Πώς τα καταφέρνει το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού

Όλα τα ζώδια φλερτάρουν, με το καθένα να έχει διαφορετικά αδύνατα και δυνατά σημεία.

Κριός

Το πιο τολμηρό ζώδιο, αυτό που δε φοβάται να πάρει ρίσκα, όλοι ξέρουμε ότι είναι ο Κριός. Γι’ αυτό και είναι άριστος στις πρώτες κινήσεις. Θα στείλει το πρώτο μήνυμα, θα διεκδικήσει το πρώτο φιλί, ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει το άτομο που του αρέσει.

Ταύρος

Το ατού του Ταύρου είναι αδιαμφισβήτητα η ηρεμία του. Εύλογα θα απορήσεις «και πώς βοηθά η ηρεμία στο πρώτο ραντεβού»; Είσαι σοβαρός; Την ηρεμία ακολουθεί η ψυχραιμία και πάντα χρειάζεται τουλάχιστον ένας από τους δύο να μην είναι νευρικός στο πρώτο ραντεβού.

Δίδυμοι

Όταν ο Δίδυμος είναι άκεφος δε θέλεις καν να βρίσκεται στο οπτικό σου πεδίο. Όταν όμως είναι κοινωνικός είναι η καλύτερη συντροφιά. Σε ένα ραντεβού, θα κάτσει στωικά να ακούσει ό,τι έχει άλλος να του πει, κάνοντας τον να νιώσει άνετα.

Καρκίνος

Αυτό που κάνει ο Καρκίνος, αν και είναι λίγο ύπουλο, είναι σούπερ αποτελεσματικό. Σε ένα ραντεβού θα κάνει αυτόν που τον συνοδεύει να νιώσει ότι είναι το μοναδικό άτομο στο δωμάτιο. Είναι ρομαντικός ο άτιμος.

Λέων

Ο Λέων έχει την μεταφυσική ιδιότητα να γδύνει τον άλλο με τα μάτια του. Μην πάει ο νους στου στο πονηρό. Αντιλαμβάνεται, χωρίς κόπο, τι κρύβεται πίσω από το όμορφο προσωπείο του ατόμου με το οποίο έχει βγει. Κι ενώ νιώθει όμορφα ευάλωτο, ο Λέων αρπάζει την ευκαιρία.

Παρθένος

Η πρώτη εντύπωση λένε ότι είναι καθοριστική. Και ο είμαισεόλατέλειος Παρθένος θα φροντίσει η πρώτη εντύπωση που θα δώσει να είναι αψεγάδιαστη. Θα εμφανισθεί με on point ντύσιμο, περπάτημα με αυτοπεποίθηση και αφοπλιστικό χαμόγελο.

Ζυγός

Έτσι κοινωνικός και διπλωμάτης που είναι ο Ζυγός, αλλά και συνάμα ευγενικός, θα κερδίσει το ραντεβού του χωρίς πολύ κόπο. Αυτά που θα πει, θα είναι τόσο στοχευμένα, που θα κάνουν τον άλλο να ανοιχτεί και να μοιραστεί μαζί του απόκρυφα μυστικά.

Σκορπιός

Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι σε κάθε ραντεβού επικρατεί αμηχανία. Όχι όμως σε ένα ραντεβού με τον Σκορπιό. Ο Σκορπιός ξέρει πώς να κάνει τον άλλο να γελάσει και γενικά να σπάσει τον πάγο.

Τοξότης

Κοίταξε να δεις: ο Τοξότης δεν έχει ένα συγκεκριμένο ταλέντο στο φλερτ. Ο Τοξότης είναι το φλερτ σε ζώδιο. Ξέρει τι κομπλιμέντα να κάνει έτσι ώστε να κάνει τον άλλο να νιώσει ελκυστικός.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως παρά το κρύο του χαρακτήρα του, όταν το ραντεβού το παίρνει σαν πρόκληση. Προετοιμάζεται σαν να πήγαινε σε παρουσίαση, σκέφτεται θέματα για συζήτηση, και με τον τρόπο του κάνει το ραντεβού σούπερ ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ξέρει πώς να αποπροσανατολίσει το ραντεβού του με άκυρη πλην ενδιαφέρουσα θεματολογία, έτσι ώστε να φανεί ψαγμένος και ψαρωτικός. Έχει στρατηγική ο Υδροχόος.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς φλερτάρει χωρίς να το καταλαβαίνει, και τα ραντεβού είναι από τις λίγες στιγμές στη ζωή του που γίνεται περιπετειώδης. Λίγο το φλερτ του, λίγο οι ενδιαφέρουσες ιδέες που έχει, δημιουργούν στον άλλο ωραίες εντυπώσεις.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v