ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια που θυμώνουν πιο εύκολα

Μερικά ζώδια θυμώνουν πιο εύκολα από τα άλλα. Και αν θυμώσουν, τότε το καλό που σου θέλουμε να τρέξεις να ξεφύγεις.


Δεν θυμώνουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο εύκολα. Μερικοί έχουν τεράστια υπομονή, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους με το παραμικρό. Και, όπως θα περίμενες, το ζώδιο σίγουρα παίζει κάποιον ρόλο και σε αυτό. Ποια είναι αυτά τα ζώδια που δεν το ‘χουν σε τίποτα να θυμώσουν;

Κριός
Το πιο παρορμητικό και επιθετικό ζώδιο, όπως είναι λογικό, μπαίνει πρώτο σε αυτή την λίστα. Οι Κριοί είναι σούπερ ανταγωνιστικοί με τους άλλους ανθρώπους, και δεν τους αρέσει να μην πηγαίνουν τα πράγματα όπως θέλουν. Και αν συμβεί αυτό, θα εκνευριστούν αμέσως και θα ξεσπάσουν, πολλές φορές μιλώντας αρκετά άσχημα. Τα καλά νέα είναι ότι ο θυμός τους σπάνια κρατάει πολύ και αφού τα βγάλουν από μέσα τους, μετά είναι πολύ πιο εύκολο να διαπραγματευτείς μαζί τους.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, που σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε κρίσεις οργής—ειδικά αν απέναντί τους έχουν ένα άτομο που αγαπούν και νιώθουν ότι τους πλήγωσε. Το θέμα είναι πως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος σχετικά με το τι είναι αυτό που πείραξε έναν Καρκίνο, επειδή σπάνια θα εκφραστούν ξεκάθαρα. Προτιμούν να μουτρώνουν και να πετάνε μπηχτές από το να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους κατά μέτωπο.

Λέων
Οι Λέοντες σίγουρα δεν είναι το πιο ψύχραιμο ζώδιο. Μπορεί να γίνει κάτι πολύ μικρό μέσα στην ημέρα που θα τους καταστρέψει την διάθεση, με αποτέλεσμα μετά να υποφέρουν και να φροντίσουν να υποφέρουν μαζί τους και οι γύρω τους. Και, γνωρίζοντας πόσο ντίβες μπορούν να γίνουν, μην νομίζεις ότι ενδιαφέρονται πολύ να συγκρατήσουν τον θυμό τους σε δημόσιο χώρο· περισσότερο κοινό σημαίνει περισσότερος κόσμος που θα πάει με το μέρος τους (και περισσότερο δράμα γενικά, οι Λέοντες θρέφονται απ’ το δράμα).

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί θυμώνουν και εύκολα, και θανάσιμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι εκφράζουν τα νεύρα τους αμέσως, όμως. Προτιμούν να τα εσωτερικεύουν, να τα αφήνουν να μαζεύονται μέχρι να κάνουν μια μεγάλη έκρηξη που θα τα σαρώσει όλα. Και το εννοούμε αυτό: Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, ο Σκορπιός σε έναν καυγά είναι αυτός που λογικά θα σπάσει πράγματα.

Ταύρος
Οι Ταύροι μπορεί να χρειάζονται λίγο χρόνο για να εκνευριστούν – επειδή έχουν αρκετή υπομονή – αλλά αν πατήσεις τα κουμπιά τους, ετοιμάσου για μεγάλα προβλήματα. Είναι εμμονικοί, φωνακλάδες και δεν μπορούν να ηρεμήσουν με τίποτα. Το μόνο που τους δικαιολογεί ως έναν βαθμό είναι πως σπάνια θα θυμώσουν χωρίς να έχουν (έστω σε μεγάλο βαθμό) δίκιο. Όλα κι όλα, αν μη τι άλλο οι Ταύροι προσπαθούν να είναι δίκαιοι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Υπάρχεις μόνο αν είσαι ελεύθερος να κάνεις πράγματα χωρίς προφανή στόχο, χωρίς αιτιολογία και, πάνω απ’ όλα, έξω από τη δικτατορία των πεποιθήσεων κάποιου άλλου."

Nassim Nicholas Taleb, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος

  • 323 π.Χ. - Πεθαίνει ο Αλέξανδρος ο Μέγας, ο βασιλιάς των Μακεδόνων και κατακτητής της Περσικής Αυτοκρατορίας.
    1926 - Πεθαίνει ο Αντόνιο Γκαουντί, ο Καταλανός αρχιτέκτονας, που "στόλισε" τη Βαρκελώνη.
    1967 - Σαν σήμερα λήγει ο Πόλεμος των Έξι Ημερών με συμφωνία ανακωχής μεταξύ Ισραήλ και Συρίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2