Πώς τα ζώδια γίνονται ενοχλητικά όταν μεθούν

Όλα τα ζώδια γίνονται ενοχλητικά όποτε τα τσούζουν. Ωστόσο, το καθένα έχει τον τρόπο του να σπάσει νεύρα.
Πώς τα ζώδια γίνονται ενοχλητικά όταν μεθούν

Κριός

Όποτε μεθάς γίνεσαι εριστικός. Γίνεσαι απότομος και θρασύς. Όχι δεν είσαι αυθόρμητος, περιπετειώδης και ειλικρινής όπως νομίζεις. Άσε που κανέναν δεν ενδιαφέρει να διαφωνήσει για το αν τα τραγούδια του Sin Boy είναι ποιοτικά.

Ταύρος

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποια συνθήκη όπου δε θέλεις να αράξεις. Βγαίνεις, πίνεις, μετά από δύο ποτηράκια αρχίζεις να χασμουριέσαι και όσο περισσότερο πίνεις, τόσο περισσότερο γκρινιάζεις. Και είναι ενοχλητική η γκρίνια Ταύρε.

Δίδυμοι

Η υπευθυνότητα είναι το άλλο σου όνομα, απλώς σου το λένε με σατιρική διάθεση. Πιέζεις τους πάντες να πιουν κι άλλο για να φτάσουν στο δικό σου επίπεδο μέθης. Γίνεσαι τόσο πιεστικός που τους ζητάς να δηλώσουν ασθένεια στη δουλειά τους.

Καρκίνος

Κλαις. Από στεναχώρια; Από τα γέλια; Από ενθουσιασμό; Το θέμα είναι ότι οι κάνουλες ανοίγουν και δεν κλείνουν με τίποτα. Τουλάχιστον πιες νερό, τόσο δάκρυ και αλκοόλ προκαλούν αφυδάτωση.

Λέων

Γίνεσαι αυτός ο ενοχλητικός θαμώνας που θέλει να φλερτάρει οπωσδήποτε με ό,τι κινείται στο μπαρ/κλαμπ στο οποίο βρίσκεσαι. Δεν ξέρουμε αν ο λόγος είναι ότι θέλεις πράγματι να φλερτάρεις ή να περιαυτολογήσεις και σε κάποιον άλλο εκτός των φίλων σου.

Παρθένος

Ενώ είσαι άνθρωπος με πρόγραμμα και τα έχεις όλα στα κουτάκια σου, όταν μεθάς γίνεσαι κάτι άλλο. Τα κουτάκια (με τις μ****ς) ανοίγουν και λες ό,τι κακό και αγενές σου έρχεται στο μυαλό. Το μετανιώνεις, προσπαθείς να το φτιάξεις, αλλά κάθε φορά γίνεται χειρότερο.

Ζυγός

Νοσταλγός του παρελθόντος γίνεσαι και αρχίζεις όλες σου τις κουβέντες με ένα «Θυμάσαι τότε που…» και κλείνεις με «…Αχ, ωραίες εποχές». Ακόμη και σε αυτόν τον φίλο/η που προσπαθεί να κάνει eye contact.

Σκορπιός

Έχεις πολύ πάθος μέσα σου, αλλά δεν είσαι και πολύ εξωστρεφής. Όταν πίνεις το πάθος διογκώνεται και κάποια στιγμή εκρήγνυται. Σε όλους. Ξεστομίζεις το «σ’ αγαπώ ρε φίλε» ακόμη και στον μπάρμαν στον οποίο λες απλώς «γεια».

Τοξότης

Είσαι αυτός ο άνθρωπος που την επόμενη ημέρα της εξόδου θα αποφύγει το κινητό όπως θα αποφύγει την μυρωδιά της τεκίλας. Ξέρεις γιατί; Γιατί ντρέπεσαι να αντικρύσεις αυτά που έστειλες, πόσταρες και έκανες στόρι.

Αιγόκερως

Μιλάς δυνατά. Γελάς δυνατά. Προσπαθείς να το παίξεις σέξι. Θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα, με όχι και τόσο ωραίο τρόπο. Και μετά λιποθυμάς.

Υδροχόος

Ενώ δεν είσαι γενικά ενθουσιώδης, επειδή ξενερώνεις με τον ενθουσιασμό, τον θεωρείς υπερεκτιμημένο συναίσθημα, όταν μεθάς φτάνεις στο άλλο άκρο. Ξεστομίζεις ό,τι ιδέα σου κατέβει στο κεφάλι και την επόμενη προσπαθείς να ακυρώσεις άρον άρον το πάρτι με θέμα «Εκδικητές» το οποίο κανόνισες. Σπίτι σου. Για το ερχόμενο Σάββατο. Και είναι ήδη Σάββατο.

Ιχθείς

Εσύ περισσότερο ενοχλείς τον εαυτό σου, παρά τους άλλους. Όποτε μεθάς πολύ, κινδυνεύει το σημαντικό τρίπτυχο: κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι. Κι αυτό είναι κουραστικό όταν συμβαίνει συχνά. Εσύ το συνήθισες, οι φίλοι σου όμως όχι. Ούτε τη γκρίνια σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v