Οι πιο σκοτεινές πτυχές σου, ανάλογα με το ζώδιο σου

Τα άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα, κάθε ζωδίου. Λαϊκιστί, τι μας τη σπάει στο κάθε ζώδιο.
Οι πιο σκοτεινές πτυχές σου, ανάλογα με το ζώδιο σου

Κριός

 

Ο Κριός είναι ο πιο παρορμητικός και ανυπόμονος σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Παίρνει τις αποφάσεις του με βάση το συναίσθημα και όχι την λογική. Αυτό συνήθως τον μπλέκει σε καταστάσεις που δεν θα ήθελε και ο αυθορμητισμός του τείνει να γίνει απεχθής. Ο Κριός είναι ανώριμος και εγκωκεντρικός. Το χειρότερο: Αν μία ιδέα δεν είναι δική του, δεν θα συμφωνήσει ποτέ.

 

Ταύρος

 

Ο Ταυρός είναι υλιστής. Είναι εθισμένος με το να παίρνει αυτό που θέλει, ακριβώς όταν το θέλει. Είναι εξαιρετικά επίμονος και μπορεί να γίνει υπερβολικά άπληστος. Ο Ταύρος είναι αυτός ο τύπος στην παρέα, που θέλει να έχει το τελευταίο Iphone και εκείνα τα καινούρια παπούτσια που φιγουράρουν παντού. Μερικές φορές, το πιστεύουν πραγματικά, ότι τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία.

 

Δίδυμοι

 

Ο Δίδυμος είναι γνωστός για το σύνδρομο που έχει, αυτό των πολλαπλών προσωπικοτήτων. Έχει ποικίλα ενδιαφέροντα, στα οποία, φυσικά, πρέπει να είναι πάντα ο καλύτερος. Ο Δίδυμος είναι εκνευριστικά φλύαρος και θα είναι ευτύχημα αν σταυρώσεις κουβέντα μαζί του. Απολαμβάνει να καυχιέται για τα επιτεύγματά του και να μιλάει για τον εαυτό του, προσθέτοντας πάντα λίγο δράμα (μην νομίζεις ότι είναι και καμιά ψωνάρα). Ο Δίδυμος είναι και λίγο αλαζόνας. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

 

Καρκίνος

 

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, εξαιρετικά ευαίσθητος. Έχει την τάση να αισθάνεται τα πράγματα πολύ πιο βαθιά από ό,τι οι άλλοι, οπότε αλλάζει διάθεση για πλάκα. Ο Καρκίνος είναι πολύ δειλός και δύσκολα θα τον βγάλεις από την καλοπέραση και το καβούκι του. Θα του πεις "Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες", θα σου πει "Όχι φυσικά" και τα ταυτόχρονα θα έχει σκεφτεί εκατό διαφορετικές προσβλητικές απαντήσεις, τις οποίες εννοείται ότι ντρέπεται να σου πει

 

Λέων

 

Ο Λέων χάνεται μέσα στο εγώ του. Ο εαυτός του είναι το χάος και αυτός βουλιάζει μέσα. Τα πάντα έχουν εκείνον επίκεντρο. Απαιτεί προσοχή και θα την έχει. Όποτε θέλει εκείνος. Ο Λέων είναι εξαρτημένος από την προσοχή και ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του. Είναι ο ήλιος του ηλιακού συστήματος και εμείς οι υπόλοιποι, ταπεινοί πλανήτες, κινούμαστε γύρω του.

 

Παρθένος

 

Ο Παρθένος είναι εξαιρετικά επικριτικός και εστιάζει συνεχώς στον "ανταγωνισμό" που μπορεί να έχει από τους άλλους. Είναι τελειομανής και είναι αυτός που μπορεί να βρει τον ψύλλο στα άχυρα. Τείνει να είναι απαισιόδοξος και πιστεύει ότι ο κόσμος καραδοκεί να τον ρίξει. Έχει την τάση να αυτοθυματοποιείται.

Ζυγός

 

Ο Ζυγός είναι αρκετά αναποφάσιστος. Δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από αυτήν τη ζωή. Ούτε από την επόμενη, ούτε από την προηγούμενη. Χρειάζεται το χρόνο που απαιτείται για να φτιαχτεί το μετρό Θεσσαλονίκης ώστε να πάρει αποφάσεις. Μισεί την έκφραση "Κι αν γινόταν αυτό...", θέλει να το έχει υπολογίσει αυτό. Τέλος, θα θυσιαστεί για να διατηρήσει την ευτυχία των άλλων, ακόμη και αν υπονομεύσει ή εγκαταλείψει τις δικές του αξίες.

 

Σκορπιός

 

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και τολμηρός, αλλά, η κακή στάση του παρεμποδίζει το πάθος για τα σχέδια του. Είναι συνεχώς κακοδιάθετος. Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τις κακές του στιγμές και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άσχημα αν αισθανθεί ότι απειλείται ή οτι του επιτίθεσαι. Το οποίο μπορεί απλώς να είναι στο μυαλό του. Μέσα του βράζει όπως κανένας άλλος, αλλά μόλις γίνει η έκρηξη, είναι καλύτερα να την κάνεις με ελαφρά.

 

Τοξότης

 

Ο Τοξότης είναι γνωστός για την εκνευριστική του ειλικρίνεια,. Μερικές φορές αυτό του προκαλεί σοβαρό πρόβλημα. Είναι γνωστός ως ξερόλας και party pooper. Ο Τοξότης είναι πολύ αυτάρεσκος και δεν ξέρει πότε να κλείσει το στόμα του. Άλλες φορές φαίνεται πολύ αγενής και προσβλητικός, χωρίς να το καταλαβαίνει. Να μην έχει ιδέα όμως.

 

Αιγόκερως

 

Ο Αιγόκερως πρέπει να έχει πάντοτε τον έλεγχο, άρα και τον τελευταίο λόγο. Δεν πηγαίνει με τα νερά σου. Πρέπει να πας εσύ με τα δικά του. Μερικές φορές χρησιμοποιεί άλλους για να επωφεληθεί ο ίδιος, απολαμβάνοντας τη συμμετοχή σε μικρά κουτσομπολιά. Επιπλέον, είναι γνωστός για την ξινίλα που έχει σε οποιάδηποτε πληροφορία και συνήθως θέτει τις δικές του ανάγκες σε πρώτη μοίρα, εις βάρος των άλλων, χωρίς να το συνειδητοποιεί.

 

Υδροχόος

 

Ο Υδροχόος μπορέι να σε κρίνει μέσα σε χρόνο dt. Σχηματίζει άποψη για τη φάση σου, και, αν τη σχηματίσει, δεν μπορεί να την αλλάξει. Ξοδεύει πολύ χρόνο στο "overthinking" και απολαμβάνει να απομακρύνεται από τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι γνωστός για τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τα λόγια σοφίας, αλλά σπάνια τα εφαρμόζει στον εαυτό του.

 

Ιχθύες

 

Ο Ιχθύς δεν έχει την αίσθηση του προσανατολισμού, ούτε στο δρόμο, ούτε στη ζωή, ούτε πουθενά. Του αρέσει να πηγαίνει με τα νερά σου και να ακολουθεί οδηγίες. Βέβαια, αν το κάνει για πολύ, εκνευρίζεται. Είναι πολύ αφελής και κατά λάθος απόμακρος. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις στη ζωή του και δεν είναι ποτέ σίγουρος τι σκατά θέλει, επειδή μπερδεύεται από τα πολλά πράγματα που σκέφτεται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v