Τα ζώδια με τα οποία θα κάνεις αξέχαστο σεξ

Καλό σεξ μπορείς να κάνεις με όλα τα ζώδια. Εξωπραγματικά καλό σεξ, όμως, μόνο με αυτά τα πέντε ζώδια θα κάνεις.

Όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να είμαστε καλοί στο σεξ δυνητικά, άσχετα από οποιαδήποτε παράμετρο. Ο καθένας είναι διαφορετικός και έχει τον τρόπο του, και μερικές φορές γνωρίζεις κόσμο που οι τρόποι σας ταιριάζουν, και τότε το σεξ είναι υπέροχο. Έλα όμως που υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που ο τρόπος τους μπορεί να ταιριάζει με πολύ κόσμου. Ή που γίνονται… χαμαιλέοντες του σεξ και κάθε φορά μπορεί να δεις μια διαφορετική προσωπικότητα δίπλα σου στο κρεβάτι.

Τι ρόλο παίζουν τα άστρα σε όλο αυτό; Μήπως κάποια ζώδια είναι πιο φλογεροί εραστές από τα άλλα;

Ζυγός
Οι Ζυγοί, κατά γενική ομολογία, είναι από τα πιο… εργατικά ζώδια στο σεξ, μιας και πάντα θέλουν να ικανοποιούν τους συντρόφους τους, και είναι πολύ πρόθυμοι να μαθαίνουν πώς λειτουργεί το σώμα του άλλου. Είναι έντονα σεξουαλικοί άνθρωποι και δίνουν πολλή σημασία στο να συμβαίνει το σεξ σωστά και όμορφα.

Κριός
Ο βασιλιάς του ζωδιακού μπορεί να χάνει παρά λίγο τα σκήπτρα στο σεξ από τον Ζυγό, αλλά αυτό δεν τον αφήνει και πολύ πίσω. Για την ακρίβεια, οι Κριοί είναι από τους καλύτερους στο σεξ επειδή είναι τόσο αυθόρμητοι και έτοιμοι για όλα, που μπορείς να πραγματοποιήσεις πολύ ακραίες φαντασιώσεις μαζί τους.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός φημίζεται για το πόσο καλό σεξ κάνει, και οι φήμες δεν είναι ψέμα· η λίμπιντό τους είναι πάντα στο μαξ, και βλέπουν το σεξ σαν μία ένωση σώματος και ψυχής. Δεν τους αρκεί το απλό, σωματικό σεξ (κι ας μπορούν να το κάνουν καλά), θέλουν να νιώθουν πως κάνει σεξ και ο εγκέφαλός τους εκείνη τη στιγμή. Συνεπώς, αν ένας Σκορπιός σε επιλέξει ως σεξουαλικό παρτενέρ, μπορείς να το πάρεις διπλά ως κομπλιμέντο.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι ο απόλυτος χαμαιλέοντας στο κρεβάτι. Μπορούν να προσαρμοστούν και να ικανοποιήσουν τις πιο παράξενες φαντασιώσεις σου, απλά και μόνο επειδή δεν κρίνουν. Είναι πολύ δεκτικοί άνθρωποι και τους αρέσει να βλέπουν το σεξ με έναν κάποιο ρομαντισμό—ακόμα και τις ξεπέτες τους. Ξυπνώντας δίπλα σε έναν Ιχθύ, δεν θα σκεφτείς να βρεις το βρακί σου και να φύγεις, αλλά ότι θέλεις να του φτιάξεις πρωινό.

Υδροχόος
Μερικές φορές, το σεξ μπορεί να είναι περίεργο. Βασικά, σίγουρα θα είναι περίεργο αν το κάνεις με Υδροχόο, το ζώδιο που φημίζεται για το μυαλό του που ίσως να είναι λίγο μπροστά για την εποχή του, ίσως να είναι και εξωγήινο. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι Υδροχόοι και οι εξωγήινες ιδέες που κατεβάζουν πάνω στο σεξ θα είναι από τις πιο ιδιαίτερες και διασκεδαστικές σου εμπειρίες.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v