Ποιες είναι οι ένοχες φαντασιώσεις του κάθε ζωδίου

Αναρωτιέσαι ποιες είναι οι φαντασιώσεις του συντρόφου σου; Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα.
Ποιες είναι οι ένοχες φαντασιώσεις του κάθε ζωδίου

Κριός

Σου αρέσει να σε πνίγουν. Είναι στον χαρακτήρα σου να είσαι ριψοκίνδυνος και δεν σου αρέσει η ρουτίνα. Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να κρατάς τη σχέση ενδιαφέρουσα από το να προσθέσεις λίγο πνίξιμο; Δεν εκφράζεις αυτήν την επιθυμία από τη στιγμή που δεν είναι και τόσο δημοφιλής. Θέλεις πρώτα να σιγουρευτείς ότι ο σύντροφός σου ενδιαφέρεται για τέτοιες περιπτύξεις πριν του αποκαλύψεις τα θέλω σου.

Ταύρος

Θέλεις να σου λένε τι να κάνεις. Ενώ συνήθως είσαι το αφεντικό, εδώ συμβαίνει το αντίθετο. Σου αρέσουν όλα να γίνονται με τον τρόπο σου και μόνο με αυτόν. Εκτός φυσικά, όταν πρόκειται για τις προσωπικές σου στιγμές. Σου αρέσει να σου λέει ο σύντροφός σου τι θέλει, τι του αρέσει να του κάνεις και ακριβώς πώς σε θέλει να το κάνεις. Σου αρέσει ακόμη και αυτή η παράγραφος επειδή σου λέω τι σ’ αρέσει.

Δίδυμοι

Σεξ σε περίεργα μέρη. Παραδείγματος χάριν, σε μέρη που δεν θα ήθελες να σε πιάσουν, όπως το πατρικό σου σπίτι, σε ένα πάρτυ, στο μπάνιο ενός μπαρ κλπ. Η απαγορευμένη φύση αυτών των περιβαλλόντων η υπόθεση του να σε πιάσουν, είναι εξαιρετικά ερεθιστικό για εσένα. Όσο πιο πιθανό να μη γλιτώσεις, τόσο το καλύτερο.

Καρκίνος

Σκληρό σεξ. Ενώ φαίνεσαι αθώος και στοργικός, θέλεις σεξ χωρίς συναίσθημα. Σκληρό, γρήγορο και βρώμικο, είναι για εσένα ό,τι καλύτερο. Δεν θα το ζητήσεις ποτέ, όμως. Θέλεις λίγο να σε καλοπιάσουν για βγεις από το καβούκι σου.

Λέων

Μελετημένα προκαταρκτικά. Σε ερεθίζει απίστευτα όταν ο σύντροφός σου παίρνει το χρόνο του και σε προετοιμάζει κατάλληλα πριν την σεξουαλική πράξη. Σου αρέσει όταν κάποιος που σχετίζεσαι ερωτικά, μαθαίνει όλα εκείνα τα σωστά σημεία και πότε να τα χρησιμοποιήσει. Όταν το σεξ προσεγγίζεται με αυτόν τον τρόπο για εσένα, αποφεύγεις να ξεκινήσεις την σεξουαλική πράξη, γιατί το ευχαριστιέσαι απίστευτα.

Παρθένος

Σου αρέσει να σε δένουν. Σου αρέσει να παραδίδεις τον έλεγχο στο σύντροφό σου. Είτε αυτό είναι χειροπέδες, είτε ακόμη και το δέσιμο με μία γραβάτα. Σου αρέσει να ανακαλύπτει ο άλλος τι είναι αυτό που σε ανάβει.

Ζυγός

Τριολέ. Ενώ είσαι άτομο της ισορροπίας, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το σεξ μεταξύ τριών ανθρώπων. Σου αρέσει αυτή η δυναμική και το βρίσκεις πολύ ερεθιστικό και συναρπαστικό. Κάποιες φορές, υπάρχει το στοιχείο του ανταγωνισμού, αλλά είσαι εντάξει με αυτό. Για την ακρίβεια, με τον ανταγωνισμό είναι ακόμα καλύτερα.

Σκορπιός

Σου αρέσει να σου επιβάλλονται. Συνήθως σου αρέσει εσύ να επιβάλλεσαι, να προκαλείς και να έχεις τον έλεγχο. Ο σύντροφός σου θες να είναι το παιχνιδάκι σου που απαντά σε κάθε επιθυμία που σου έρχεται. Ωστόσο, δεν είναι μυστικό ότι σου αρέσει να έχεις το έλεγχο. Αυτό που είναι όμως μυστικό, είναι ότι θες καμιά φορά να αλλάζουν οι ρόλοι και να γίνεσαι εσύ το αντικείμενο επιβολής.

Τοξότης

Παιχνιδιάρικο. Δεν φοβάσαι να πειραματιστείς και δύσκολα θα πεις όχι σε ένα sex toy. Είναι περιπετειώδες και περίεργο και εντελώς στα γούστα σου. Θεωρείς ότι είναι μια εμπειρία που σε φέρνει πιο κοντά με το άλλο άτομο.

Αιγόκερως

Σου αρέσει να σε επαινούν. Όταν ξέρεις ότι ευχαριστείς τον σύντροφό σου τόσο πολύ, που θέλει να σε κάνει θεό/-ά, νιώθεις την απόλυτη ικανοποίηση. Θα αγκομαχά ο σύντροφός σου και θα είναι σαν να αγκομαχάς εσύ.

Υδροχόος

Θες πρώτα να ερεθιστεί ο άλλος/-η. Στο σεξ, ξυπνάει ο αλτρουιστής μέσα σου. Θέλεις να ευχαριστείς πρώτα τον άλλο. Θες, ρε παιδί μου, να μην έχεις εκκρεμότητες μέχρι να φτάσεις στη δική σου ικανοποίηση.

Ιχθύες

Να είσαι από πάνω. Σα γλυκός και ευγενικός Ιχθύς που είσαι, δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από το είσαι από πάνω και να έχεις τον έλεγχο. Σου αρέσει πολύ να έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις φάτσα-κάρτα το σύντροφό σου, τι αισθάνεται και αν αποδίδεις.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v