ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι φοβούνται να χάσουν τα ζώδια (αν και δεν το παραδέχονται)

Λένε να φοβάσαι αυτόν που δεν έχει να χάσει τίποτα. Στη δική μας περίπτωση αυτό είναι άσχετο βέβαια.


Κριός

Μπορεί αυτό που βγάζεις προς τα έξω να είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και ίσως λίγο αναίσθητος, στην πραγματικότητα όμως η αναισθησία είναι η άμυνά σου. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου είναι ότι εσύ και οι φίλοι σου θα απομακρυνθείτε.

Ταύρος

Ορισμένες φορές στη ζωή χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω, ίσως γιατί πρέπει να επανακτήσεις τις δυνάμεις σου ή επειδή πρέπει κάποια πράγματα να τα διορθώσεις. Εσύ τρέμεις στην ιδέα ότι θα χάσεις την πρόοδο που έχεις κάνει.

Δίδυμοι

Δίδυμε είσαι ένα ζώδιο με αγάπη για τη ζωή και θέλεις συνέχεια να εξελίσσεσαι. Το πρόβλημά σου είναι ότι θέλεις να επιτύχεις σε πολλά πεδία, με αποτέλεσμα να υπερπροσπαθείς. Δεν είναι κακό να εστιάσεις σε ένα πεδίο, εσύ όμως δεν το καταλαβαίνεις αυτό και φοβάσαι ότι θα συμβιβαστείς και θα χάσεις το πάθος σου.

Καρκίνος

Καρκίνε είσαι ένας άνθρωπος ευσυνείδητος με φιλοσοφικό πνεύμα και συναισθηματισμό. Το πρόβλημά σου είναι ότι σε μία άλλη ουτοπική κοινωνία, θα κούμπωνες τέλεια. Σε αυτήν όμως, αυτά τα προτερήματα για κάποιους θεωρούνται μειονεκτήματα. Κι εσύ, λόγω της ανάγκης σου να προσαρμοστείς, φοβάσαι ότι θα χάσεις τις αρετές σου.

Λέων

Ότι είσαι λιγάκι ψώνιο αγαπημένο λιονταράκι το ξέρεις. Παρ’ όλα αυτά, μέσα στο ψώνιο σου έχεις και αυτογνωσία· σίγουρα θα ξέρεις ότι αυτό που φοβάσαι τρομερά ότι θα χάσεις είναι το κούλνες σου, αυτό που μαγνητίζει τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Παρθένος

Εσύ αν κάνεις σχέση, θα πέσεις με τα μούτρα. Δυσκολεύεσαι γενικά να δεσμευτείς με κάποιον χωρίς πρώτα να το έχεις σκεφτεί και να το έχεις υπεραναλύσει όσο δεν πάει άλλο. Κι επειδή ακριβώς δεν κάνεις συχνά σχέσεις, φοβάσαι ότι αν κάποιον τον θέλεις πολύ, θα κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν και θα χάσεις τον εαυτό σου.

Ζυγός

Η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σε κάνει να ζεις για τον έρωτα, την τέλεια σχέση που θα σου πάρει τα μυαλά βρε αδερφέ. Και καταφέρνεις κάποια στιγμή να το βρεις αυτό στη ζωή σου. Γι’ αυτό φοβάσαι ότι θα το χάσεις.

Σκορπιός

Αντιμετωπίζεις τη ζωή με πάθος. Η δουλειά σου είναι το πάθος σου, οι σχέσεις σου είναι γεμάτες πάθος. Έχεις μια τάση προς την υπερβολή, αυτό όμως σου αρέσει. Και τρέμεις στην ιδέα ότι θα χάσεις αυτή τη φλόγα που έχεις μέσα σου.

Τοξότης

Αν η ζωή σου είναι βάρκα, το πηδάλιο είναι η εκφραστικότητά σου και η αισιοδοξία σου είναι η σωσίβια λέμβος σου. Τρέμεις στην ιδέα ότι θα τα χάσεις, γιατί σαν αυθεντικός Τοξότης, μετά δεν θα έχεις κίνητρο για ζωή.

Αιγόκερως

Αν κάτι νιώθεις ότι σε χαρακτηρίζει στη ζωή, αυτό είναι το κύρος σου. Θέλεις η γνώμη σου να μετράει, να ακούγεσαι και να σε λαμβάνουν σοβαρά υπόψη. Τρέμεις στην ιδέα ότι θα το χάσεις αυτό.

Υδροχόος

Όλοι ξέρουμε ότι είσαι ένα ζώδιο γεμάτο ιδέες, οράματα για το μέλλον· έχεις λιγάκι μεταφυσικά χαρακτηριστικά. Η πηγή αυτών των χαρακτηριστικών είναι η φύσει εκκεντρικότητά σου, την οποία αν χάσεις, θα νιώθεις κενός.

Ιχθείς

Περνάς πολλές ώρες την ημέρα φτιάχνοντας σενάρια στο μυαλό σου. Σενάρια τα οποία απολαμβάνεις να σκέφτεσαι και ορισμένες φορές τα γράφεις στο χαρτί. Αυτός ο παράλληλος κόσμος είναι η μισή σου ζωή, γι’ αυτό φοβάσαι τρομερά ότι θα χάσεις την φαντασία σου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v