Με τι ζηλεύουν τα ζώδια;

Πόσο ζηλεύουν και γιατί ζηλεύουν τα ζώδια; Πώς διαχειρίζονται τη ζήλειά τους;
 

Με τι ζηλεύουν τα ζώδια;

Κριός
Έχεις προσέξει ότι ο Κριός τσεκάρει και τους άνδρες και τις γυναίκες; Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή είναι bi, αλλά και επειδή δεν αντέχει το γεγονός να υπάρχουν πιο όμορφοι άνθρωποι τριγύρω του. Είναι λίγο ρηχός με αυτά, τι να κάνουμε;

Ταύρος
Αν δεν θέλεις να σου κόψει το λαρύγγι ο Ταύρος, μην του κλέψεις την παράσταση. Όταν διηγείται μία ιστορία θέλει να έχει τα βλέμματα καρφωμένα πάνω του και το χειρότερό του είναι να τον διακόψει κάποιος.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο ζηλεύει πάρα πολύ αλλά είναι πολύ περήφανο για να το δείξει. Όταν το δείξει θα είναι πλέον αργά και θα του γυρίσει μπούμερανγκ. Οπότε μην ανησυχείς, σπάνια χάνει κανείς το δίκιο του με τον Δίδυμο γιατί το χάνει ο ίδιος με τα νεύρα του. Θα αρχίσει να ζηλεύει όταν νιώσει ότι σταματάς να τον εκτιμάς και δείχνεις στο πρόσωπο κάποιου άλλου εκτίμηση. Ενώ εσύ μπορεί απλά να τον πειράζεις.

Καρκίνος
Είναι λιγάκι θύμα του καταναλωτισμού ο Καρκίνος. Σε σημείο που μπορεί να παραγγέλνει πράγματα κρυφά μόνο και μόνο για να μην τον κράξεις. Όταν έρχεσαι εσύ γεμάτος καμάρι και του επιδεικνύεις το καινούριο σου κινητό, μην περιμένεις να μην γίνει καταπράσινος από τη ζήλεια.

Λέων
Δεν τον ενδιαφέρει να είναι ο πιο ωραίος στο δωμάτιο, αλλά θέλει να είναι ο πιο γοητευτικός. Το λιοντάρι με αυτή την ιδιοσυγκρασία το μόνο που δεν μπορεί να ανεχτεί είναι να πάρει ο σύντροφός του τα μάτια από πάνω του. Δεν μπορεί καν να συλλάβει την ιδέα ότι ο σύντροφός του μπορεί να ξεχαστεί και να κοιτάξει άλλον άνθρωπο.

Παρθένος
Ουσιαστικά, τρέφεται από την ζήλεια ο Παρθένος. Δεν έχει σαφείς λόγους να ζηλέψει, μπορεί να ζηλέψει για τα πάντα. Είναι αυτός ο τύπος που θα του δείξεις κάτι που θέλεις να αγοράσεις, θα βγάλει ολόκληρο λόγο για το γιατί δεν πρέπει να το αγοράσεις και μετά από δύο-τρεις ημέρες θα τον δεις να το κρατάει.

Ζυγός
Το σκεπτικό του Ζυγού μοιάζει αρκετά με αυτό του Παρθένου. Και ο Ζυγός ζηλεύει τους πάντες και τα πάντα, αλλά για άλλους λόγους. Ο Ζυγός δεν αντέχει στην ιδέα να θεωρείται κάποιος άλλος καλύτερος του, έτσι προσβάλλει τους άλλους για να φανεί ο ίδιος. Η διαφορά του με τον Παρθένο είναι ότι ξέρει για ποιον λόγο ζηλεύει.

Σκορπιός
Θα ζηλέψει αν διαπιστώσει ότι είσαι πιο κουλ και μυστήριος τύπος από εκείνον. Αν δεν είχε αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν θα γοήτευε ποτέ και κανέναν γιατί είναι υπερβολικά σαδιστής. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν ζηλέψει θα σε κάνει να νιώσεις ένα ποταπό σκουλήκι.

Τοξότης
Γενικά δεν μπορείς να πεις ότι ο Τοξότης ζηλεύει. Δεν πολυκαταλαβαίνει τι θα πει ζήλεια, δεν ξέρει βασικά πώς είναι σαν συναίσθημα. Τις μόνες φορές που νιώθει ψήγματα ζήλειας είναι όταν ξέρεις παραπάνω πράγματα από εκείνον. Δεν πρέπει να ξέρεις παραπάνω πράγματα από τον φιλομαθή Τοξότη.

 

Αιγόκερως
Τι εννοείς με τι ζηλεύει ο Αιγόκερως; Όταν είσαι οπουδήποτε καλύτερος από αυτόν. Κυρίως στη δουλειά βέβαια.

 


Υδροχόος
Η ζήλεια είναι υπερεκτιμημένη, θα σου πει ένας Υδροχόος. Θεωρεί ότι είναι ένα πρωτόγονο συναίσθημα που ο άνθρωπος θα έπρεπε να έχει αφήσει πίσω μαζί με τον homo neanderthal. Δεν νιώθει ζήλεια, αλλά του αρέσει να την προκαλεί στα υπόλοιπα μικρά ανθρωπάκια. Μπορεί να μας χειριστεί σαν μαριονέτες.

Ιχθείς
Ακόμη ένα ζώδιο που ζηλεύει τα πάντα –αλλά είναι το τελευταίο. Μπορεί να ζηλέψει με την εξυπνάδα του άλλου, την εμφάνισή του, την ερωτική του ζωή. Πιστεύει ότι η μοίρα του έχει παίξει άσχημα παιχνίδια και του στερεί όλα αυτά που έχουν οι άλλοι. Ακόμη και όταν τα έχει όλα, θα βρει κάτι να ζηλέψει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v