Ποια αθηναϊκή παραλία είσαι, βάσει ζωδίου

Ποια αθηναϊκή παραλία σου ταιριάζει ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ζωδίου σου; Εμείς θα σου πούμε, κι εσύ τρέχα για βουτιές.

Κριός – ΚΑΠΕ

Ήταν μυστικό και μαθεύτηκε. Που σημαίνει ότι εδώ και κάποια χρόνια πλέον γίνεται φάση, και ο Κριός αποκλείεται να μην είναι εκεί που γίνεται η φάση. Μάλιστα, έχει και μια μικρούλα, μυστική παραλία γυμνιστών, κάτι που σίγουρα ταιριάζει με την φύση του ζωδίου αυτού.

Ταύρος – Αστέρας Βουλιαγμένης

Το πιο κυριλέ ζώδιο δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο κυριλέ παραλία. Η ζωή στον Αστέρα είναι άνετη, ό,τι ακριβώς δηλαδή χρειάζεται και ο Ταύρος για να είναι ευτυχισμένος.

Δίδυμοι – Παραλία Σουνίου

Είναι τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. Είναι το δέος του ναού. Είναι και ο αρκετός κόσμος που μαζεύει, που δεν την κάνει με τίποτα “κρυφή” παραλία. Οι Δίδυμοι θέλουν να τα έχουν όλα, και η παραλία Σουνίου τα προσφέρει όλα.

Καρκίνος – Ερωτοσπηλιά Πόρτο Ράφτη

Λέγεται Ερωτοσπηλιά. Χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί ταιριάζει γάντι στο πιο ρομαντικούλι ζώδιο;

Λέων – Ψάθα

Ο κόσμος την λατρεύει και την επισκέπτεται με μανία. Και όπου υπάρχει πολύς κόσμος, θα δεις κι έναν Λέοντα, με το στήθος φουσκωμένο. Και πιθανότατα με speedo.

Παρθένος – Θυμάρι

Και κοντά είναι, και ρηχή είναι, και αμμουδιά έχει. Ο Παρθένος πάει στην θάλασσα για να ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ. Το Θυμάρι είναι μακράν από τις πιο χαλαρωτικές παραλίες, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις την ανοησία του υπόλοιπου κόσμου. Αυτού που δεν είναι δίπλα σου, έστω, μιας και Ιούνιο και Σεπτέμβριο πρέπει να πας καθημερινή για… σχεδόν μοναχικές βουτιές.

Ζυγός – Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Τρελή φασούλα με κόσμο και πετσέτες απλωμένες στα βράχια και μουσικές και χαμός. Ο Ζυγός δεν γίνεται να λείπει από εδώ, μια μυστήρια δύναμη τον τραβάει προς την παραλία αυτή.

Σκορπιός – Χαμολιά

Βραχάκια. Ηρεμία. Γυμνισμός. Ο Σκορπιός εδώ θα νιώσει στο στοιχείο του.

Τοξότης – Αλθέα

Είναι ακόμα λιγάκι άγνωστη (λιγάκι, οκέι), έχει σκαλάκια να κατεβείς για την απαραίτητη αίσθηση light περιπέτειας, έχει και λιγοστή σκιά επειδή ο Τοξότης γουστάρει τις δυσκολίες. Όπως γουστάρει και να επιβραβεύεται με διάφανα νερά.

Αιγόκερως – Μικρό Καβούρι

Κοντά στην πόλη (επειδή οι Αιγόκεροι συνήθως είναι πολύ κουρασμένοι για μεγάλα ταξίδια), καθαρή θάλασσα, άμμος και αίσθηση ότι μπήκες σε μια φούσκα για λίγη ώρα. Αρκετά διάφανη φούσκα, να φαίνεται η πόλη από πίσω, οι Αιγόκεροι επίσης δεν βγαίνουν ποτέ off.

Υδροχόος – Πεύκα Σχοινιά

Είναι παραλία αλλά δεν μοιάζει παραλία. Έχει άπειρα δέντρα. Άπειρη άπλα που σημαίνει γωνιές με άπειρη ησυχία. Αλλά επίσης είναι από τις πιο “είμαι μακριά από τον πολιτισμό” παραλίες της Αθήνας. Ό,τι πρέπει για τον ιδιαίτερο Υδροχόο δηλαδή.

Ιχθείς – Προσήλι

Μακριά, αλλά οι Ιχθείς την θέλουν την ταλαιπώρια τους. Και μετά θα κάτσουν να πλατσουρίσουν σε κρυστάλλινα νερά και να αναρωτηθούν γιατί η ζωή τους δεν είναι κάθε μέρα τόσο χαρούμενη και ξέγνοιαστη.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v