Τι σκέφτεται το κάθε ζώδιο μετά το σεξ;

Επειδή προφανώς τα άστρα μπορούν να επηρεάσουν την συμπεριφορά μας στο κρεβάτι. Τι κάνει το κάθε ένα... μετά από ένα καλό σεξ;

Ποιος θα πει καληνύχτα και θα γυρίσει αμέσως πλευρό; Και ποιος θα θέλει να πάει κατευθείαν για ντους; Έχουμε τις απαντήσεις για κάθε ένα ζώδιο και το τι κάνουν αμέσως μετά από το σεξ.

Κριός
Ξεχνάει ποιος είναι, τι κάνει, πού βρίσκεται και – το σημαντικότερο – ξεχνάει ακόμα και πώς λένε εσένα.

Ταύρος
Πέφτει αμέσως για ύπνο, με μια ικανοποιημένη έκφραση στο πρόσωπό του. Εκτός κι αν έχει σνακς στο ψυγείο. Τα σνακς πάντα προηγούνται.

Δίδυμοι
Σηκώνεται να πάει στην κουζίνα να φέρει νερό και κανένα φρούτο, ανοίγει να τσεκάρει και τις ειδοποιήσεις του στο Facebook, ξεχνάει ότι είσαι στο κρεβάτι του και περιμένεις.

Καρκίνος
Αγκαλίτσες. Πολλές, πολλές αγκαλίτσες.

Λέων
Ξαπλώνει ικανοποιημένος και θυμάται όλες τις ένδοξες στιγμές που έζησε δύο λεπτά πριν. Καλά τα πήγε.

Παρθένος
Έχει όρεξη να αναλύσετε τις επιδόσεις σας και να σου κάνει εποικοδομητική κριτική για να τα πας ακόμα καλύτερα την επόμενη φορά.

Ζυγός
Σε ρωτάει ανοιγοκλείνοντας τα μάτια ζουζούνικα: «Τα πήγα καλάαα;»

Σκορπιός
Κάθεται ακίνητος και μισεί λίγο τον εαυτό του. Ναι, το κάνει και εκτός ξεπέτας αυτό και, όχι, δεν σημαίνει τίποτα. Ο Σκορπιός γενικά είναι παράξενος.

Τοξότης
Προσπαθεί να κόψει την ψυχολογία σου και κατά πόσο θα εκνευριζόσουν αν έφερνε μπύρες στο κρεβάτι.

Αιγόκερως
«Πάμε να κάνουμε ένα ντουζάκι; Να πάμε, όμως».

Υδροχόος
Θέλει κουβέντα, και πιθανότατα η κουβέντα θα αφορά θεωρίες συνωμοσίας. Πιθανότατα τις θυμήθηκε όσο κάνατε σεξ, αλλά μην το πάρεις προσωπικά.

Ιχθείς
Θέλει να βάλει τα κλάματα. Από συγκίνηση για το πόσο ωραία πέρασε, μην ανησυχείς. Ναι, το ξέρουμε, είναι παράξενο θέαμα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v