Τι θα συμβεί στα ζώδια τον Αύγουστο;

Ο Αύγουστος ο μήνας των διακοπών, της ραστώνης και του πάρτυ, κρύβει πολλές εκπλήξεις για κάθε ζώδιο.
Τι θα συμβεί στα ζώδια τον Αύγουστο;

Κριός

Είσαι γνωστός ως ο καινοτόμος του ζωδιακού. Σου αρέσει να εξερευνείς μέρη σαν το παιδάκι που θέλει να γίνει αστροναύτης. Μόλις νιώσεις πως κάτι σε προκαλεί, θέλεις να πέσεις με τα μούτρα, αλλά οι λεπτομέρειες σε κουράζουν.

Στις 10 Αυγούστου, όταν ο Άρης, ο πλανήτης-προστάτης σου, μπαίνει στον Παρθένο, το πιο παραγωγικό ζώδιο, θα πρέπει να πάρεις μία βαθιά ανάσα αν θέλεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Έχεις αυτήν ευκαιρία κάθε δύο χρόνια, και αυτή τη φορά, πρέπει να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε να πετύχεις τους στόχους σου.

Ενώ η λεπτομέρεια, λοιπόν, δεν είναι το φόρτε σου, θα καταφέρεις να το δεις σαν μία καινούρια πρόκληση. Ελπίζουμε.

Ταύρος

Επιτέλους, αυτό που αγαπάς, αυτό που εκτιμάς, και αυτό στο οποίο δίνεις αξία, όλα αυτά που σου δίνουν απόλαυση, έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου ποια είναι. Στις 2 Αυγούστου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης-προστάτης σου, επιστρέφει σε γωνία 26 μοιρών με τον Δίδυμο, εκεί δηλαδή που βρισκόταν πριν γίνει ανάδρομος την 17η του Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι η Αφροδίτη επιτέλους, ολοκληρώνει το τετράμηνο ταξίδι της στον Δίδυμο, το ζώδιο της επικοινωνίας, και νέα ταλέντα στην επικοινωνία φαίνεται να ανατέλλουν.

Στις 7 Αυγούστου, η Αφροδίτη προσεγγίζει τον Καρκίνο, συνεπώς θα νιώσεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο με οικογένεια και κοντινούς φίλους. Ήρθε η ώρα να εξομαλύνεις όποια κατάσταση μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σου σε έχουν ταράξει λιγάκι τον τελευταίο καιρό. Σαν ζώδιο του αέρα, προτιμάς να κρατάς τα πράγματα χαλαρά, οπότε η φάση που επικοινωνείς εις βάθος με τον σύντροφο σου και νιώθεις την ανάγκη του να θέλει περισσότερα, δεν σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχεις βάλει σε προτεραιότητα τις σχέσεις σου, αφού ο Πλούτωνας έχει περάσει στον 7ο οίκο σου, τον οίκο της συντροφικότητας. Ίσως έχεις νιώσει ότι έχεις χάσει τον έλεγχο σε όλη αυτήν τη διαδικασία. Αν νιώθεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε ηρέμησε γιατί μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχεις βρει έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για να συνδεθείς βαθιά με τους ανθρώπους που ενδιαφέρεσαι.

Καρκίνος

Έχεις ανακαλύψει πολλά σχετικά με το πώς θα νιώσεις ασφάλεια, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την εκμεταλλευτείς. Τώρα που ο Κρόνος μεταφέρεται στον Καρκίνο (το οποίο γίνεται κάθε τριάντα χρόνια), νιώθεις περισσότερο κυρίαρχος του εαυτού σου από ποτέ. Ναι, νιώθεις ακόμη και ότι μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου.

