Το πιο ερωτικό σημείο του κάθε ζωδίου

Κάθε ζώδιο έχει το ευαίσθητο σημείο του, εκεί που καίγεται πολύ και θέλει να νιώσει το φιλί.
 

Το πιο ερωτικό σημείο του κάθε ζωδίου

Κριός
Το ευαίσθητο σημείο του Κριού είναι το κεφάλι του. Χαϊδέψτε το κεφάλι του Κριού και δεν θα αργήσει να ανατριχιάσει. Το χάιδεμα δεν θα αργήσει να γίνει σέξι ανακάτεμα.

Ταύρος
Το πιο αισθησιακό ζώδιο του κύκλου, έχει μία όχι και τόσο εμφανή ερωτογενής ζώνη, το λαιμουδάκι του. Λίγη γλώσσα ή μερικά φιλάκια στο λαιμό του Ταύρου θα τον φέρουν στο αμήν. Προσοχή μην έχετε γυαλικά τριγύρω.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος, το αλλοπρόσαλλο ζώδιο του κύκλου, θέλει πολλά αγγίγματα στα χέρια, σαν ερωτίλος που είναι. Βάλτε τα χεράκια σας και πετάξτε έξω τα ματάκια σας. Κουνήστε και το μικρό του δαχτυλάκι. Παίξτε του τα δάχτυλα. Γίνετε του χεριού του. Στο χέρι του είναι, και στο δικό σου. Αν είναι φίλος/-η αποφύγετε τις χειραψίες.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θέλει έντονες καταστάσεις. Μπορεί να είναι ρομαντικό ζώδιο, αλλά στο κρεβάτι θέλει δυνατή κατάσταση. Αν θέλετε να τον κάνετε τούρμπο, ασχοληθείτε με το στήθος του και τις ρώγες του. Χάιδευε κι ας είν’ και ρώγες.

Λέων
Μην ξεχνάμε ότι το λιοντάρι είναι στην ίδια οικογένεια με τη γάτα. Και τι ευχαριστιέται η γάτα περισσότερο; Ένα ωραίο χάιδεμα στη ράχη της. Ψιθύρισε λοιπόν μερικές σέξι κουβεντούλες πίσω από την πλάτη του και κάνε ένα μασαζάκι, αν θες να ανάψεις τα αίματα.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ο κυβερνήτης του σημείου γύρω από την κοιλιά. Όσο αστείο και αν σας ακούγεται αυτό, ο σοφός λαός λέει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Πριν πάει ο νους σας στο φαΐ, σκεφτείτε να φιλήσετε την περιοχή και να την αγγίζετε όσο βρίσκεστε στα προκαταρκτικά. Προσοχή, αν δεν θέλετε να φτάσει η κοιλιά στο στόμα.

Ζυγός
Οι αγαπημένες ερωτογενείς ζώνες του Ζυγού είναι χαμηλά στη μέση και κάτω από τη μέση, στους γλουτούς. Γίνε λοιπόν και εσύ λίγο κωλόπαιδο. Αφού τα θέλει ο κώλος του.
Γίνε το μεταξωτό βρακί που θέλει ο μεταξωτός του κώλος. Στρώσε τον κώλο σου και ασχολήσου με τον δικό του. Αυτά.

Σκορπιός
Σώμα του φτιαγμένο από πηλό, κάνει ό,τι θέλει στο μυαλό. Το πιο σέξι και ερωτικό ζώδιο ανάβει όπου και να το αγγίξεις, αρκεί το άγγιγμα να είναι ερωτικό και γεμάτο υποσχέσεις.

Τοξότης
Φτυσ’ τα μπούτια του, ξεκάθαρα. Παίξε με το μυαλό του, χαϊδεύοντας τα μέρη γύρω από το επίμαχο σημείο, δηλαδή τους γοφούς του. Τρελαίνεται με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα πας εκεί που θέλει να πας, αφού τον βασανίσεις με την περιμετρική επαφή. Όταν δηλαδή το γυροφέρνεις.

Αιγόκερως
Αν ασχοληθείς με τα πόδια του Αιγόκερου, θα του βάλεις τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Συνόδεψε τα προκαταρκτικά με χάιδεμα στα πόδια, βάλε τα πόδια της στους ώμους σου. Στο κρεβάτι ο Αιγόκερως δεν έχει μυαλό, έχει πόδια.

Υδροχόος
Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Στον Υδροχόο αρέσει να τον αγγίζεις στις γάμπες. Πριν το βάλεις στα πόδια, σκέψου εναλλακτικούς τρόπους ενασχόλησης με τις γάμπες του. Δάγκωσε τες, δέσε τους αστράγαλους του, ποτέ δεν ξέρεις, κάποιο βίτσιο θα σου βγει και εσένα.

Ιχθείς
Άσ’τον να πάει ξυπόλητος στα αγκάθια, γιατί αυτό θέλει. Είναι υποτακτικός και του αρέσει να ασχολείσαι με τις πατούσες του. Μάθε λίγα πραγματάκια για τους πατουσεφετιχιστές και δεν θα την πατήσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v