ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Οι πέντε συνδυασμοί ζωδίων με τη βαθύτερη επικοινωνία

Είναι πραγματικά υπέροχο να έχεις είτε φιλική, είτε ρομαντική, ακόμη και επαγγελματική σχέση με κάποιον που επικοινωνείς αληθινά.


Ζυγός και Σκορπιός

Οι Ζυγοί με τους Σκορπιούς κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο. Βαθιά μέσα τους είναι και οι δυο έντονοι χαρακτήρες. Οι Ζυγοί θέλουν την επιβεβαίωση και οι Σκορπιοί παθαίνουν εμμονή με τους ανθρώπους με τους οποίους είναι δεμένοι. Οι Ζυγοί αναλαμβάνουν τον ρόλο του συμβουλάτορα και οι Σκορπιοί νιώθουν ασφάλεια με αυτό. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι ο ένας το ιδανικό ταίρι του άλλου, αλληλοσυμπληρώνονται.

Σημειωτέον: ο Ζυγός με τον Σκορπιό αρχικά δε φαίνεται να συμβαδίζουν και στην αρχή μάλιστα υπάρχουν ενδοιασμοί σχετικά με το αν μπορούν να ταιριάξουν. Από τη στιγμή όμως που θα πάρουν το ρίσκο να περάσουν χρόνο μαζί, θα συνειδητοποιήσουν ότι η σχέση που μπορούν να έχουν δεν περιγράφεται με λόγια.

Ιχθείς με Καρκίνο

Είναι γνωστοί και οι δύο για την κλάψα τους και το ευαίσθητο του χαρακτήρα τους· αυτός είναι και ο λόγος που καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο. Στη δική τους φούσκα μπορούν να είναι όσο αληθινά αλλόκοτοι θέλουν, χωρίς να παρεξηγούνται.

Ο Ιχθύς με τον Καρκίνο είναι υπέροχοι μαζί γιατί η ισορροπία προκύπτει αβίαστα. Ο Καρκίνος λειτουργεί περισσότερο με την λογική, ενώ ο Ιχθύς με τη διαίσθηση. Και όλο αυτό δένει υπέροχα με τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζονται.

Τοξότης και Κριός

Όταν βρίσκει ο ένας τον άλλο, η περιπέτεια είναι γεγονός αναπόφευκτο. Όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο, συζητούν όποια περίεργη πρόκληση τους έρχεται στο μυαλό και επινοούν νέες εμπειρίες τις οποίες θα μπορούσαν να ζήσουν. Το σίγουρο είναι ότι μπορούν να συζητούν μαζί για ώρες.

Ο Κριός και ο Τοξότης είναι γνωσοίή για την ανάγκη τους να είναι αυτόνομοι. Είναι και οι δύο εκνευριστικά ανεξάρτητοι με θέληση που ξεχειλίζει. Το καλό είναι ότι και οι δύο εκτιμούν αυτά τα χαρακτηριστικά σε έναν άνθρωπο, έτσι στην περίπτωση που εμπλέκονται ρομαντικά, υπάρχει αλληλοσεβασμός και ισότητα. Σημείωση: πρώτα θα γίνουν φίλοι και μετά ζευγάρι.

Δίδυμοι και Υδροχόος

Υπάρχει μία παράξενη ισορροπία στη σχέση μεταξύ Δίδυμου και Υδροχόου. Ενώ ένας Δίδυμος είναι αναποφάσιστος και λιγάκι ό,τι ναι, ο Υδροχόος είναι εκεί για να τον βοηθήσει να πάρει αποφάσεις. Χρειάζονται πραγματικά ο ένας τον άλλο για να πετύχουν τους στόχους τους: ο Δίδυμος αποτελεί έμπνευση για τον Υδροχόο και ο Υδροχόος δείχνει στον Δίδυμο τον δρόμο.

Η σχέση τους δουλεύει γιατί πέρα από το ταίριασμα των προσωπικοτήτων τους μοιράζονται και κοινούς στόχους. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που πραγματικά θέλει ο Υδροχόος είναι να ζει μία ισορροπημένη ζωή. Το ίδιο κι ο Δίδυμος· αυτό επιτυγχάνουν όταν είναι μαζί.

Παρθένος με Ταύρο

Ο Παρθένος με τον Ταύρο κάνουν έναν παραδει-σένιο συνδυασμό. Είναι και οι δύο ζώδια της γης, με αποτέλεσμα να προσγειώνουν ο ένας τις λιγάκι ουτοπικές επιθυμίες του άλλου. Μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, εξαιρετικοί συνεργάτες, αλλά εκεί που διαπρέπουν είναι σαν σύντροφοι.

Ένας Παρθένος θα εμπνευστεί από την γεμάτη αυτοπεποίθηση προσέγγιση της ζωής του Ταύρου –αλλά και το τρομερό του γούστο. O Παρθένος θα βρει τον δρόμο του αν βρίσκεται σε σχέση με κάποιον που θαυμάζει τόσο, ενώ ο Ταύρος θα ανακαλύψει τι πραγματικά έχει σημασία σε αυτή τη ζωή πέρα από το φαίνεσθαι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v