Και με την Αφροδίτη να μπαίνει στον 7ο οίκο σου, μπορείς να αγκαλιάσεις επιτέλους την ευαίσθητη πλευρά σου, αυτήν που τόσο αρνείσαι. Οι σχέσεις σου θα σε αναζωογονήσουν, καθώς γύρω στις 13 Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη και ο Ουρανός έρχονται κοντά, ίσως και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Λέων

Αυτός ο μήνας είναι η ευκαιρία σου για να λάμψεις! Είσαι ο μαέστρος του ζωδιακού και ήρθε η ώρα να το αποδείξεις.

Ενστικτωδώς ξέρεις ότι όταν περνάς καλά, η καρδιά σου είναι ανοιχτή στους ανθρώπους. Όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο, ξεχωρίζεις λόγω του τεράστιου χαμόγελου σου. Ήρθε η ώρα να το γιορτάσεις, να γιορτάσεις τη ζωή, ειδικά στις 15 Αυγούστου που έχει νέο φεγγάρι. Όταν έρθει η ώρα να αποφασίσεις από το τι θέλεις από τη νέα σελήνη, κάνες στον εαυτό σου δύο ερωτήσεις: Με κάνει να διασκεδάζω και ταυτόχρονα με βοηθά να εκφράζω περισσότερες πλευρές του εαυτού μου; Αν η απάντηση είναι ένα τεράστιο «ναι», τότε μην το σκέφτεσαι καν. Ό,τι κι αν είναι αυτό…

Παρθένος

Κάποιες φορές νιώθεις ανεπαρκής και πως κάτι δεν κάνεις σωστά, ανεξάρτητα από την προσπάθεια που καταβάλεις. Λοιπόν, αγαπητέ Παρθένε, είσαι ο καλός Σαμαρείτης του ζωδιακού, αλλά τώρα μάλλον αυτό δεν ισχύει.

Πίστεψε ότι έχεις το άγγιγμα του Μίδα, ειδικά μετά τις 10 Αυγούστου, όταν ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου παραμένει στον Παρθένο μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη σου επιτρέπουν να γίνεις και λιγάκι εγωιστής, όσο χρησιμοποιείς αυτήν την αρειανή ενέργεια για να διεκδικήσεις με θάρρος νέους και διασκεδαστικούς τρόπους να είσαι παραγωγικός.

Ζυγός

Η 2η του Αυγούστου είναι μία ξεχωριστή ημέρα για εσένα, αφού η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης σου, επιστρέφει στη θέση που ήταν πριν την ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 18 Μαΐου. {Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο τώρα αυτό που είναι σημαντικό για τις σχέσεις μας, τι μας ευχαριστεί και τι όχι.

Τώρα είναι η ώρα για να καταλάβεις αν οι σχέσεις με τους ανθρώπους σε ανεβάζουν, αλλά κι αν ανεβάζεις κι εσύ τη δική τους ενέργεια. Στις 7 Αυγούστου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει τους Διδύμους, το ζώδιο της επικοινωνίας και στρέφει τα μάτια προς τον ευαίσθητο Καρκίνο.

Οι σχέσεις σου, όποιας φύσεως, θα αποκτήσουν δυνατότερους δεσμούς αυτόν τον μήνα.

Σκορπιός

Παρόλο που ο Πλουτώνιάς δεν μετακινείται μέχρι τις 30 Αυγούστου, θα βρεθείς στη θέση να νιώσεις μία αναζωογόνηση αυτόν τον μήνα. Ήρθε η ώρα να βγεις από τη σπηλιά που έχεις μπει από τις 24 Μαρτίου, όταν ο Πλούτωνας ξεκίνησε να είναι ανάδρομος.

Όσο περνά ο μήνας, θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου ποια είναι διαφορά μεταξύ αληθινής δύναμης και ελέγχου στη σχέση. Επιπλέον, μιας και είχες χρόνο να καταλάβεις ποια είναι τα ταλέντα σου και οι ικανότητες σου, τώρα θα πρέπει να φροντίσεις για την επαγγελματική σου πορεία, μιας και η νέα σελήνη στον Λέοντα ξεκινά στις 15. Επίσης, είναι και η τέλεια περίοδος να ζητήσεις αύξηση ή προαγωγή.

