Πώς θα περάσουν τα ζώδια τα Χριστούγεννα;

Τι θα κάνει κάθε ζώδιο αυτές τις γιορτές; Εμείς θα σου πούμε, και ελπίζουμε να μην επηρεάζεσαι πολύ…

Κριός
Ο Κριός έχει πει ένα μεγάλο, ενθουσιώδες Ναι σε κάθε πρόσκληση για πάρτι, δείπνο, μάζωξη, καφέ με παλιό συμμαθητή που έχει λάβει, και τώρα στρεσάρεται για το πώς θα τα χωρέσει όλα στο πρόγραμμα.

Ταύρος
Αν πιστεύεις ότι ο Ταύρος θα κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να τρώει, να τρώει και να τρώει, είσαι γελασμένος. Ο Ταύρος δεν έχει χρόνο για τα δράματα που θέλει να ξεκινήσει αυτό το κείμενο, έχει κουραμπιέδες να φάει.

Δίδυμοι
Κανόνισε ρεβεγιόν, στέλνει σε πρώην, στέλνει σε καβάτζες, γίνεται ο ίδιος ο παλιός συμμαθητής που (δεν) θα βγεις για καφέ, επειδή έχει γυρίσει για τις γιορτές στο πατρικό του και δεν την παλεύει καθόλου.

Καρκίνος
Αν όλα πάνε όπως τα σχεδίασε, ο Καρκίνος θα περάσει τέλεια Χριστούγεννα. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μικρές, επειδή όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον των Καρκίνων τα Χριστούγεννα.

Λέων
Επειδή το έριξε πολύ έξω τελευταία, αποφασίζει να περάσει Χριστούγεννα κλειστά και οικογενειακά φέτος. Θα βαρεθεί.

Παρθένος
Ο Παρθένος θα έχει τέλεια Χριστούγεννα, ακριβώς επειδή φρόντισε να πάνε όλα όπως τα σχεδίασε. Επειδή ο Παρθένος πάντα έχει πλάνο, η οργάνωση γιορτών είναι το ψωμοτύρι του.

Ζυγός
Δεν σκοπεύει να θυμάται κάτι από τα φετινά Χριστούγεννα, ο θεός να έχει καλά το αλκοόλ.

Σκορπιός
Τρώει τα συναισθήματά του. Πίνει όσο θέλει. Κοιμάται πολύ. Χωρίς να το καταλάβει, ο Σκορπιός έχει κάνει όλο το self-care της χρονιάς μαζεμένο. Και αυτό είναι εντάξει, επειδή οι Σκορπιοί χρειάζονται το self-care τους.

Τοξότης
Τον έχουν καλέσει σε όλα τα πάρτι και δεν θέλει να στεναχωρήσει κανέναν. Φτάνει δύο ώρες αργοπορημένος σε όλα, μεθάει από τις έντεκα το πρωί και περνάει καλύτερα από όλους. Ναι, δεν θέλει να στεναχωρήσει κανέναν, αλλά κυρίως δεν πρόκειται να στεναχωρήσει τον εαυτό του.

Αιγόκερως
Είναι αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπά. Βιώνει την μόνη βαβούρα που ανέχεται σ’ αυτήν την γη, την ευλογημένη, οικογενειακή βαβούρα.

Υδροχόος
Περνάει μίζερα στις οικογενειακές συγκεντρώσεις και φροντίζει να λέει σε όλα τα ανιψάκια του ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Οι Υδροχόοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με τις γιορτές.

Ιχθείς
Κλείνεται στο σπίτι και κάνει μαραθώνιους ταινιών. Τώρα, το αν θα περάσει καλά, εξαρτάται αν το κάνει αυτό μόνος, ή με γκόμενο/α. Δυστυχώς, για πολλούς Ιχθείς το να περνούν καλά εξαρτάται από τον αν έχουν γκόμενο/α.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v