Πότε λένε τα άστρα ότι θα παντρευτείς

Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου; Πάλιωσε αυτό το ρητό.
Πότε λένε τα άστρα ότι θα παντρευτείς

Κριός
O αυθορμητισμός και η ανάγκη για περιπέτεια αυτού του ζωδίου τον οδηγεί σε γρήγορες αποφάσεις. Τι πιο περιπετειώδες από το να παντρευτείς στα είκοσι σου; Ο Κριός είναι πιθανότατα ο φίλος σου, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο κρυφά και στο αποκάλυψε στο δεύτερο γάμο του.

Ταύρος
Το ζώδιο αυτό τα κάνει όλα σωστά. Έχει πρόγραμμα. Ο γάμος θα γίνει σε μία εκκλησία που θα αρέσει στη νύφη, θα βολεύει το πάρκινγκ και το ζευγάρι θα είναι γύρω στα 29 με 31. Οποιαδήποτε απόκλιση απαγορεύεται, έχει και ένα πλάνο να ακολουθήσει.

Δίδυμοι
Τα διδυμάκια είναι γνωστά για τον ενθουσιασμό τους με οτιδήποτε περνάει στο διάβα τους. Γι ‘ αυτό δεν έχουν ένα μεγάλο έρωτα, έχουν 3-4. Όταν όμως βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο….θα είναι γύρω στα 20 και μέχρι να το πάρουν απόφαση θα έχουν πάει 25. Γιατί είναι και λίγο οκνηροί.

Καρκίνος
Το ζώδιο που περνάει το μεγαλύτερο ζόρι στα ερωτικά του. Κάνει τις πρώτες του σχέσεις, τα δίνει όλα, “εδώ είμαστε, πάμε να παντρευτούμε σε ένα ξωκλήσι στη Μακρόνησο”, δεν προλαβαίνει να περάσει ένας μήνας και έρχεται η πρώτη ερωτική απογοήτευση. Άντε μετά να ξαναεμπιστευτούν κάποιον ώστε να πάρουν την απόφαση να παντρευτούν. Επειδή όμως είναι καρκινάκια, θα το βρουν τον τρόπο και θα είναι γύρω στα 32-33.

Λέων
Ο λεοντόκαρδος. Δηλαδή θαρραλέος. Και αγαπησιάρης. Με τέτοια χαρακτηριστικά, δεν είναι δύσκολο να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ένα λιονταράκι θα παντρευτεί βιαστικά. Μπορεί να είναι στα 20, μπορεί να είναι στα 30, μπορεί και να είναι στα 40. Βεβαίως, επειδή είναι και της οικογένειας θα αρχίσει να ψάχνεται από τα 20.

Παρθένος
Ο Παρθένος έχει κι αυτός πρόγραμμα, αλλά διαφορετικό. Είναι εργατικά και έξυπνα ζώδια και ξέρουν να εκμεταλλεύονται αυτήν τους την ιδιότητα, γι’ αυτό δεν θα παντρευτούν από παρόρμηση. Πρέπει να τελειώσουν πρώτα τη σχολή τους, να δουλέψουν, να πάρουν προαγωγή και μετά έχουν χρόνο να σκεφτούν για παντρειές. Αν έχετε ταίρι Παρθένο, σκεφτείτε τα κουφέτα μετά τα 35 του, ίσως και γύρω στα 40.

Ζυγός
Ο Ζυγός ερωτεύεται με πάθος. Και το πάθος τον χτυπάει μπαμ και κάτω. Για να δει αν ταιριάζει με το έτερον ήμισυ, τον ενδιαφέρουν δύο πράγματα, το εμφανισιακό και οι πομπώδεις δηλώσεις αγάπης. Αν είσαι με ένα Ζυγό, μπορείς να περιμένεις την πρώτη πρόταση γάμου, μετά τις δύο εβδομάδες σχέσης. Υπολογίζουμε ότι αυτό συμβαίνει στα 23-24.

Σκορπιός
Καλά, σώθηκες. Πεισματάρηδες και παθιασμένοι, περιμένουν τον αληθινό έρωτα για να παντρευτούν. Τώρα πώς αντιλαμβάνονται οι Σκορπιοί τον αληθινό έρωτα; Κάπως σαν τη φήμη για τον πίνακα της Μόνα Λίζα. Ότι ο αληθινός είναι κάπου καλά κρυμένος, αλλά δεν ξέρουμε πού. Ο Σκορπιός θα παντρευτεί γύρω στα τέλη της 4ης δεκαετίας με αρχές 5ης, όχι γιατί “βρήκε τον αληθινό έρωτα”, αλλά γιατί φοβάται μη μείνει μόνος.

Τοξότης
Μέσα στη βλακεία που τους διακατέχει, τους χαρακτηρίζει και μία αυτογνωσία. Ξέρουν ότι είναι παραπάνω ανώριμοι από τους υπόλοιπους και ότι πολλές φορές μπορεί να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό τους, οπότε προσπαθούν να το καθυστερήσουν τα στέφανα όσο το δυνατόν περισσότερο. Και καλά κάνουν γιατί οι προσδοκίες που έχουν στα είκοσι είναι τόσο λάθος. Τελικά, παντρεύονται γύρω στα 35.

Αιγόκερως
Τι περιμένεις να διαβάσεις Αιγόκερε; Για να παντρευτείς, πρέπει να έχεις αγοράσει το δικό σου σπίτι, να έχεις ήδη οικογενειακό αυτοκίνητο, να έχεις γίνει ήδη διευθυντής του τμήματος σου, να έχεις πάρει 6 νταν στο καράτε και ο σύντροφός σου να πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Αυτό, με πρόχειρους υπολογισμούς, θα γίνει γύρω στα 42-43.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πρέπει να έχει πρώτα ανέβει στον πύργο του Άιφελ, στο Μπιγκ Μπεν κτλ. Θέλει να βρει έναν άνθρωπο να τον ακολουθεί σε κάθε καινούρια του περιπέτεια. Με απλά λόγια, θέλει να βρει κάποιον που θα τον αντέχει. Αυτό θα συμβεί εκεί στη μέση των 30.

Ιχθείς
Πάλι καλά, μέσα στην φούσκα τους, υπάρχει και λίγο ένστικτο. Μπορεί για δέκα λεπτά να τους κάνεις πρόταση γάμου και να πετάνε στα ουράνια, αλλά θα πουν “’’ωπα, σαλάγα τα πρόβατα”. Και αν όπου πρόβατα, βάλεις συναισθήματα, θα βγάλει νόημα η παραπάνω πρόταση. Παντρεύεται εκεί στα τέλη των 20.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v