ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει το κάθε ζώδιο

Αναποφάσιστα ζώδια ήρθε η ώρα κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει το κάθε ζώδιο


Κριός
Εσύ πρέπει να επικεντρωθείς στην καριέρα σου. Πρέπει να το πάρεις απόφαση, το 2018 ήταν και θα είναι μέχρι να τελειώσει, η χρονιά που θα σε αναδείξει επαγγελματικά. Δώσε βάση στο να επιτύχεις το θαυμασμό και αναγνωριστείς στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν βάλεις τα δυνατά σου θα τα καταφέρεις.
Αν δεν έχεις βρει ακόμη την κατεύθυνσή σου, μια δουλειά που να σε κάνει να νιώσεις παθιασμένος με αυτή, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Άρχισε να ψάχνεις!

Ταύρος
Εσύ Ταύρε πρέπει να δώσεις βάση στις σχέσεις σου. Πρέπει να αποφασίσεις ποιους ανθρώπους θες να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιους όχι. Αυτό που πρέπει να εντοπίσεις είναι με ποιους ανθρώπους νιώθεις γεμάτος και με ποιους μπορείς να μιλήσεις εις βάθος, αυτοί είναι οι άνθρωποι που πρέπει να κρατήσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμε, πρέπει επιτέλους να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σου. Θες εκείνη τη δουλειά που σου φέρνει πολλούς πελάτες, αλλά την ψιλοβαριέσαι ή εκείνη τη δουλειά που σε καλεί να την ανακαλύψεις;
Ειλικρινά, πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι οι ευκαιρίες είναι για να τις αρπάζουμε.

Καρκίνος
Εσύ Καρκίνε πρέπει φέτος να ανοίξεις το λεξικό και να διαβάσεις τι σημαίνει η λέξη «απόφαση». Πάμε να το δούμε μαζί: «το αποτέλεσμα του αποφασίζω. α. τελική επιλογή ή γνώμη για κτ., ύστερα από σκέψη ή συζήτηση». Το πρόβλημα σου είναι το εξής, το σκέφτεσαι, το συζητάς, αλλά τελικά δεν επιλέγεις κάτι. Πρέπει μια φορά και εσύ να αναλάβεις την ευθύνη των επιλογών σου.

Λέων
Εσύ λιονταράκι, ό,τι αποφάσεις και να πάρεις θα πρέπει να είναι με σύνεση. Πρέπει να πάρεις απόφαση να ασχοληθείς λίγο με την οικογένειά σου και το σπίτι σου, σίγουρα. Ορίστε ένα ζήτημα στη ζωή σου που πρέπει να σκεφτείς διεξοδικά και να λάβεις ώριμες αποφάσεις. Παραδείγματος χάριν, αν μένεις με τους γονείς σου, μήπως ήρθε ο καιρός να μετακομίσεις;

Παρθένος
Λοιπόν, ήρθε η ώρα να προσπαθήσεις για τις σχέσεις που έχουν νόημα στη ζωή σου. Πρέπει να το πάρεις απόφαση Παρθένε, οι σχέσεις με βάθος χρειάζονται δουλειά. Επιπλέον, ξέρεις τι άλλο πρέπει να πάρεις απόφαση; Ότι ο ενθουσιασμός είναι ζωτικής σημασίας για να έρθει η όρεξη και η δημιουργικότητα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, εκ μέρους όλων των ζωδίων, πρέπει να πάρεις απόφαση ότι είσαι ενήλικας πια. Ήρθε εκείνη η εποχή που οι συγγενείς σου, αν χρειαστούν βοήθεια, θα απευθυνθούν σε εσένα. Και το ζητούμενο δεν είναι να παίξεις τον ρόλο του φίλου-παρατηρητή, αλλά του εμπλεκόμενου.

Σκορπιός
Τα άσχημα τα έχεις αφήσει πίσω εδώ και καιρό. Τα καλύτερα ήρθαν, έχεις πάρει πολλές αποφάσεις και έχεις φτάσει πολύ κοντά στην επιτυχία. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι να ασχοληθείς και λίγο με τις δημόσιες σχέσεις σου, η διατήρηση της επιτυχίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτές.

Τοξότης
Κατάφερες μέχρι τώρα να μείνεις έστω και δύο ώρες μόνος; Αν όχι, προσπάθησε το. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να πάρεις απόφαση κάποια στιγμή να κάτσεις μόνος με τον εαυτό σου. Είσαι υπερβολικά κοινωνικός και δεν έχεις καταφέρει ακόμη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τον εσωτερικό σου κόσμο. Οι άλλοι σε αγαπούν, τώρα πρέπει να αγαπήσεις κι εσύ τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Ίσως να πρέπει να πάρεις απόφαση ότι είσαι αγχώδης τύπος ανθρώπου. Το άγχος σου είναι δημιουργικό και σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά κάποιες φορές το αφήνεις και σε κυριεύει. Δεν είναι τίποτα, λίγο διαλογισμό χρειάζεσαι. Ωστόσο πρέπει να προσέχεις ποιοι άνθρωποι σε περιβάλλουν και γιατί.

Υδροχόος
Ωραία η καλοπέραση, αλλά αποφάσισε τι αλλαγές θες να κάνεις στη ζωή σου. Θες να πεις αντίο σε μία σχέση που δεν σου προσφέρει τίποτα πια; Κάν’ το. Θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Άντε. Άρχισε να αρπάζεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, θα σου βγει σε καλό.

Ιχθείς
Ξέρεις τι δεν έχεις αποφασίσει ακόμα; Τι είναι αυτό που σε καλεί. Είσαι κοντά όμως, έχεις πάντα πολλές ιδέες, είσαι πολύ δημιουργικό άτομο. Το ταξίδι προς την αναζήτηση του εαυτού σου βαίνει καλώς. Σύντομα η διαίσθηση σου θα σε επιβραβεύσει, συνέχισε να μαθαίνεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς μέχρι να κορεστείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Γιατί η ζωή επιμένει να μου δίνει μαθήματα που δεν έχω καμιά διάθεση να μάθω;"

Ashleigh Brilliant, Βρετανός σκιτσογράφος & γνωμικογράφος

  • 1893 - Εγκαινιάζεται η Διώρυγα της Κορίνθου.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2