Πώς ζουζουνίζει το κάθε ζώδιο;

Ο καθένας έχει τον τρόπο του, ακόμη και στο ζουζούνισμα. Πάρε μία γεύση από το πώς ζουζουνίζει το κάθε ζώδιο.

Κριός

Ο τρόπος που ζουζουνίζει (και σε κάνει να νιώθεις μία μικρή αηδία) είναι μέσω των σόσιαλ. Θα ανεβάσει εκατοντάδες φωτογραφίες με το ίδιο φόντο και διαφορετική γκριμάτσα και φιλί κάθε φορά. Τόσες που θα σταματήσεις να τον ακολουθείς.

Ταύρος

Ο Ταύρος γενικά είναι πολύ στοργικός, δηλαδή ζουζουνίζει γενικά. Όταν έχει ακόμα περισσότερη όρεξη να κάνει γλύκες στο ταίρι του, αγοράζει ασορτί κουπίτσες ή ασορτί πιζάμες. Αυτά που λένε “His” και “Hers”.

Δίδυμοι

Ο ερωτευμένος Δίδυμος επίσης ζουζουνίζει πολύ. Και για να το πετύχει αυτό, θέλει να είναι κοντά με το ταίρι του 24/7. Ακόμη και στο περίπτερο πάει μαζί με τον σύντροφό του. Εννοείται αγκαλίτσα.

Καρκίνος

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο Καρκίνος, τα χέρια του με αυτά του συντρόφου του θα είναι ενωμένα. Έχουν πάει βόλτα στα μαγαζιά; Βρίσκονται στο αυτοκίνητο; Κάνουν σεξ; Όλα χεράκι-χεράκι.

Λέων

Ο Λέων όσο κι αν δεν του φαίνεται ζουζουνίζει με τον χειρότερο τρόπο. Αν δεν τον έχεις δει ποτέ σε σχέση, προετοιμάσου: έχει την τάση να αποκαλεί τον σύντροφό του με προσωνύμιο. Μπορεί να είναι κάτι δικό τους, τορτελίνι μου ας πούμε, αλλά το πιάνεις με τη μία.

Παρθένος

Άλλο ένα εκνευριστικά ρομαντικό ζώδιο που σε κάνει να νιώθεις άβολα όταν ζουζουνίζει. Θα μοιραστεί το ίδιο πιάτο με τον σύντροφό του, θα ταΐσει ο ένας τον άλλον μπροστά σου, σαν να μην υπάρχεις.

Ζυγός

Ο Ζυγός κάνει το άλλο το περίεργο: ολοκληρώνει τη φράση του συντρόφου του, πριν εκείνος –προφανώς- τελειώσει. Επιπλέον έχει και την τάση να μιλάει χρησιμοποιώντας το πρώτο πληθυντικό, αντί για το πρώτο ενικό.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δε ζουζουνίζει, τον ζουζουνίζουν. Όταν όμως το πάρει απόφαση να γίνει γλυκούλης, θα κάνει κάτι γκράντε. Ίσως μία καντάδα, μία πρόταση γάμου ή μία έκπληξη, όπως ένα βραδινό πικνίκ με φόντο τη θάλασσα.

Τοξότης

Ο Τοξότης ζουζουνίζει καθημερινά και αδιάκοπα. Μιλάει σαν νεογέννητο γατάκι όταν απευθύνεται στο ταίρι του και κάποιες φορές ξεχνιέται και μιλάει έτσι και στον υπόλοιπο κόσμο.

Αιγόκερως

Νιώθεις άβολα όταν βρίσκεσαι με τον Αιγόκερω και τον σύντροφό του στο ίδιο μέρος. Ζουζουνίζουν πέραν του δέοντος, σε σημείο που προσβάλλουν τη δημοσία αιδώ.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δε θα ζουζουνίσει όπως ο απλός λαουτζίκος. Θα γράψει σαν άλλος Ελύτης ένα ποίημα για τη Μαρίνα του. Το οποίο πρακτικά για έναν καθημερινό άνθρωπο σημαίνει ότι θα γράψει ένα "σεντόνι" στο facebook γι’ αυτά που νιώθει, συνδυάζοντας το με ένα ψαγμένο ρομαντικό κομμάτι.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς ζουζουνίζει με τον βλέμμα. Θα τον δεις, σε καφετέριες, μπαρ και ακτές να κοιτάζει το ταίρι του σαν να μην υπάρχει κανένας άλλος στο φόντο. Μοιάζει λίγο σαν να έχει πάρει βαρβιτουρικά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v