Τι κάνει κάθε ζώδιο τον Αύγουστο;

Σε γενικές γραμμές, όλοι υποφέρουν τον Αύγουστο. Αλλά με ποιον συγκεκριμένο τρόπο υποφέρει το δικό σου ζώδιο;
 


Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δεν κουνιέται φύλλο. Όλα υπολειτουργούν, τα πάντα κινούνται πιο αργά – μαζί και οι ζωές μας – και σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι είναι ένας μήνας που όλοι υποφέρουμε. Αλλά με ποιον συγκεκριμένο τρόπο υποφέρουν τα ζώδια; Και μήπως υπάρχουν κάποιοι τυχεροί που την περνάνε μια χαρά;

Κριός
Ο Κριός κάνει έρευνα αγοράς για τα νέα χόμπι που θα ξεκινήσει από φθινόπωρο, επειδή τα περσινά τα έχει ήδη βαρεθεί—άσε που γνώρισε ήδη τους πάντες και χρειάζεται να γνωρίζει νέο κόσμο ανά έξι μήνες.

Ταύρος
Ο Ταύρος τρώει. Και τι άλλο να κάνει; Κάθεται στο σπίτι του, δεν ενοχλεί κανέναν και απολαμβάνει τα φρουτάκια του, όπως κάθε αξιοπρεπές ζώδιο της Γης θα έπρεπε να κάνει.

Δίδυμοι
Υποφέρουν γιατί λείπουν όλοι και ξαφνικά βρέθηκε χωρίς παρέα—καμία από τις εφτά του παρέες, για την ακρίβεια. Και οι Δίδυμοι δεν πρόκειται να βγουν από το σπίτι μόνοι τους.

Καρκίνος
Κάνει υπομονή. Τώρα, το αν ο Καρκίνος να κάνει υπομονή είναι μόνιμο mood και δεν έχει αλλάξει τίποτα τον Αύγουστο, το αφήνουμε στην δική σου αντίληψη για τους Καρκίνους.

Λέων
Εκνευρίζεται επειδή δεν γουστάρει καθόλου την αδράνεια—πόσο μάλλον στον μήνα που έχει γενέθλια και θα έπρεπε όλοι να ασχολούνται μαζί του. Γενικά, ο Αύγουστος είναι ο σταυρός που πρέπει να κουβαλά κάθε χρόνο ο Λέοντας.

Παρθένος
Ο Παρθένος κάνει διακοπές αυτή τη στιγμή και δεν τον αφορά τίποτα, πόσο μάλλον τι πιστεύουμε εμείς ότι κάνει μέσα στον Αύγουστο.

Ζυγός
Περνάει όλη μέρα στο Tinder, ψάχνοντας νέο κόσμο, ή έστω τουρίστες. Δε βρίσκει τίποτα και καταθλίβεται.

Σκορπιός
Τρολάρει τον Ζυγό στο Tinder και περνάει υπέροχα. Αλλά γύρω στον Δεκαπενταύγουστο που η φασούλα στην πόλη είναι πολύ νεκρή, ίσως και να κάνει σεξ με τον Ζυγό.

Τοξότης
Αποκτά ολόσωμο μαύρισμα στη Γαύδο. Τον ζηλεύουμε.

Αιγόκερως
Θα έλεγε κανείς ότι πήζει ακόμα στο γραφείο. Αν ρωτήσεις τον ίδιο, θα σου πει ότι με όλο τον κόσμο να λείπει σε άδειες, είναι η πρώτη φορά φέτος που επιτέλους καταφέρνει να βγάλει λίγη δουλειά ανενόχλητος.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι πιο στεγνός κι απ’ τη Σαχάρα τον Αύγουστο—από κάθε πιθανή άποψη, αλλά ειδικά δημιουργικά.

Ιχθείς
Φροντίζει τον εαυτό του, επειδή ξέρει πως το self-care είναι σημαντικό. Κι ας πιστεύει ότι self-care = αλόγιστο ξόδεμα σε ντελίβερι και εσώρουχα που θα φορέσει μία φορά.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v