ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι βοηθά κάθε ζώδιο να προοδεύσει;

Πώς προοδεύει κάθε ζώδιο και τι είναι αυτό που τον βοηθά πραγματικά να προχωρήσει στη ζωή του;
 


Κριός

Ο Κριός δεν έχει καμία πρόθεση να μείνει στάσιμος ή, χειρότερα, να πέσει σε τέλμα. Απλά δεν μπορεί να αποδεχτεί μία κατάσταση η οποία είναι αρνητική για τον ίδιο και ό,τι δεν του ταιριάζει. Με λίγα λόγια η πρόοδος έρχεται φυσικά στον Κριό και δεν χρειάζεται να βοηθήσει κάπως τον εαυτό του.

Ταύρος

Κι εσύ κι εμείς έχουμε ακούσει ότι ο Ταύρος είναι ένα εξαιρετικά ισχυρογνώμον ζώδιο. Κι όμως, αυτό δουλεύει για τον ίδιο όταν έχει μια καλή ιδέα· αυτήν την ιδέα που θα τον κάνει να πετύχει τους στόχους του.

Αφοσιωμένος και ακλόνητος, ο Ταύρος θα φέρει εις πέρας οτιδήποτε για το οποίο νιώθει παθιασμένος. Τίποτα δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο αν θέλει οπωσδήποτε να το πετύχει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος εξελίσσεται αργά, αλλά σταθερά. Δυστυχώς όμως είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο να ελέγξει την πρόοδό του: ξεκινά και σταματά αρκετά εύκολα.

Από την άλλη, έχει μεγάλα όνειρα και έχει όραμα για τον ίδιο. Έχει υψηλές προσδοκίες για την εξέλιξή του, παρ’ όλα αυτά βάζει φρένο στον εαυτό του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν παίρνει αποφάσεις, δεν τις αλλάζει. Ανακαλύπτει τι είναι αυτό που δουλεύει για εκείνον και μένει σταθερός στο σχέδιό του –είναι και το μόνο σκέλος στη ζωή του στο οποίο είναι ανελέητος.

Για να εξελιχθεί ο Καρκίνος θα πατήσει επί πτωμάτων, αν χρειαστεί. Φταίει που είναι τόσο αφοσιωμένος στους στόχους του.

Λέων

Ο Λέων σε γενικές γραμμές, είναι ένα αρκετά ευγενικό ζώδιο. Αυτό του το χαρακτηριστικό είναι κι αυτό που τον βοηθά να κάνει βελτιωθεί, αν και κάποιες φορές του κόβει τη φόρα η ιδέα ότι ο κόσμος θα παρεξηγήσει τις προθέσεις του.

Πρόοδος για τον Λέοντα σημαίνει να έχει τη δυνατότητα να τους κάνει όλους χαρούμενους.

Παρθένος

Όταν ο Παρθένος προσπαθεί να συγκρατήσει μέσα στο κεφάλι του αυτά που σκέφτεται, τότε είναι που πάει μπροστά στη ζωή του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι του Παρθένου του αρέσει να στάζει δηλητήριο· η γλώσσα του τσακίζει κόκκαλα, κάτι που προκύπτει από το γεγονός ότι δεν φιλτράρει τις σκέψεις του.

Ωστόσο, ο Παρθένος αρέσκεται στο να εξελίσσεται μέσω της συμπεριφοράς του· δεν καταλαβαίνει όμως ότι εξελίσσεται περισσότερο όταν προσέχει τι λέει.

Ζυγός

Ο Ζυγός αναζητά την ισορροπία και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει γαλήνια η ψυχή του. Για να το πετύχει αυτό θα κάνει ότι θέλουν οι αγαπημένοι του και επιδιώξει τη σταθερότητα.

Νιώθει ότι εξελίσσεται διαρκώς και ότι η πρόοδος είναι στη φύση του. Παρ’ όλο που ξέρει ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχει τους στόχους του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μοναχικός καβαλάρης, κάτι που είναι σούπερ ενδιαφέρον. Όταν πρόκειται να φροντίσει τον εαυτό του είναι ο πρώτος που θα παραδεχτεί ότι το χρειάζεται και αν θέλει να εξελιχθεί το πρώτο που θα σκεφτεί είναι ότι αυτό που χρειάζεται είναι ένα διάλειμμα.

Τοξότης

Όσο ο Τοξότης είναι μακριά από το κλεινόν άστυ, νιώθει ευτυχισμένος. Εξέλιξη για τον Τοξότη σημαίνει να εξερευνεί τον κόσμο· με τον δικό του τρόπο.

Είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις, αλλά αυτό που προτιμά είναι να κάνει την ενδοσκόπησή του.

Αιγόκερως

Η πρόοδος είναι το δεύτερο όνομα του Αιγόκερου και κάτι πολύ απλό για τον ίδιο. Θέλεις να εξελιχθείς; Τότε πρέπει να δουλέψεις. Αν προσπαθείς σκληρά, τότε κάνεις το σωστό. Σε διαφορετική περίπτωση σπαταλάς τον χρόνο σου· έτσι θα σου έλεγε ο Αιγόκερως.

Υδροχόος

Πρόοδος για τον Υδροχόο σημαίνει να αποσύρεται από τα κοινά. Όχι οποιαδήποτε κοινά, από εκείνες τις μικροκοινωνίες που έχουν μάθει να προσαρμόζεται. Αυτό που χρειάζεται πραγματικά για να εξελιχθεί είναι χρόνος για τον εαυτό του.

Ιχθείς

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ιχθύς για να εξελιχθεί, είναι να βρει τον ρυθμό του. Ο διαλογισμός, η χαλάρωση αλλά και η άσκηση είναι απαραίτητες για την καθημερινότητα του Ιχθύ.

Ο Ιχθύς προοδεύει όταν νιώθει ότι μπορεί να τα προλάβει όλα.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η δύναμή σου είναι απλώς κάτι τυχαίο που οφείλεται στην αδυναμία των άλλων."

Joseph Conrad, 1857-1924, Βρετανοπολωνός συγγραφέας

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2