Πώς είναι τα ζώδια όταν βγαίνουν έξω;

Ποιος γίνεται κουρούμπελο, ποιος μαζεύει τα σπασμένα και ποιος δεν περνάει καθόλου (μα καθόλου) καλά;
Πώς είναι τα ζώδια όταν βγαίνουν έξω;

Είναι καλοκαίρι. Έχεις βγει σε ένα μπαρ, σε μια πλατεία, σε ένα πάρτι. Δεν έχει σημασία πού. Σημασία έχουν οι άνθρωποι που βλέπεις γύρω σου, και πόσες γνώσεις έχεις για να τους κατατάξεις σε μικρά κουτάκια με αστρολογικά σύμβολα πάνω, βάσει γενικευμένων παρατηρήσεων και μοτίβων συμπεριφοράς. Και αυτές είναι γνώσεις που θα σου μεταφέρουμε αμέσως.

Κριός
Δεν ήθελε να βγει. Οι φίλοι του τον έπεισαν (δηλαδή του είπαν να βγει έξω, κι εκείνος απάντησε αμέσως “Ναι”). Και μόλις βγει έξω, θα τα σπάσει όλα, θα μιλήσει στους πάντες και θα προσπαθήσει να γνωρίσει όσο περισσότερα καινούρια άτομα γίνεται.

Ταύρος
Ο Ταύρος θα προσπαθήσει να αποφύγει την έξοδο. Άλλωστε δεν αντέχει την ζέστη. Αλλά θα τον πείσουν, είτε οι φίλοι του, είτε το check-in που είδε από το γκομενάκι στο Instagram. Θα προτιμήσει κάτι χαλαρό, που σημαίνει ότι θα τον δεις στο μπαρ να φαίνεται λίγο μίζερος.

Δίδυμοι
Πού είναι; Σίγουρα δεν είναι εδώ, αλλά ήταν δέκα λεπτά πριν. (Σεξ. Έχει πάει να κάνει κάτι σχετικό με σεξ, αφήστε τον ήσυχο.)

Καρκίνος
Περίμενε κανείς από τον Καρκίνο να γίνει ΧΑΛΙΑ; Χάλια όμως, έχει πιεί κι εμείς δεν ξέρουμε τι, και δεν ξέρουμε τώρα πώς να το διαχειριστούμε, επειδή ειλικρινά δεν τον έχουμε ξαναδεί σε τέτοια κατάσταση. Η σημαντική ερώτηση (στην οποία αδυνατεί να απαντήσει αυτή τη στιγμή) είναι: πίνει επειδή ήθελε να ξεσκάσει, ή επειδή τα πράγματα πάνε πάαααρα πολύ άσχημα;

Λέων
Έχεις δει εκείνα τα άτομα που μεθάνε εύκολα και μετά όλοι ξαφνικά είναι οι νέοι κολλητοί τους; Ο Λέοντας είναι αυτό. Ο θεός να τον έχει καλά, αυτόν και την απλή ψυχούλα του.

Παρθένος
Ας μην έχουμε αυταπάτες ότι ο Παρθένος περνάει καλά “με την παρέα του”, ή “χορεύοντας” ή ό,τι άλλο κλισέ κάνουν οι νέοι. Ο Παρθένος είναι ο τύπος που σου γεμίζει το ποτήρι όταν το βλέπει να αδειάζει, για να γελάει μετά με τα χάλια σου. (Οκέι, θα σε πάει σπίτι με το αυτοκίνητο μετά, δωσ’ του το ελεύθερο.)

Ζυγός
Αυτή η παράγραφος διαγράφτηκε επειδή ένας μεθυσμένος Ζυγός έριξε “κατά λάθος” το ποτό του πάνω της και τώρα κάνει, ελπίζουμε ασφαλές, σεξ μαζί της στην τουαλέτα.

Σκορπιός
Δεν. Περνάει. Καθόλου. Καλά. Και αυτό συμβαίνει επειδή θα προτιμούσε να είναι κάπου αλλού, κάπου με λιγότερο κόσμο, με καλύτερη μουσική. Οι Σκορπιοί δεν γουστάρουν την φασαρία, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι εδώ επειδή τους έφεραν.

Τοξότης
Ο Τοξότης δεν είναι μεθυσμένος. Το ορκίζεται. Όχι, αλήθεια, μα το θεο ρε παιδκια, ειναιο καλα, σταματηστε βνα τον ρωτατ ετι εχει παθςει. ΓΚΑΡΣΟΝ! ΑΣΕ ΜΕ ΕΙΠΑ!;

Αιγόκερως
Όλοι έχουμε εκείνον τον φίλο που πίνει περισσότερο από όλους, αλλά δεν μεθάει ποτέ και έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Αυτός ο φίλος είναι ο Αιγόκερως.

Υδροχόος
Όπως και οι Δίδυμοι, ο Υδροχόος δεν βρίσκεται στο οπτικό μας πεδίο αυτή τη στιγμή. Σε αντίθεση με τους Διδύμους, μάλλον δεν είναι και ο ίδιος σίγουρος πού βρίσκεται. Ξανά, σε αντίθεση με τον Δίδυμο, θα ακούσεις νέα του το επόμενο πρωί, επειδή 9 στις 10 του έχει συμβεί κάτι σουρεάλ—στο οποίο αυτόπτης μάρτυρας ήταν μόνο ο ίδιος.

Ιχθείς
ΛΟΛ έχει κάτσει στο σπίτι χωρίς καθόλου ντροπή και κοροϊδεύει όλους τους αποπάνω. Κάποιος έπρεπε να είναι ο ώριμος της υπόθεσης εδώ πέρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v