε τέτοιοι τύποι, και τα αγαπάμε τα χαριτωμένα χαζά, είπαμε να τα μαζέψουμε όλα μαζί. Για πες μας, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σ’ αυτά που θα διαβάσεις;

Κριός
Θα σου στέλνει συνέχεια μηνύματα για να σου δείχνει ότι του λείπεις, θα μπορεί να βλέπει με τις ώρες ταινίες (που δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο) μαζί σου, και θα παίζει συνεχώς με τα μαλλιά σου.

Ταύρος
Δεν θα κοιμάται αν είναι να μιλάει μαζί σου όλο το βράδυ, και αν βρίσκεστε μαζί λογικά κάθε δυο προτάσεις θα θέλει να σε φιλάει.

Δίδυμοι
Θα σου κάνει δωράκια στο άσχετο, θα ψιλομεθάει μαζί σου ενώ προσπαθεί να σου μαγειρέψει, και εν τέλει θα παίρνετε σουβλάκια.

Καρκίνος
Θα έρχεται από πίσω σου για αγκαλιές εκεί που δεν το περιμένεις, θα θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια που του έχεις πει και... απλά πάρα πολλές αγκαλιές.

Λέων
Θα σου κάνει τα πιο άκυρα κομπλιμέντα χωρίς να το περιμένεις, μερικές φορές θα σου στέλνει κάτι τεράστια μηνύματα για το πόσο σε γουστάρει και θα θέλει να βγαίνετε συνέχεια μαζί.

Παρθένος
Λατρεύει να κοιμάται αγκαλιά με κόσμο, και δεν θα σταματήσει να μιλάει στους φίλους του για ‘σένα. Επίσης, θα σου κάνει (πολύ καλό) μασάζ.

Ζυγός
Θα σου κρατάει το χέρι συνεχώς, και θα φέρεται σαν να θέλει να δείξει σε όλους ότι είναι μαζί σου.

Σκορπιός
Θα μένετε ξύπνιοι μέχρι το πρωί, μιλώντας για τα πάντα, και όταν ξυπνήσετε, τα πρωινά φιλιά θα οδηγήσουν σε πρωινό σεξ...

Τοξότης
Θα σου στέλνει πάρα πολλές selfies. Και θα βλέπει μαζί σου ό,τι σειρές θέλεις να δεις, ακόμα κι αν δεν τις γουστάρει και τόσο.

Αιγόκερως
Θα περπατάει μαζί σου χωρίς σταματημό, και όσο περπατάτε μπορεί να μοιραστεί μαζί σου τα πάντα. Θα θέλει συνέχεια να σε αγγίζει, και νιώθει ότι μαζί σου μπορεί επιτέλους να χαλαρώσει.

Υδροχόος
Θα σε σέρνει στις πιο άκυρες περιπέτειες, και θα σου κάνει κομπλιμέντα για κάθε τι που ξέρει ότι έχεις ανασφάλεια. Επίσης, θα θέλει να κοιμάται πάνω σου.

Ιχθείς
Θα σου μιλάει συνεχώς, θα σε ρωτάει πώς πήγε η μέρα σου και θα μπει σιγά-σιγά στην ζωή σου, σαν την πιο υπέροχη συνήθεια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v