Τι σεξ κάνει το κάθε ζώδιο;

Κοιτάμε μέσα από την κλειδαρότρυπα των ζωδίων, και βλέπουμε τι τους αρέσει περισσότερο να κάνουν στο κρεβάτι…
 


Κριός
Ο Κριός γουστάρει τα πράγματα να κυλούν γρήγορα. Δεν θα κάτσει να δώσει υπερβολικά πολλή σημασία, και τον ενδιαφέρει να ικανοποιήσει και να ικανοποιηθεί. Ίσως το μόνο ζώδιο που πραγματικά δεν θα είχε και θέμα αν έλειπαν τα προκαταρκτικά.

Ταύρος
Ο Ταύρος, από την άλλη, θα προτιμούσε να κάνει μόνο προκαταρκτικά. Του αρέσει να παίρνει τον χρόνο του, και αυτό σημαίνει πως οι παρτενέρ του στο κρεβάτι έχουν να περιμένουν πολλή, και αργή απόλαυση.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι, όπως φανερώνει και το όνομα του ζωδίου, ζουν ανάμεσα σε δύο άκρα. Από την μία, είναι ικανοί να μην αλλάξουν στάση καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ και να παραμείνουν στο ιεραποστολικό. Από την άλλη, μπορεί να τους βγουν τα βίτσια και να ζητάνε προστυχόλογα.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος μπορεί να έχει την φήμη του γλυκούλη, αλλά κατά βάθος είναι πολύ σεξουαλικό ζώδιο, με αρκετά βίτσια. Τα παιχνίδια κυριαρχίας είναι κάτι που θέλει να έχει συχνά στο μενού, όπως και λίγο πιο BDSM καταστάσεις.

Λέων
Ο Λέοντας δικαιολογεί την φήμη του, και του αρέσει να το κάνει μπροστά από καθρέφτη. Άλλωστε, αν δεν θαυμάζεις τον εαυτό σου και πόσο καλά κάνεις σεξ, γιατί να κάνεις καν σεξ;

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι από τα ζώδια που δεν προδίδουν στην αληθινή τους ζωή πόσο βρώμικα μπορούν να γίνουν στο σεξ. Του αρέσει το άγριο σεξ. Και όταν λέμε «αρέσει», εννοούμε «θα μπορούσε να κάνει αποκλειστικά άγριο σεξ και θα ήταν εντάξει μ’ αυτό».

Ζυγός
Ο Ζυγός δεν θέλει να βιάζεται, και του αρέσει να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Εξερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή το σώμα των παρτενέρ του και δεν σταματάει μέχρι και οι δύο να μην μπορούν πλέον να ανασάνουν.

Σκορπιός
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που δεν έχει αποτύχει ποτέ, μα ποτέ, στο στοματικό, αυτό το ζώδιο είναι ο Σκορπιός, και δεν θα περιγράψουμε περισσότερο.

Τοξότης
Θέλει να κάνει σεξ με άτομα που καταλαβαίνουν από πειραματισμό. Είναι σαν να πάσχει από διάσπαση προσοχής πάνω στο σεξ και θέλει συνέχεια να αλλάζει στάσεις και να δοκιμάζει καινούρια πράγματα.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως τρελαίνεται να προσφέρει ευχαρίστηση, που σημαίνει ότι θα δοκιμάσει τα πάντα που θα του προτείνουν οι παρτενέρ του. Είναι απίστευτα προσαρμοστικός, αλλά καθόλου διαδικαστικός· ο Αιγόκερως είναι απλά φύτουκλας, ακόμα και στο σεξ.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος χρειάζεται λίγο ακραίες καταστάσεις για να τον τρελάνεις. Δημόσιο σεξ, πολύ φωναχτό σεξ… Αυτές είναι ιδέες που δύσκολα θα σου αρνηθεί. Το καλό που σου θέλουμε, όμως, να μην επαναλαμβάνεσαι. Θα τον κάνεις να βαρεθεί τραγικά.

Ιχθείς
Αυτό το ζώδιο θέλει ρομαντισμό. Θέλει σεξ κάτω από τα σεντόνια, μακρόσυρτα φιλιά, θα τολμήσουμε να πούμε, μάλιστα, πως θέλει και εκδηλώσεις αγάπης πάνω στο σεξ. Εντάξει, ίσως αυτό να ήταν υπερβολή. Αλλά όχι και τόσο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v