Τι κάνουν τα ζώδια όταν μπαίνει φθινόπωρο;

Πώς υποδέχονται τα ζώδια το φθινόπωρο; Με ανάγκη για κάποια αλλαγή, με γκρίνια (προφανώς) και με νέες υπαρξιακές απορίες (προφανέστατα).
Τι κάνουν τα ζώδια όταν μπαίνει φθινόπωρο;

Κάθε φορά που τελειώνει το καλοκαίρι, τα ζώδια βρίσκονται σε μια μικρή αναταραχή. Νέα εποχή, νέος εαυτός—ή, έστω, νέα προσπάθεια να τα βρουν με τον εαυτό τους. Ευτυχώς, όμως, το φθινόπωρο είναι μια εποχή που μας αγαπάει όλους πολύ, κάπως βρίσκουμε όλοι την ηρεμία μας. Και κάπως έτσι προσπαθούν να την βρουν και τα δώδεκα ζώδια.

Κριός
Ψάχνει για νέα χόμπι. Δε μπορεί να κάτσει στον κ#λο του, του έχει μείνει το σύνδρομο της νέας σχολικής χρονιάς, οπότε ψάχνει στο ίντερνετ καινούρια σεμινάρια και μαθήματα ζωγραφικής σε προσφορά. Το πρόγραμμά του είναι κλεισμένο 24/7 και δύσκολα θα τον βρεις αυτήν την περίοδο.

Ταύρος
Κι ο Ταύρος νιώθει μια ανάγκη για αλλαγή, αλλά δεν θα τον βγάλεις κι απ’ το σπίτι του. Αντ’ αυτού, αλλάζει θέση στα έπιπλα—βασικά, θα το κάνει μια-δυο (και τρεις) φορές μέσα στον μήνα, κάθε φορά ελπίζοντας να νιώσει πως επιτέλους η ζωή του μπήκε σε πρόγραμμα. Επίσης, ξεκινάει διατροφή. Μπορείς ελεύθερα να τοποθετήσεις εισαγωγικά είτε στο ξεκινάει, είτε στο διατροφή, άδικο δεν θα ‘χεις.

Δίδυμοι
Χαίρεται που επιστρέφει κόσμος από τις διακοπές, γιατί δεν είχε με ποιον να βγει. Χαίρεται που επιστρέφουν οι φοιτητές στην πόλη, γιατί τους χρησιμοποιεί για να μαθαίνει πού γίνονται τα καλά πάρτι (και για μεταμεσονύκτια φασώματα). Χαίρεται γενικά, αυτό το ζώδιο περνάει υπέροχα.

Καρκίνος
Παίρνει μια βδομάδα off από τα πάντα, επειδή η καλοκαιρινή περίοδος ήταν ένα μακρύ σερί από γάμους άλλων, μια εβδομάδα διακοπές με το αίσθημα (που, κατά τα λεγόμενά του, «θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει καλύτερα») και μετά πίσω στους γάμους. Ασ’ τον να ηρεμήσει λίγο η ψυχούλα του, το ‘χει ανάγκη.

Λέων
Βιώνει hangover από το καλοκαίρι. Όχι αναγκαστικά επειδή το έζησε με παρτάρισμα κάθε βράδυ—πόσο μάλλον. Οι Λέοντες, δεν ξεχνάμε, πάντα φαίνονται πολύ πιο party animals απ’ ό,τι είναι. Στην πραγματικότητα, αυτό που χρειάζεται είναι να σταματήσει να έχει επαφή με οποιον- και οτιδήποτε για λίγο καιρό. Μέχρι τον Νοέμβριο, ας πούμε.

Παρθένος
Είναι ο μήνας του, προφανώς και περνάει τέλεια. Προφανώς και το δείχνει, προφανώς και θα πούμε την κλισεδιά ότι κάνει γενική στο σπίτι. Όλοι μας κάνουμε, ο Παρθένος είναι ο μόνος που το κάνει αποτελεσματικά και δεν ξεχνάει, επίσης, να σφουγγαρίσει.

Ζυγός
Αλλάζει τα χαβανέζικα πουκάμισά του με μπίζνες πουκάμισα, αφήνει την τεκίλα και πιάνει το ουίσκι. Και είναι έτοιμος, αυτό χρειαζόταν μόνο. Το mood του Ζυγού δεν αλλάζει με τις εποχές, είναι σταθερό.

Σκορπιός
Γκρινιάζει γιατί είναι πάλι πήχτρα το μετρό και δεν μπορεί να κυκλοφορεί σαν άνθρωπος, αλλά περνάει όλο τον χρόνο του στο μετρό κάνοντας υπερβολικά προφανές eye-f#cking με τυχαίο κόσμο.

Τοξότης
Πετάει τη σκούφια του που είναι πάλι πήχτρα το μετρό και θα μπορεί να κάνει απενοχοποιημένα eye-f#cking με τυχαίο κόσμο. Γι’ αυτά ζουν οι Τοξότες της πόλης.

Αιγόκερως
Τίποτα δεν έχει αλλάξει, επειδή το καλοκαίρι για τους Αιγόκερους είναι απλά μια εποχή. Ακόμα κι αν πάρουν άδεια, ακόμα κι αν κάνουν τα μπανάκια τους, οι Αιγόκεροι βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για κάποιο meeting που θα σκάσει από το πουθενά. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή, το φθινόπωρο μάς επιβεβαιώνουν λίγο-πολύ ότι, ναι, οι Αιγόκεροι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του ανθρώπινου πολιτισμού.

Υδροχόος
Νιώθει ένα γενικευμένο στρες παντού γύρω του, και παντού μέσα του και επειδή ο Υδροχόος σιχαίνεται το στρες, θα το αντιμετωπίσει με αλκοόλ. Ή με ό,τι άλλο προτιμά, είναι ευρύ το φάσμα των εργαλείων που έχουν οι Υδροχόοι για να κάψουν φλάτζα και να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους κάπου πριν τα Χριστούγεννα—που θα ξυπνήσουν επειδή θα τους ενοχλήσει η μυρωδιά της εμπορευματοποίησης και θα έχουν πράγματα να πουν.

Ιχθείς
Ψάχνει νέους τρόπους να βγάλει λεφτά από την τέχνη του, επειδή ξόδεψε όλες τις οικονομίες του το καλοκαίρι κάνοντας ελεύθερο. Πώς σκ#τά ξόδεψε τόσα λεφτά αφού έκανε ελεύθερο, σε ακούμε να ρωτάς. Δεν ξέρουμε. Ποτέ δεν ξέρουμε πού πηγαίνουν τα λεφτά των Ιχθύων, και η απάντηση μπορεί να είναι πιο σκληρή απ’ όσο αντέχουμε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v