Ποιο τέλειο σπίτι σου ταιριάζει, βάσει ζωδίου

Αν είχαμε μερικά εκατομμύρια παραπάνω, τότε λογικά θα μέναμε εκεί. Εσύ όμως που θα έμενες, βάσει του ζωδίου σου;
Ποιο τέλειο σπίτι σου ταιριάζει, βάσει ζωδίου

Κριός

Κοίτα αυτό το αριστούργημα, Κριέ. Έχει τα πάντα. Και δείχνει το στάτους που έχεις στην κοινωνία. Δουλεύεις σκληρά, και θέλεις να φαίνεται, άρα αυτό το σπίτι είναι φτιαγμένο από τους κόπους σου. Απόλαυσέ το!

Ταύρος

Οι Ταύροι θέλουν δύο πράγματα: άνεση και χλιδή. Και ένα τέτοιο σπίτι μας φαίνεται βγαλμένο από τα όνειρά σου, Ταύρε, δεν θα πούμε ψέματα.

Δίδυμοι

Απλά και μόνο λόγω του πόσο γκράντε είναι το όλο εγχείρημα. Βλέπεις ακόμα και το υπόγειο γκαράζ. Οι Δίδυμοι είναι σούπερ δημοφιλείς και δεν ντρέπονται την πολυτέλεια, και αυτό το σπίτι το αποδεικνύει.

Καρκίνος

Τι θες, Καρκίνε; Ένα πανέμορφο σπίτι μακριά από την βαβούρα και την κακεντρέχεια του κόσμου θες. Ε, εμείς σου το βρήκαμε!

Λέων

Τώρα, θα μπορούσαμε να δώσουμε άλλο σπίτι στο πιο “Κοιτάξτε με!” ζώδιο; Όχι. Μόνο τζάμι, παντού τζάμι, και μέσα από το τζάμι η τέλεια εικόνα μιας τέλειας ζωής. Μην ανησυχείς, έχει και υπόγειο.

Παρθένος

Επειδή μας μοιάζει σαν κάτι που θα έμενε ένας Παρθένος, όχι τίποτα άλλο. Αλλά ναι, δεν πιστεύουμε ότι κανένα άλλο ζώδιο δεν θα άντεχε εκεί μέσα—ούτε το πόση καθαριότητα θα χρειαζόταν αυτό το κτήνος.

Ζυγός

Κοίτα τα πολλά του επίπεδα τι ωραία που ισορροπούν το ένα πάνω στο άλλο. Έτσι θέλεις να είναι η ζωή σου, Ζυγέ. Και πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να μένουμε σε ένα σπίτι που να αντικατοπτρίζει τις αξίες μας.

Σκορπιός

Είσαι ζώδιο του νερού. Επίσης είσαι σέξι. Και αυτή η υπόγεια πισίνα που πιάνει όλο τον όροφο είναι ο ορισμός του Σκορπιού. Εκεί, επίσης, μπορείς να καταστρώνεις όλα τα δαιμόνιά σου σχέδια.

Τοξότης

Πού είναι; Μες στην μέση του πουθενά είναι, επειδή θέλεις περιπέτεια. Και δεν είναι και τόσο πολυτελές, επειδή δεν θα μένεις πολύ εκεί. Το ξέρουμε ότι θες μια δική σου γωνιά, αλλά επίσης ξέρουμε ότι δεν σε ενδιαφέρουν και τόσο οι χλίδες εσένα.

Αιγόκερως

Κοίτα το. Απλά κοίτα το και πες μας ότι αυτό το σπίτι δεν είναι Αιγόκερως. Ναι, τα σπίτια έχουν ζώδιο, και αυτό το σπίτι είναι Αιγόκερως. Στιβαρό και αξιόπιστο.

Υδροχόος

Και μόνο η τεχνολογία που χρειάζεται για να τρέχει νερό από την κορυφή, είναι αρκετή για να κάνει τον Υδροχόο να ενθουσιαστεί. Το τρεχούμενο νερό, επίσης, θα του θυμίζει συνεχώς ποιος είναι.

Ιχθείς

Είναι μεγάλο και φανταχτερό. Μοιάζει σαν σπίτι που θα έβλεπες σε σειρά με πλούσιους. Και ο Ιχθείς έχει ανάγκη να ζει σε ένα τέτοιο σπίτι, επειδή είναι το μόνο σπίτι στο οποίο θα μπορεί χωρίς ενοχές να πετάει πιάτα από το παράθυρο όποτε έχει νεύρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v