Τοξότης

Είχες πολυάριθμες προκλήσεις αυτόν το χρόνο, Τοξότη, με τον Δία, τον κυρίαρχο πλανήτη σου να βρίσκεται στον Παρθένο, το ζώδιο της αποτελεσματικότητας και παραγωγικότητας. Είσαι αιώνια μαθητής, ο φιλομαθής του ζωδιακού, και πιθανώς έχεις τελειοποιήσει συγκεκριμένες ικανότητες και έχεις μάθει νέες τεχνικές στη δουλειά σου.

Η περιπέτεια για εσένα βρίσκεται τώρα στην λεπτομέρεια. Και με τον Πλούτωνα να μπαίνει στο ζώδιο σου στις 30 του μηνός, είσαι ασταμάτητος. Έχεις μείνει λίγο πίσω στις σχέσεις σου, αλλά η αισιόδοξη φύση σου θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Καρκίνος στον 7ο οίκο σου επιτάσσει να δείξεις τώρα την ευαισθησία σου και τα συναισθήματά σου. Θα σου φανεί λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά θα συνηθίσεις.

Μη το πάρεις σαν υποχρέωση. Και μιας και είσαι άτομο της πειθαρχίας, μπορεί αν χαλαρώσεις να το απολαύσεις κιόλας. Μπορεί στην αρχή να μην νιώσεις άνετα, αλλά αν αφήσεις την γλυκιά σου πλευρά να νικήσει και να φροντίσει τους άλλους, θα βοηθήσεις πολύ τον εαυτό σου.

Με τον νέα σελήνη στον Λέοντα στις 15, θα αποφασίσεις πόσο …σοβαρά θέλεις να δεθείς με τους ανθρώπους γύρω σου.

Υδροχόος

Έχεις συγκεντρωθεί στις σχέσεις αυτόν τον μήνα, επαναστάτη του ζωδιακού. Λογικά, υπάρχουν πολλοί φίλοι που θέλουν την προσοχή σου αυτό τον καιρό.

Η σημαντική ερώτηση είναι τι θέλεις εσύ να εμπνεύσεις στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, μιας και είναι ο κατάλληλος καιρός να εμφυτεύσεις αυτές τις επιθυμίες σου σε αυτές τις σχέσεις, και να καρποφορήσουν.

Αυτό που επιζητούσες τόσο καιρό, η αυθεντικότητα και η μοναδικότητα, επιβάλλουν να κάνεις στην άκρη τον κόσμο και το πώς αντανακλάσαι σ’ αυτόν, όσο περιεργάζεσαι ποιος είσαι πραγματικά. Μόνο τότε θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από τους άλλους.

Ιχθείς

Με τον επεκτατικό αλλά καλοπροαίρετο Δία, τον φύλακα-πλανήτη σου να έχει μεταφερθεί στον 7ο οίκο σου για τον τελευταίο χρόνο, το βάρος έχει πέσει στη σχέση σου με τους ανθρώπους.

Αν έχει πάρει το αυτί σου κάποιο σεμινάριο για σχέσεις, δήλωσε συμμετοχή, γιατί όσο περισσότερο μπορείς να μάθεις για αυτά τα πράγματα που σ’ αρέσουν, τόσο πιο ευτυχισμένος θα είσαι.

Αν μία ρομαντική δέσμευση είναι αυτό που επιθυμείς, ήρθε η ώρα να το κυνηγήσεις. Το σύμπαν σε ακούει και ήρθε η ώρα να ποντάρεις. Τώρα είναι η ώρα να κερδίσεις από αυτά που επένδυες στις σχέσεις τόσον καιρό. Πίστεψε ότι μπορείς να έχεις την σχέση με ανταπόκριση που πάντα ονειρευόσουν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v