Το ζώδιο σου λέει σε ποιον πρέπει να σταματήσεις να στέλνεις

Υπάρχουν τοξικοί και τοξικοί χαρακτήρες. Οι αντοχές του καθενός διαφέρουν. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να σταματήσουμε να στέλνουμε στα συγκεκριμένα αυτά άτομα.

Κριός

Πρέπει να σταματήσεις επειγόντως να στέλνεις σε αυτό το άτομο που νιώθεις ότι ρουφάει σαν βδέλλα την ενέργειά σου. Μετά από τη συνομιλία νιώθεις ότι σε έχει εξαντλήσει και ίσως να νιώθεις και πιο στρεσαρισμένος. Απόφυγέ τον, ακούγεται τοξικός.

Ταύρος

Υπάρχει ένα άτομο στη ζωή σου το οποίο σε υποτιμά διαρκώς, κι εσένα και τις επιλογές σου, κι αυτά που κάνεις. Σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση και μετά από κάθε συνομιλία θέλεις είτε την επιβεβαίωση, είτε να κλάψεις σε εμβρυακή στάση.

Δίδυμοι

Το άτομο που πρέπει να σταματήσεις να στέλνεις μηνύματα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το περσινό GNTM. Όχι την ίδια δηλαδή, εκείνο το άτομο που ό,τι και να πεις, σου απαντά «Α, το έχω κάνει κι εγώ αυτό». Σε κάνει να νιώθεις άχρηστος.

Καρκίνος

Πρέπει επιτέλους να το πάρεις απόφαση Καρκίνε –έλεος, δηλαδή- και να σταματήσεις να στέλνεις στον υπεύθυνο για τη ραγισμένη σου καρδιά. Αποτελεί την αιτία των προβλημάτων εμπιστοσύνης που αντιμετωπίζεις. Βγαλ' τον από το σύστημά σου.

Λέων

Αν κάτι δεν αντέχεις εσύ Λέοντα είναι το δράμα. Αυτήν τη στιγμή, οφείλεις, κυρίως στον εαυτό σου, να σταματήσεις να στέλνεις σε άτομα τα οποία είναι μηχανές παραγωγής δράματος, και, δεν είναι ποτέ, με τίποτα και με κανέναν ευτυχισμένοι.

Παρθένος

Εσύ Παρθένε σιγουρα έχεις στη ζωή σου ένα άτομο το οποίο ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του. Πιθανολογούμε ότι αυτό το άτομο δεν ενδιαφέρεται ποτέ για τα δικά σου συναισθήματα και σε έχει πληγώσει στο παρελθόν. Κόφ’ τον. Τουλάχιστον για λίγο.

Ζυγός

Συμφεροντολόγοι υπάρχουν παντού Ζυγέ, πόσω μάλλον στη ζωή ενός τόσο κοινωνικού ατόμου σαν εσένα. Αυτός ο άνθρωπος επικοινωνεί μαζί σου όποτε σε έχει ανάγκη. Πρακτικά, σε θεωρεί και λίγο κτήμα του.

Σκορπιός

Πρέπει να σταματήσεις να στέλνεις συνέχεια στο άτομο που σου κάνει διαρκώς ghosting (σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι πάει να πει ghosting, σου λέμε πολύ σύντομα ότι είναι το άτομο που διάβασε το τελευταίο σου μήνυμα και δεν επεδίωξε ποτέ ξανά επαφή). Εξαφανίζεται μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αλλά στη δική σου περίπτωση κάνει πάλι την εμφάνισή του όταν θέλει κάτι να πάρει από εσένα. Κι εσύ κάθε φορά είσαι εκεί. Σπάσε αυτόν τον φαύλο κύκλο.

Τοξότης

Όλοι ξέρουμε ένα άτομο που ακυρώνει συνέχεια συναντήσεις –τις οποίες μπορεί να έχετε κανονίσει αρκετό καιρό πριν-, λέει ψέματα και παραπλανεί. Μπορεί να το κάνει απλώς για να δικαιολογηθεί, αλλά εσένα σε χαλάει πολύ αυτό και γι' αυτο ακριβώς πρέπει να το αποφύγεις.

Αιγόκερως

Γενικά, δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαιτέρως για το τι θα πει ο κόσμος. Ωστόσο, υπάρχει ένας άνθρωπος του οποίου τη γνώμη παίρνεις πολύ στα σοβαρά. Σε κάνει να νιώθεις ανόητος, άσχημος και λίγος για να κάνεις το οτιδήποτε.

Υδροχόος

Υδροχόε εσύ σίγουρα ξέρεις τι είναι το ghosting. Υπάρχει κάποιος στη ζωή σου ο οποίος έχει εξαφανιστεί και εσύ δεν έχεις καταλάβει γιατί. Επιμένεις να επιδιώκεις επαφή, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση. Γιατί αυτομαστιγώνεσαι;

Ιχθείς

Είσαι ψυχοπονιάρης, ακόμα και με αυτόν που σε φθονεί, ο οποίος εμφανώς χαμογελά αυτάρεσκα με τις αποτυχίες σου, κι όταν πετυχαίνεις ένα στόχο σου, είσαι σχεδόν σίγουρος ότι απογοητεύτηκε. Μακριά, μέχρι να καταλάβει.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v